Ihana Happy Hamlet, vietin ikimuistoisen viikon hoteissasi. Henkisesti ja fyysisesti voimaannuttava joogaretriitti oli kaikkea, mitä toivoin, ja paljon enemmän – hurmaava ympäristö, viimeisen päälle kauniit tilat, lukemattomat yllätykselliset makuelämykset, upeat ja inspiroivat ihmiset. Happy Hamletin yltäkylläinen kauneus sekä Suskan ja Nicon vieraanvaraisuus ovat sitä osastoa, jonka kuvaamiseen eivät sanat tahdo riittää. Menkää, hyvät ihmiset, nauttikaa ja kokekaa itse.  – LAURA S.

Lisää kaunista vieraspalautetta >>

Hyvinvointia varastoon!


Barre & Pilates -retriitti on kokonaisvaltainen, henkilökohtaista hyvinvointia varastoiva retriitti. The Happy Hamletin uniikki miljöö ranskalaisella maaseudulla herättää kaikki aistit kauneudellaan ja autenttisuudellaan. Mieli lepää Hamletissa ja keho voimistuu läheltä luita ja ytimiä, ryhtilihaksia herätellen ja vahvistaen, Barren ja Pilateksen avulla.

Kehon Hyvinvointia & Rentoa Oloa

Retriitillä tehdään yhteensä kahdeksan harjoituskertaa, joiden jälkeen kehossa on pidempi, rennompi ja vahvempi olo. Kun vartalo pääsee omaan pituuteensa, on helpompi hengittää, nauttia elosta ja olosta. Aikaisempaa kokemusta kummastakaan lajista ei tarvitse olla. Treenit sopivat niin ensikertalaiselle kuin kokeneemmallekin konkarille.

Harjoitusten välissä nautimme herkullista lähiruokaa (ja viiniä), paistattelemme auringossa kesäisessä lämmössä ja teemme retkiä lähialueelle. Aikataulu on kuitenkin rento ja aikaa jää olemiselle ja siitä nauttimiselle. Tällä retriitillä varastoidaan kehoon ja mieleen voimaa tulevaa pohjoisen kaamosta varten.

Lue lisää lajeista alla:

Jatka lukemista

Barre ja Pilates ovat molemmat kehonhallinta menetelmiä, jotka herättelevät, vetreyttävät ja voimistavat ryhtilihaksia.

Barressa liikeet tehdään tangon (barre) äärellä ja musiikki tuo liikkeelle rytmin. Barre vahvistaa erityisesti, pakaroita, reisiä ja keskivartaloa ja on mukaansatempaava ja tehokasta.

Pilates on barreen verrattuna temmoltaan rauhallisempi laji, joka vahvistaa keskivartaloa ja korsettilihaksia. Liike tapahtuu lattiatasossa, matolla ja hengitys tuo liikkeelle rytmin.

Sulje

Petra Niemi

Olen barre- (Barre Academy) ja pilatesohjaaja (Somatic Center) sekä sosionomi (Lahden AMK), joka on tehnyt kansainvälisen tanssijan uran mm. Karibian loistoristeilijöillä, Euroopan suurimmilla Casinoilla ja kiertueilla Taiwanissa. Minulla on työkokemusta erilaisista kohderyhmistä aina pienistä lapsista erityisnuoriin ja vanhuksiin, varhaiskasvatuksesta erilaisten tapahtumien organisointiin. Nykyään työskentelen päätoimisesti tanssinopettajana ja -valmentajana sekä barre- ja pilatesohjaajana. 

Mielestäni sekä barre että pilates ovat erinomaisia lajeja itsessään vahvistamaan kehoa, mutta myös loistavia lajeja oheisharjoitteluksi eri urheilulajeille. Barren ja Pilateksen treenaaminen on kivaa ja lajien parissa vahvistuu varmasti, tekemisestä ja hengityksestä (pilates) tai musiikista (barre) nauttien.

Lähiretkiä & Hetkestä Nautiskelua

Harjoitusten ja maukkaiden aterioiden välissä voit vaikkapa varastaa hetken itsellesi ja lueskella kirjaa riippumatossa. Hamletin ympäristö sopii myös mainiosti kävelyyn tai lenkkeilyyn, ja halukkaat pääsevät Nicon kanssa suositulle “Hamlet hikelle”. Voit myös virkistäytyä luonnon uima-altaassa (ei klooria eikä muita kemikaaleja!) tai rentoutua tynnyrisaunan lempeissä löylyissä kauniista maisemista nauttien. Ja kenties päätämme jonkun päivistämme petankkiturnaukseen (maassa maan tavalla!).

Retkemme suuntautuvat lähialueelle: vierailemme ystäviemme viinitilalla, missä pääsemme maistelemaan paikallisia Malbec-viinejä. Lauantaina käymme keskiaikaisessa lähikylässä maalaismarkkinoilla, mistä löytyy halukkaille tuliaisia paikallisilta artisaaneilta. Sieltä noukimme mukaan myös tuoreet herkut läksiäissamppanjabrunssille ennen viimeisiä “au revoirs” -toivotuksia – eli kunnes kohtaamme taas!

Maaseutua & Makoisia Unia

Vuosisatoja sitten vanha maatila oli koti useammalle perheelle. Nyt vierastalo on kunnostettu retriittivieraiden käyttöön, mahdollisimman paljon vanhaa vaalien ja kierrättäen, kuitenkin kaikki mukavuustekijät huomioiden. Ikkunallisilla kylpyhuoneilla varustetuissa hurmaavissa kahden hengen huoneissa aistit historian havinaa – näillä seinillä on varmasti paljon kerrottavaa, jos vain pysähdyt kuuntelemaan.

Jatka lukemista

Suuren tilan mailta löytyy niin metsää kuin peltoaukeita, laaksoja ja terasseja. Näistä nauttimiseen kannattaa käyttää aikaa – ja kun mieli tekee terveellistä välipalaa, voit käydä poimimassa tuoretta purtavaa suoraan puutarhasta. Liikunnasta palautumiseen ja itsensä kanssa olemiseen löydät lukuisia piilopaikkoja – houkuttelisiko hetki riippumatossa bambumetsän suojassa?

Rentouttavan unen takaa maaseudun täysi hiljaisuus, jonka saattaa rikkoa ainoastaan metsikössä huhuileva pöllö. Kertoakseen, että kaikki on juuri niinkuin pitääkin.. Bonne nuit.

Lisäkuvia vierastalosta, huoneista ja ulkoalueista sivun alaosassa tai suoraan kuvagalleriassa.

Sulje

Herkullista Lähiruokaa

Ateriat valmistetaan mahdollisimman pitkälle oman tilan sekä lähituottajien anneista. Halutessasi voit lähteä mukaan tutustumaan lähitorin värikkääseen maailmaan.

Runsas aamiainen, lounas ja illallinen kuuluvat oleskeluusi. Ja Hamletissa olet muutenkin kuin kotonasi, joten jos mieli tekee välipalaa, niin keittiö on auki sitä varten – tai jos lasillinen terassilla on juuri kaipaamasi, on sekin sinulle milloin tahansa halutessasi tarjolla!

Alueen viinivalikoima on vakuuttava, minkä pääset itse todistamaan niin ruokailujen yhteydessä kuin viininmaisteluilla suoraan tiloilla. 

Hinta & Lisätiedot

Retriitin all-inclusive hinta: 1550 EUR (sis. ALV)

Hintaan sisältyy:

  • Päivittäiset harjoitukset (yhteensä 8-10 tuntia)
  • Retket (The Happy Hamlet hike, maalaismarkkinat, keskiaikainen kylä, viinitila ja -maistelut) kuljetuksineen
  • Aikaa rentoutumiseen ja vapaaseen oleiluun
  • Kaikki ateriat, välipalat ja juomat
  • Majoitus (5 yötä) The Happy Hamletin vierastalossa (2hh tai 3hh, iso kylpyhuone)
  • Tilan kaikki palvelut: luonnon uima-allas (ei klooria eikä muita kemikaaleja!), sauna, pilates- ja muut urheiluvälineet, useat terassit ja laajat ulkoilumaastot, puutarhan antimet
  • Ryhmän tulo- ja lähtöaikataulujen mukainen yksi niputettu lentokenttänouto ja -tuonti 
  • Elinvoimaa ja energiaa koko syksyn tarpeiksi!

Huomioithan, että lennot ja vakuutukset eivät sisälly hintaan. Edellytämme voimassaolevaa matkavakuutusta kaikilta osallistujilta.


Tiedustelut & Varaukset


Ilmoittautumiset ja tiedustelut: suska@thehappyhamlet.com ja niemipetra@yahoo.com.

Järjestäjä Ranskassa: SARL HAPPY HAMLET, Lieu dit Gary, 82190 Fauroux, Ranska. The Happy Hamletin erityisehdot, käythän tutustumassa!

Tarkemmat koordinaatit, lähimmät lentokentät ja juna-asemat löydät täältä.

Liity mukaan retriitin FB-tapahtumaan, niin saat aika ajoin päivitettyä tapahtumainfoa – Hamletin kuulumisia voit seurata myös Instagramissa!

Tervetuloa! Bienvenue!


Muuta Mukavaa Hamletissa…


HOLIDAY RENTALS

WEDDINGS & OTHER PARTIES

FARM TO TABLE

RESIDENCES

RETREATS

ORGANISE A RETREAT

REMOTE OFFICE

MEETINGS & WORKSHOPS

PHOTO & VIDEO SHOOTING