Kiitos, kiitos, kiitos! Retriitti oli enemmän kuin odotin. Se kosketti, se syöpyi ikuisesti ihanimmaksi muistoksi sielun sopukoihin. Se herätti ajatukset. Se loi ystävyyksiä. Se sai vatsan kipeäksi naurusta. Se antoi itselle tilaa pohtia omaa elämää uusista näkökulmista. Kiitos isäntäväki, koirulit & muut eläimet teitte tästä elämyksen aitoudellanne! Tuntui kuin olisitte odottaneet juuri meitä. Kaikki sujui kuin tanssi vaikka uskon, että paljon touhua taustalla oli koko ajan. Silti se näytti helpolta ja olitte aina hymyssäsuin. Kaikki viestintä ennen ja jälkeen oli erinomaista ja tuntui todella lämpimältä. Vastaavaa vieraanvaraisuutta tuskin löytyy muualta. – SANNA F.

Lisää kaunista vieraspalautetta >>

Ravintoa Keholle ja Mielelle


Tule mukaan virkistymään, elpymään ja tarjoamaan ravintoa keholle ja mielelle! Tarjoamme sinulle kauneutta ja estetiikkaa, hiljentymistä ja aikaa omille tärkeille ajatuksille ja asioille. Kokoonnumme sen äärelle mitä haluat elämääsi juuri nyt. Mielenharjoitteiden, meditaation ja joogan kautta pääset vahvistamaan omaa hyvää tilaa – ja voit löytää elämääsi yhä enemmän tasapainoa ja merkityksellisyyttä.

Turvallinen osallistumisvaraus: Huomioimme vallitsevan maailmantilanteen myös peruutusehdoissamme. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli peruutus johtuu koronaan liittyvistä matkustusrajoituksista joko Ranskassa tai kotimaassasi, palautamme suorituksesi täysimääräisenä. 

Joogaa, meditaatiota & mielenharjoitteita

Jokainen päivä sisältää aamu- ja iltajoogaa, meditaatioita ja mielen kokemuksellisia harjoitteita. Aiempaa kokemusta voi olla, muttei sitä tarvitse. Kaikki harjoitteet räätälöidään juuri tämän ryhmän mukaan, niin että ne soveltuvat kaikille. 

Mielenharjoitteet ovat oivalluttavia, rauhallisen toiminnallisia ja kokemuksellisia. Ohjatuilla meditaatioilla vahvistetaan omaa hyvää tilaa, jotta voit löytää elämääsi yhä enemmän tasapainoa ja merkityksellisyyttä. Jooga on rauhallista, palauttavaa ja sopivasti energisoivaa. Käytössämme on myös hengitys- ja rentoutumistekniikat sekä läsnäoloa lisääviä harjoituksia. 

Jatka lukemista

Filosofisesti mielen harjoitteet ja jooga soveltuvat joustavasti yhteen toisiaan tukien ja syventäen. Läsnäololla on suuri merkitys molemmissa lajeissa. Mielenharjoitteet ja jooga muovautuvat lopulta osallistuvan ryhmän mukaan ja päivän rytmin aloitamme kuitenkin aina aamun joogalla ja lopetamme päivän iltajoogaan.

Aamujoogat ovat kehoa lempeästi herättelevää, sekä niveliä ja oloa voitelevaa liikettä. Kaikki harjoitukset sopivat aloittelijoille ja asennoista ”tarjoillaan” myös haastavammat versiot niitä kaipaaville.  Iltaisin hitaalla yin yoga -harjoituksella päästään käsiksi kehon passiivisempiin kerroksiin sidekudos – ja kalvotasoille ja tällä on hermostoa tyynnyttävä ja syvä rentouttava vaikutus. Päivällä on mielen voiman ja tominnallisten harjoitusten aika. 

Sulje

Reetta & Erna

Retriitin ohjaajina ovat kokeneet ja sympaattiset  Reetta Vanhanen (Global NLP Master Trainer, Generative Coach, Advanced Practitioner of Generative Change, Practitioner of Schema Therapy) ja Erna Kasterinne (Joogaopettaja, Fysioterapeutti, Vyöhyketerapeutti, Hyvinvointivalmentaja, Nlp Master Practitioner).

Reetta ja Erna ovat ohjanneet  aikaisemmin Tasapainoa-retriittejä Italiassa, Mauritiuksella ja Suomessa vuodesta 2014 alkaen. Yhdessä he toteavat että: “Yhteistyömme on ollut enemmän kuin kumpikaan yksin on pystynyt tuottamaan ja olemme iloisia että voimme yhdessä tarjota kokemuksia, jotka lisäävät hyvinvointia ihmisten elämässä.”

Reetta lempeässä ohjauksessa tuhannet ihmiset jo 20 vuoden ajan ovat saaneet kokea mielen työkalujen voiman hyvinvointia lisäävänä tekijänä omassa elämässään. Reetta ohjaa mielen voiman ja työkalujen äärelle harjoitusten, rentoutusten ja ohjattujen meditaatioiden kautta. Mielen työskentelyt ovat oivalluttavia ja toiminnallisia. 

Joogaosuudet ohjaa Erna, hän on ohjannut joogaa vuodesta 2005 Useissa eri joogakouluissa ja retriiteissä. Ernan jooga on pääosin rauhallista, restoratiivista (palauttavaa) ja kehon syviin kerroksiin vaikuttavaa Yin-joogaa.  Joogatunnit sisältävät helppoja joogaliikkeitä ja stressinhallintaa – ja ne soveltuvat kaikentasoisille osallistujille.  

Lue Reetan ja Ernan mietteitä

Reetta: “Kaikki meistä ovat rakkauden arvoisia. Tähän inhimilliseen tarpeeseen perustuu myös työni. Missioni on olla mukana luomassa maailmaa jossa ihmiset tulevat nähdyiksi, kuulluiksi, ymmärretyksi ja rakastetuiksi omana aitona itsenään. 

Nyt 60- vuotiaana alan pikkuhiljaa ymmärtämään, että yhteys omaan sisimpään ja läsnäolo ensin itselle, on itsessään se tärkein juttu elämässä.  Oma hyvä levollinen tila on keskiössä aina kun koulutan tai coachaan. Se on tila, joka kuuluu tuntua ei vain päässä ja ajattelussa, vaan koko kehossa. Mieli eli aivot, ajattelu ja tiedon käsittely tässä upeassa systeemissä, jota ihmiseksi kutsutaan on valtavan tärkeää ja jos elämä jää vain päähän, voi tämä ”päissään olo” synnyttää kokemuksen, jossa en ole läsnä itselleni ja muihin. On koettava ja tunnettava asiat koko systeemissä nimeltä minä, ihminen. Keho ja mieli toimivat koko ajan yhdessä ja näin mahdollistuu yhteys ihmisen koko omaan potentiaaliin, yhä syvempi yhteys muihin ihmisiin ja mahdollisuus elää elämää jossa koen yhä enemmän merkityksellisyyttä ja onnellisuutta.” 

Erna: “Vastaukset kaikkeen löytyvät sinusta itsestäsi. Lempeän määrätietoisesti kuljen oppaanasi kotimatkallasi kohti kokonaisvaltaisesti hyvinvoivaa Sinua, jossa keho ja mieli ovat saumattomasti tasapainossa. Rauhallisessa ja lämpimässä ilmapiirissä löydät vastuun omasta hyvinvoinnistasi, elämästäsi.Ja se näkyy ja tuntuu!

Sulje

Lähiretkiä ja Rentoa oleskelua

Harjoitusten ja maukkaiden aterioiden välissä voit vaikkapa varastaa hetken itsellesi ja lueskella kirjaa riippumatossa. Hamletin ympäristö sopii myös mainiosti kävelyyn tai lenkkeilyyn, ja halukkaat pääsevät Nicon kanssa suositulle “Hamlet hikelle”. Voit myös virkistäytyä luonnon uima-altaassa (ei klooria eikä muita kemikaaleja!) tai rentoutua tynnyrisaunan lempeissä löylyissä kauniista maisemista nauttien. Ja kenties päätämme jonkun päivistämme petankkiturnaukseen (maassa maan tavalla!).

Retkemme suuntautuvat lähialueelle: vierailemme ystäviemme viinitilalla, missä pääsemme maistelemaan paikallisia Malbec-viinejä. Lauantaina käymme keskiaikaisessa lähikylässä maalaismarkkinoilla, mistä löytyy halukkaille tuliaisia paikallisilta artisaaneilta. Sieltä noukimme mukaan myös tuoreet herkut läksiäissamppanjabrunssille ennen viimeisiä “au revoirs” -toivotuksia – eli kunnes kohtaamme taas!

Maaseutua & Makoisia Unia

Vuosisatoja sitten vanha maatila oli koti useammalle perheelle. Nyt vierastalo on kunnostettu retriittivieraiden käyttöön, mahdollisimman paljon vanhaa vaalien ja kierrättäen, kuitenkin kaikki mukavuustekijät huomioiden. Ikkunallisilla kylpyhuoneilla varustetuissa hurmaavissa kahden hengen huoneissa aistit historian havinaa – näillä seinillä on varmasti paljon kerrottavaa, jos vain pysähdyt kuuntelemaan.

Jatka lukemista

Suuren tilan mailta löytyy niin metsää kuin peltoaukeita, laaksoja ja terasseja. Näistä nauttimiseen kannattaa käyttää aikaa – ja kun mieli tekee terveellistä välipalaa, voit käydä poimimassa tuoretta purtavaa suoraan puutarhasta. Liikunnasta palautumiseen ja itsensä kanssa olemiseen löydät lukuisia piilopaikkoja – houkuttelisiko hetki riippumatossa bambumetsän suojassa?

Rentouttavan unen takaa maaseudun täysi hiljaisuus, jonka saattaa rikkoa ainoastaan metsikössä huhuileva pöllö. Kertoakseen, että kaikki on juuri niinkuin pitääkin.. Bonne nuit.

Lisäkuvia vierastalosta, huoneista ja ulkoalueista sivun alaosassa tai suoraan kuvagalleriassa.

Sulje

Herkullista Lähiruokaa

Ateriat valmistetaan mahdollisimman pitkälle oman tilan sekä lähituottajien anneista. Halutessasi voit lähteä mukaan tutustumaan lähitorin värikkääseen maailmaan.

Runsas aamiainen, lounas ja illallinen kuuluvat oleskeluusi. Ja Hamletissa olet muutenkin kuin kotonasi, joten jos mieli tekee välipalaa, niin keittiö on auki sitä varten – tai jos lasillinen terassilla on juuri kaipaamasi, on sekin sinulle milloin tahansa halutessasi tarjolla!

Alueen viinivalikoima on vakuuttava, minkä pääset itse todistamaan niin ruokailujen yhteydessä kuin viininmaisteluilla suoraan tiloilla. 

Hinta & Lisätiedot

Retriitin all-inclusive hinta: 1600 EUR (sis. ALV)

Hintaan sisältyy:

  • Päivittäisiä harjoituksia (n. 6-7 h / päivä, retkipäivinä vähemmän)
  • Retket (The Happy Hamlet hike, maalaismarkkinat, keskiaikainen kylä, viinitila ja -maistelut) kuljetuksineen
  • Aikaa rentoutumiseen ja vapaaseen oleiluun
  • Kaikki ateriat, välipalat ja juomat
  • Majoitus (5 yötä) The Happy Hamletin vierastalossa (2hh tai 3hh, iso kylpyhuone)
  • Tilan kaikki palvelut: luonnon uima-allas (ei klooria eikä muita kemikaaleja!), sauna, pilates- ja muut urheiluvälineet, useat terassit ja laajat ulkoilumaastot, puutarhan antimet
  • Ryhmän tulo- ja lähtöaikataulujen mukainen yksi niputettu lentokenttänouto ja -tuonti 
  • Elinvoimaa ja energiaa koko syksyn tarpeiksi!

Huomioithan, että lennot ja vakuutukset eivät sisälly hintaan.


Tiedustelut & Varaukset


Ilmoittautumiset ja tiedustelut: suska@thehappyhamlet.com ja reetta@vanhanenreetta.fi.

Järjestäjä Ranskassa: SARL HAPPY HAMLET, Lieu dit Gary, 82190 Fauroux, Ranska. The Happy Hamletin erityisehdot, käythän tutustumassa!

Turvallinen osallistumisvaraus: Huomioimme vallitsevan maailmantilanteen myös peruutusehdoissamme. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli peruutus johtuu koronaan liittyvistä matkustusrajoituksista joko Ranskassa tai kotimaassasi, palautamme suorituksesi täysimääräisenä. 

Tarkemmat koordinaatit, lähimmät lentokentät ja juna-asemat löydät täältä.

Liity mukaan retriitin Facebook-tapahtumaan, niin saat päivitettyjä kuulumisia – ja Hamletia voit seurata myös Instagramissa!

Tervetuloa! Bienvenue!


Muuta Mukavaa Hamletissa…


HOLIDAY RENTALS

WEDDINGS & OTHER PARTIES

FARM TO TABLE

RESIDENCES

RETREATS

ORGANISE A RETREAT

REMOTE OFFICE

MEETINGS & WORKSHOPS

PHOTO & VIDEO SHOOTING