Bike & Body Bootcamp

KEHO JA MIELI (JA RANSKA) HALTUUN | 9.-16.7.2017

Oh lá lá, paikkoja rajoitetusti (max 8 hlö).

VARAA OMASI NYT.

Tutustu tarkemmin!

Bienvenue Etelä-Ranskan maaseudun kumpuileviin maisemiin.

Kenelle? No Sinulle tietysti!

Sinulle, joka et tyydy ainoastaan haaveilemaan, vaan myös toteutat unelmasi. Sinulle, joka panostat laadukkaaseen treeniin, mutta nautit myös hyvästä ruoasta, viinistä ja seurasta. Sinulle, jolle vihreä luonto ja kauniit maisemat antavat lisäenergiaa päivään. Sinulle, joka arvostat sitä, että kun saavut kohteeseen, voit keskittyä olennaiseen - itseesi, liikkumiseen ja hyvinvointiisi!

Onko matkalaukkusi jo pakattu?

Reilusti (t)reeniä, runsaasti (hyvää) ruokaa, ripaus rentoutumista.

MISTÄ PÄIVÄN OHJELMA ON TEHTY?

Ohjatuista treenisessioista, pyöräilystä, jumpista, venyttelyistä. Tour de France -elämyksestä ja viininmaistelusta. Ranskalaisen keittiön parhaimmista paloista. Lepohetkistä riippumatossa loikoillen, uima-altaalla polskien, saunalla rentoutuen, luonnossa vaellellen tai petanqia pelaillen. Retkistä lähikyliin ja markkinoille. Ravintolaillallisista ja yhteisistä pique-nique -hetkistä hyvässä seurassa. Makoisista yöunista vuosisatoja vanhan maatilan hellässä huomassa.

Jokaiselle päivälle on rakennettu oma teemansa, jonka pohjalta treenaamme niin kuntoa kuin mieltä: Rentoutus ja läsnäolo • Oma energia ja itsetuntemuksen kehittämisen ABC • Tunneäly – Arvot, uskomukset •  Tunneäly – mielenrauha, ilo ja onnellisuus • Unelmat visioiksi ja mentaalivoima • Shining goal.

Näillä eväillä sinun on hyvä jatkaa matkaa kohti unelmiasi!

Valmentaja, joka saa sinut ylös, ulos ja liikkeelle.

SARI SAARELAINEN

Sarin vuonna 1991 alkanut pyöräilyura on tuonut useita kymmeniä Suomen mestaruuksia, Bundesliga voittoja, etappivoittoja ja pistesijoja. Parhaimpia saavutuksia junioreiden MM 5. sija ja U23 sarjan EM 10. sija. Lisäksi kaudelta 2013 Giro del Trentino -ajon 3. sija avausetapilla ja 13. sija kokonaistuloksissa. Giro d´Italian 2013 kuudennen etapin päivän kirivoitto.

Valmentajana Sarille on tärkeintä luoda kannustava ja positiivinen ilmapiiri. Vaikka fyysinen kehittyminen on toivottavaa ja erittäin motivoivaa, tärkeintä ei kuitenkaan ole se miten paljon parempia suorituksia saadaan aikaiseksi. Suurimmat ja arjen kannalta ratkaisevimmat muutokset meissä tapahtuu niissä asioissa joita ei pystytä mittaamaan. Hyvän fiiliksen ja liikunnan luomien endorfiinien kautta voi nähdä merkittäviä muutoksia kuten parantunut jaksaminen arjessa, positiivisen ajattelutavan kehittyminen, parempi stressinsietokyky, parantunut ryhti, parempi itsetunto sekä ilo ja halu liikkua säännöllisesti laskematta siihen käytettyä aikaa.

Lisää: Sari official fb -sivut ja Sarin kuntokeskuksen nettisivut.

Valmentaja, joka auttaa sinut saavuttamaan tavoitteesi.

HELI SAARELAINEN

Heli Saarelainen on valmistunut tanssijaksi ja ohjannut erilaisia ryhmäliikuntatunteja monen kymmenen vuoden ajan. Lisäksi hän on valmistautunut Life Coachiksi ja Brain based result traineriksi. Hän on työskennellyt valmentajana, mentorina ja coachina yli kymmenen vuoden ajan, auttaen yrityksiä ja ihmisiä saavuttamaan tavoitteensa. Kun ihminen uskaltaa olla oma itsensä, löytää oman intohimonsa ja saa toteuttaa merkityksellistä päämääräänsä, on hän onnellinen, kaunis ja lumoava.

Valmentajana Helille tärkeintä on auttaa ihmisiä parempaan itsetuntemukseen sekä auttaa valmennettavia poistamaan omat rajoitteensa ja uskomuksensa unelmiensa tieltä. Heli uskoo, että ihminen pystyy mihin vain ja voi saada kaiken haluamansa.

Mitä muuta tarvitaan hyvään akkujen lataamiseen?

RANKKA TYÖ VAATII... HYVÄN LEVON.

Vuosisatoja sitten vanha maatila oli koti useammalle perheelle. Nyt vierastalo on kunnostettu retriittiviveraiden käyttöön, mahdollisimman paljon vanhaa vaalien ja kierrättäen, kuitenkin kaikki mukavuustekijät huomioiden.  Ikkunallisilla kylpyhuoneilla varustetuissa hurmaavissa kahden hengen huoneissa aistit historian havinaa – näillä seinillä on varmasti paljon kerrottavaa, jos vain pysähdyt kuuntelemaan. 

Suuren tilan mailta löytyy niin metsää kuin peltoaukeita, laaksoja ja terasseja. Näistä nauttimiseen kannattaa käyttää aikaa – ja kun mieli tekee terveellistä välipalaa, voit käydä poimimassa tuoretta purtavaa suoraan puutarhasta. Liikunnasta palautumiseen ja itsensä kanssa olemiseen löydät lukuisia piilopaikkoja – houkuttelisiko hetki riippumatossa bambumetsän suojassa?

Rentouttavan unen takaa maaseudun täysi hiljaisuus, jonka saattaa rikkoa ainoastaan metsikössä huhuileva pöllö. Kertoakseen, että kaikki on juuri niinkuin pitääkin.. Bonne nuit.

Lisäkuvia vierastalosta, huoneista ja ulkoalueista sivun alaosassa tai suoraan kuvagalleriassa.

Ranskalaiset sanovat "Bon Appétit". Ja tarkoittavat sitä, kirjaimellisesti.

RUOKAA PÖYTÄÄN PUUTARHASTA JA LÄHITILOILTA.

Ateriamme valmistetaan mahdollisimman pitkälle oman tilan sekä lähituottajien anneista (sanojemme vakuudeksi koostimme pienen lähituottajakartan). Halutessasi voit lähteä mukaan tutustumaan lähitorin värikkääseen maailmaan tai naapuritilan toimintaan. Alueen viinivalikoima on vakuuttava, minkä pääset itse todistamaan niin ruokailujen yhteydessä kuin viininmaisteluilla suoraan tiloilla.

Nautimme myös illallisen keskiaikaisen kylän osuuskuntaravintolassa, jonka omaperäiset ja erinomaisen maukkaat annokset kilpailevat paremmuudesta tunnelman kanssa. Emmekä myöskään voi jättää väliin vilkasta ilta-gourmet-toria. Tämä vanha perinne kokoaa kerran viikossa lähiseudun ihmiset yhteen pitkien pöytien ääreen, nauttimaan taivasalla lähituottajien herkkulautasista ja viineistä. Takaamme: “Bon appetit”!

Kuulostaako kiinnostavalle? Hyvä, tee haaveestasi totta ja ilmoittaudu mukaan!

VARAUKSET & LISÄTIEDOT

Bootcampin all-inclusive hinta: 2250 EUR (sis. ALV)

Hintaan sisältyy:

– Kaksi-kolme päivittäistä ohjattua treeniä sisältäen pyöräilyharjoitukset,
lihaskunto ja lihashuolto -osuudet sekä henkisen valmennuksen
– Majoitus (7 yötä) The Happy Hamletin vierastalossa
(2hh, toiveen mukaan “twin” tai “double”, kylpyhuone)

– Kaikki ateriat, välipalat, juomat (ml. ravintolat)
– Tilan kaikki palvelut: uima-allas, sauna, urheiluvälineet, laajat ulkoilumaastot
– Retket (Tour de France, viininmaistelu, iltatori) kuljetuksineen

Lisätietoja & varaukset:
sari@sarisaarelainen.com ja suska@thehappyhamlet.com

Huomioithan, että bootcamp alkaa ja päättyy kohteessa, lennot ja lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan. Lähin lentokenttä: Toulouse-Blagnac, Ranska. Hintaesimerkki (tarkistettu 21.4. matkan päivämäärillä) menopaluulento Helsinki-Toulouse-Helsinki Lufthansalla 294 EUR. Tutustu vaihtoehtoihin Momondon tai muiden vastaavien palveluntarjoajien sivuilla. 

Vastuullinen järjestäjä Ranskassa: SARL HAPPY HAMLET, Lieu dit Gary, 82190 Fauroux, France. Tutustu The Happy Hamletin erityisehtoihin.

 

Inspiraatioksi matkan odotteluun.

Tapaamisiin ensi kesänä - odotamme innolla!