Olemisen Riemastuttava Keveys

HYVÄN OLON MINI-RETRIITTI | PIRKKO TAVAILA

THE HAPPY HAMLET | LOUNAIS-RANSKA | 25.-28.5.2018

Mistä on kyse?

Tervetuloa Lounais-Ranskan hurmaavalle maaseudulle.

Qu'est-ce que c'est?

Kehon, mielen ja sielun ruokaa Lounais-Ranskan maaseudulla. Teemoina mm. elämänilo, rohkeus ja läsnäolo. Ihanan rentoutumisen ohessa oivallat, kuinka vaihdetaan keveyden aaltopituudelle keskellä hullunmyllyä, miten opetetaan työ tekemään useammin itse itseään ja kuinka yksinkertaisin keinoin löytyy pysäyttämätön energia ja kevyempi mieli. Ei aina helppoa, mutta yksinkertaisempaa kuin ikinä kuvittelit! Saat kotiinviemisinä työkalut entistä energisempään arkeen, jossa työ tekee yhä useammin itse itseään.

Onko laukkusi pakattu?

Hengitä syvään, rentoudu ja kuuntele... itseäsi.

PÄIVIEN KULKU & OHJELMA

Saapumispäivänä tiistaina asetumme taloon ja tutustumme toisiimme, apéron yhteydessä alustetun teeman pohjalta jatkamme keskustelua vielä illallisella.

Päivien rytmin on tarkoitus olla joustava, jotta olosi rentoutuu ja saat riittävästi aikaa myös itsellesi. Aamiaisten jälkeen käytämme aikaa teemoitettuihin workshoppeihin (päiväkohtaiset teemat alla), lounaat nautitaan ranskalaiseen tapaan kelloon katsomatta, ja iltapäivällä sinulla on mahdollisuus joko omaan aikaan tai yhteisiin retkiin. Halutessamme käymme läheisen kylän luomulaventelifarmilla tai viininmaistajaisissa ystäviemme viinitilalla ja maalaismarkkinoilla hakemassa päivän pique-nique eväät. Päivät päättyvät maukkaaseen illalliseen – ja todennäköisesti edelleen jatkuvaan vilkkaaseen keskusteluun!

Päivät on teemoitettu seuraavasti:
Perjantai: Matkapäivä, asettuminen ja rentoutuminen
Lauantai: Energisyyden alkemia, Minä ja kolme muskettisoturiani, Miten keho ja mieli saadaan soittamaan samaa sinfoniaa?
Sunnuntai: Mielen matkassa, kuka ohjaa? Luovuus odottaa oven takana, Opeta työ tekemään tehdä itse itseään. 
Maanantai: Valmiina ja innokkaana uudenlaiseen arkeen.

Ps. Aiemmat Hamletin retriittivieraat ovat kuvanneet elämystään mm. seuraavilla sanoilla: hyväksyntä, idylli, elämänmakuinen, valovoimainen, sanoinkuvaamaton, oivaltava, tunteikas, intensiivinen, yllättävä, enemmän, kauniimpaa, isolla sydämellä, voimakas, kaunis kaikille aisteille, vastaanottavainen, itseään kehittävä, rento-luksus… Löydät lisää, kun kurkistat Hamletin fb-arvioihin !  

Kun energiaa riittää, kaikki on mahdollista.

PIRKKO TAVAILA


Energisellä ihmisellä hymy on herkässä, uni maistuu eikä vaakaa tarvitse vilkuilla. Elämä tuntuu hyvältä haasteista huolimatta. Pirkon työn punainen lanka on yksilöllisyyden kunnioittaminen. Yhtä oikeata dieettiä ei olekaan. Jokainen ihmiskokonaisuus on erilainen ja tulee ravita sen mukaisesti kehoa, mieltä ja sielua myöten. Kolmenkymmenen vuoden ekonomi-taustansa myötä Pirkko osaa tukea kiireessä puurtavia asiakkaitaan. Hänen mottonsa on, että jokaisella oikeus nauttia hyvästä olosta, elämänilosta, elinvoimasta ja luonnollisesta terveydestä tässä ja nyt.

Lue lisää Pirkon mietteitä EatBeNow-nettisivuilta

Mitä muuta tarvitsisit akkujen lataukseen?

HYVÄÄ LÄHIRUOKAA & MAKEAT YÖUNET

Turhaan et matkaa tee “in the middle of nowhere” saakka, vaan vastineeksi lupaamme täydellisen rauhan niin yöunille, päikkäreille tai lukuhetkille sekä kauneutta monille aisteille.

Vuosisatoja vanha maatalo ja sen ympäristö on retriitin ajan kotisi. Kauniisti entisöidyt makuuhuoneet ikkunallisilla kylpyhuoneilla ja navettaan rakennettu keittiö ja “olohuone”, ruokasali ja lounge ovat vapaasti käytössäsi. Samoin kaikki ruoat ja juomat – ole kuin kotonasi, syö, juo ja nauti silloin kun haluat.

Yhteiset ateriat valmistetaan mahdollisimman pitkälle lähiruoasta, joka hyvin pitkälle on luomua. Vihanneksista toimitamme alhaalla kylän laaksossa viljelevälle “naapurille” listan, jonka pohjalta hän kerää seuraavana päivänä tuoreet herkut koriin nautittavaksesi. Näin saamme tuoretta ja juuri sitä mitä haluamme pöytään, vaikka viikon jokaisena päivänä!

Kuvagalleriassa lisää tunnelmia talosta, huoneista, ympäristöstä – parhaiten näet ja koet itse paikan päällä!

Kuulostaako hyvälle? Varaa paikkasi & valmistaudu pakkaamaan!

LISÄTIEDOT & VARAUKSET

Retriitin all-inclusive hinta: 700 EUR (sis. ALV)

Hintaan sisältyy:
– Päivittäiset teemoitetut workshopit
– Majoitus (3 yötä) The Happy Hamletin vierastalossa (2-3hh, jokaisessa iso ikkunallinen kylpyhuone)
– Kaikki ateriat, juomat ja välipalat oman tarpeen ja maun mukaan
– Tilan muut palvelut: uima-allas (luonnon, ei klooria!), sauna, ulkopelit ja maastot lenkkeilyyn tai vaan oleiluun
– Retket maalaismarkkinoille ja viinitilalle tai laventelifarmille
– Yksi yhteiskuljetus Toulousen lentokentältä ja takaisin lentokentälle
– Iloinen mieli, rentoutunut olo ja hauska seura kaupan päälle

Varaukset ja lisätiedot:
pirkko@eatbenow.com & suska@thehappyhamlet.com

Huomioithan, että lennot eivät sisälly hintaan. Matkatoimistokontaktimme Suomessa auttaa halutessasi järjestelemään sinulle parhaimmat yhteydet (tai ryhmälle yhteiset lennot): jaana.sinisalo@resviaria.com.

Retriitin järjestää Ranskassa: SARL HAPPY HAMLET, Lieu dit Gary, 82190 Fauroux, Ranska. The Happy Hamletin  erityisehdot, käythän tutustumassa!

Hyvän olon retriitin FB-TAPAHTUMASIVU – klikkaa itsesi tapahtumaan, ilmoittaudu tai osoita olevasi kiinnostunut, niin saat aika ajoin päivitettyä tapahtumainfoa ja Hamletin kuulumisia!

Inspiraatioksi ennen matkaa.

Bienvenue! Tapaamisiin Hamletissa - odotamme jo innolla!