Bike & Body Bootcamp

PYÖRÄILYVIIKKO | SARI SAARELAINEN

THE HAPPY HAMLET | LOUNAIS-RANSKA | 2.-7.7.2018

Tutustu tarkemmin!

Bienvenue pyöräilemään Lounais-Ranskan hurmaaviin maisemiin!

Kenelle? Sinulle, joka viihdyt parhaiten pyörän selässä!

Sinulle, jonka akut latautuvat kumpuilevista pyöräilymaastoista. Sinulle, joka panostat laadukkaaseen treeniin, mutta nautit myös hyvästä ruoasta, viinistä ja seurasta. Sinulle, jolle vihreä luonto ja kauniit maisemat antavat lisäenergiaa päivään. Sinulle, joka arvostat sitä, että kun saavut kohteeseen, voit keskittyä olennaiseen - itseesi, liikkumiseen ja hyvinvointiisi!

Onko matkalaukkusi jo pakattu?

Reilusti (t)reeniä, runsaasti (hyvää) ruokaa, ripaus rentoutumista.

MISTÄ PYÖRÄILYVIIKON OHJELMA ON TEHTY?

Jokaiselle päivälle on rakennettu oma teemansa, jonka pohjalta treenaamme niin kuntoa kuin mieltä; Peruskuntoharjoittelun peruspilarit • Pyöräilyn tekniikkaa huoltavat harjoitteet • Arvot, uskomukset-lihaskunto • Rentoutus ja läsnäolo • Pyöräilijän ABC.

Jokaisella lenkillä meitä seuraa oma mekaanikko huoltoautossa mahdollisia ongelmatilanteita varten. Auto on lastattu lisäravinteilla ja raikkaalla juotavalla. Pyörät ovat pestyt ja huolletut jokaisena aamuna kun nousemme niiden päälle treenaamaan. Käymme myös läpi pyörän tekniikkaa ja Henry opastaa meille pyörän ensiapua.

Lounais-Ranskan maaseutu tarjoaa monipuolisia pyöräilymahdollisuuksia, poikkeaahan legendaarisen Tour de Francen reittikin seudullamme lähes vuosittain. Omien pyöräilytreeniemme pituus ja vaikeustaso sovitetaan ryhmän tasoon ennakkoon käydyissä kartoituksissa. Oman pyörän mukaanottaminen on suositeltavaa, mutta tarvittaessa myös pyörän vuokraus on järjestettävissä (tästä lisätietoja erikseen tiedusteltuna).

Hamletin väki puolestaan huolehtii siitä, että aloitamme aamut runsailla aamupaloilla, pyöräilyn jälkeen meitä odottaa maittava lounas, ja päätettyämme iltapäivän ohjelman – treeni, luento, retki tai vapaa-aikaa uima-altaalla tai riippumattotorkuilla – pääsemme nauttimaan ranskalaisittain pitkästä illallisesta. Antoisien päivien päätteeksi uni maistuu vuosisatoja vanhan vierastalon hiljaisuudessa.

Tiimi, joka saa sinut ylös, ulos ja pyöräsi kanssa liikkeelle.

SARI & HENRY SAARELAINEN

Sarin vuonna 1991 alkanut pyöräilyura on tuonut useita kymmeniä Suomen mestaruuksia, Bundesliga voittoja, etappivoittoja ja pistesijoja. Parhaimpia saavutuksia junioreiden MM 5. sija ja U23 sarjan EM 10. sija. Lisäksi kaudelta 2013 Giro del Trentino -ajon 3. sija avausetapilla ja 13. sija kokonaistuloksissa. Giro d´Italian 2013 kuudennen etapin päivän kirivoitto.

Valmentajana Sarille on tärkeintä luoda kannustava ja positiivinen ilmapiiri. Vaikka fyysinen kehittyminen on toivottavaa ja erittäin motivoivaa, tärkeintä ei kuitenkaan ole se miten paljon parempia suorituksia saadaan aikaiseksi. Suurimmat ja arjen kannalta ratkaisevimmat muutokset meissä tapahtuu niissä asioissa joita ei pystytä mittaamaan. Hyvän fiiliksen ja liikunnan luomien endorfiinien kautta voi nähdä merkittäviä muutoksia kuten parantunut jaksaminen arjessa, positiivisen ajattelutavan kehittyminen, parempi stressinsietokyky, parantunut ryhti, parempi itsetunto sekä ilo ja halu liikkua säännöllisesti laskematta siihen käytettyä aikaa.

Henry on toiminut naisten ammattilaistallien ja Suomen maajoukkueen mekaanikkona jo usean vuoden ajan ja hänellä on käytännönläheinen ja raudanluja ammattitaito pyörän tekniikasta ja biomekaniikasta. Henryn käsissä pyörä kuin pyörä saa uuden elämän ja lähtee huoltopukilta kuin uutena takaisin käyttöön. Henry harjoittaa mekaanikontaitojaan päivittäin Vantaalla jossa hän pyörittää pyöräliikettä Watmax.

Lisää: Sari official fb -sivut ja Sarin kuntokeskuksen nettisivut.

Mitä muuta tarvitaan hyvään akkujen lataamiseen?

RANKKA TYÖ VAATII... HYVÄN LEVON.

Vuosisatoja sitten vanha maatila oli koti useammalle perheelle. Nyt vierastalo on kunnostettu retriittiviveraiden käyttöön, mahdollisimman paljon vanhaa vaalien ja kierrättäen, kuitenkin kaikki mukavuustekijät huomioiden.  Ikkunallisilla kylpyhuoneilla varustetuissa hurmaavissa kahden hengen huoneissa aistit historian havinaa – näillä seinillä on varmasti paljon kerrottavaa, jos vain pysähdyt kuuntelemaan. 

Suuren tilan mailta löytyy niin metsää kuin peltoaukeita, laaksoja ja terasseja. Näistä nauttimiseen kannattaa käyttää aikaa – ja kun mieli tekee terveellistä välipalaa, voit käydä poimimassa tuoretta purtavaa suoraan puutarhasta. Liikunnasta palautumiseen ja itsensä kanssa olemiseen löydät lukuisia piilopaikkoja – houkuttelisiko hetki riippumatossa bambumetsän suojassa?

Rentouttavan unen takaa maaseudun täysi hiljaisuus, jonka saattaa rikkoa ainoastaan metsikössä huhuileva pöllö. Kertoakseen, että kaikki on juuri niinkuin pitääkin.. Bonne nuit.

Lisäkuvia vierastalosta, huoneista ja ulkoalueista sivun alaosassa tai suoraan kuvagalleriassa.

Ranskalaiset sanovat "Bon Appétit". Ja tarkoittavat sitä, kirjaimellisesti.

HERKKURUOKAA PUUTARHASTA JA LÄHITILOILTA.

Ateriamme valmistetaan mahdollisimman pitkälle oman tilan sekä lähituottajien anneista (sanojemme vakuudeksi koostimme pienen lähituottajakartan). Halutessasi voit lähteä mukaan tutustumaan lähitorin värikkääseen maailmaan tai naapuritilan toimintaan. Alueen viinivalikoima on vakuuttava, minkä pääset itse todistamaan niin ruokailujen yhteydessä kuin viininmaisteluilla suoraan tiloilla.

Nautimme myös illallisen keskiaikaisen kylän osuuskuntaravintolassa, jonka omaperäiset ja erinomaisen maukkaat annokset kilpailevat paremmuudesta tunnelman kanssa. Emmekä myöskään voi jättää väliin vilkasta ilta-gourmet-toria. Tämä vanha perinne kokoaa kerran viikossa lähiseudun ihmiset yhteen pitkien pöytien ääreen, nauttimaan taivasalla lähituottajien herkkulautasista ja viineistä. Takaamme: “Bon appetit”!

Kuulostaako kiinnostavalle? Hyvä, tee haaveestasi totta ja ilmoittaudu mukaan!

VARAUKSET & LISÄTIEDOT

Pyöräilyviikon all-inclusive hinta: 2000 EUR (sis. ALV)

Hintaan sisältyy:
– Kaksi-kolme päivittäistä ohjattua treeniä sisältäen pyöräilyharjoitukset, lihaskunto ja lihashuolto -osuudet sekä henkisen valmennuksen
– Majoitus (5 yötä) The Happy Hamletin vierastalossa (2hh, toiveen mukaan “twin” tai “double”, kylpyhuone)
– Kaikki ateriat, välipalat, juomat (ml. ravintolat)
– Tilan kaikki palvelut: uima-allas, sauna, urheiluvälineet, laajat ulkoilumaastot
– Retket (viininmaistelu, iltatori, maalaismarkkinat) kuljetuksineen
– Ryhmän tulo- ja lähtöaikataulujen mukainen yksi niputettu lentokenttänouto ja -tuonti.

Lisätietoja & varaukset:
sari@sarisaarelainen.com ja suska@thehappyhamlet.com

Huomioithan, että bootcamp alkaa ja päättyy kohteessa, lennot ja lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan. Matkatoimistokontaktimme Suomessa auttaa halutessasi järjestelemään sinulle parhaimmat yhteydet (tai ryhmälle yhteiset lennot): jaana.sinisalo@resviaria.com. 

Vastuullinen järjestäjä Ranskassa: SARL HAPPY HAMLET, Lieu dit Gary, 82190 Fauroux, France. Tutustu The Happy Hamletin erityisehtoihin.

Pyöräilyviikon FB-TAPAHTUMASIVU – klikkaa itsesi tapahtumaan, ilmoittaudu tai osoita olevasi kiinnostunut, niin saat aika ajoin päivitettyä tapahtumainfoa ja Hamletin kuulumisia!

Inspiraatioksi ennen matkaa.

Bienvenue! Tapaamisiin Hamletissa - odotamme jo innolla!