Happy Hips in The Happy Hamlet

JOOGAA & TANSSIA & ISOA ILOA | MIIA HÄMÄLÄINEN & MIIAMAA

THE HAPPY HAMLET | LOUNAIS-RANSKA | 2.-7.10.2018

Mistä on kyse?

Hyvinvointia joogasta! Elämäniloa tanssista!

Elämä on tehty nautittavaksi - tässä ja nyt.

Happy Hips- jooga & tanssiretriitti nostaa hymyn huulille ja laittaa lantion liikkeelle.
Keskitymme avaamaan lannerangan liikeratoja, hengittämään pois ahtautta ja luomaan tilaa koko alaselän ja selkärangan alueelle. Yhdessä Miiamaa Lifestylen kanssa toteutettavalla retriitillä pistetään peppuun vauhtia, kun joukkoon lisätään salsan makuisia mausteita ja kuumia latinalaisrytmejä. Anna kehosi sulaa, mielesi virkistyä ja elämänilosi pulpahdella pintaan. Lähde mukaan ainutlaatuiselle matkalle ja laita peppusi hymyilemään!

Onko matkalaukkusi jo pakattu?

Voittamaton yhdistelmä iloa ja rentoutusta. Sekä mielelle että keholle.

MISTÄ ON HAPPY HIPS -PÄIVÄT TEHTY?

Happy Hips -päivät ovat täynnä iloa, naurua, heittäytymistä ja antautumista. Happy Hips korostaa oman kehon liikettä, nautinnollisia hetkiä joogamatolla ja tanssin iloa.

Aamut alkavat raukeilla hengityksillä, pehmeillä kierroilla ja kehon ja mielen avauksilla. Jooga tuo lempeyttä aamuun ja vireyttä mieleen. Iltapäivällä laitetaan lattarirytmit soimaan, jolloin annetaan musiikin viedä, antaudutaan täysillä ja tanssitaan huolet, ilot ja murheet pois. Niin kuin laulussa sanotaan “Tanssi se ulos”.

Ohjelmaan kuuluu myös retki ystävien viinitilalle, missä maistelemme paikallisia viinejä ja käymme keskiaikaisen kylän maalaismarkkinoilla, jonka eväistä valmistamme maukkaan pique-nique -lounaan.

Iltaisin lämpiää sauna, voit nauttia uima-altaassa pulahduksesta ja auringonlaskusta viinilasillisen kanssa. Elämä on tässä ja nyt.

The Happy Hamlet tarjoaa ainutlaatuiset puitteet tanssi-ja joogaretriitille. Niin Hamletissa kuin Miiamaassa kiinnitämme paljon huomiota kotoisaan ilmapiiriin: ryhmäkoko pidetään pienenä, jotta sinulle voidaan taata yksilöllistä ja henkilökohtaista ohjausta. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta tai tanssista tullaksesi mukaan. Ja jos innostut (uskomme, että kyllä!), retriittivieraanamme tarjoamme sinulle vielä Miiamaan viikon joogat saaristossa Paraisilla kotiin palattuasi.

Intensiivinen ja monipuolinen ohjaaja, jonka hymy seuraa aina mukana.

MIIA HÄMÄLÄINEN

Pohjois-Karjalasta kotoisin oleva Miia on joogaopettaja, tanssiohjaaja, tapahtumatuottaja, reikihoitaja ja yrittäjä. Miia on huumorintajuinen, iloinen persoona ja hänen hersyvä naurunsa raikaa niin joogatunneilla kuin lähimarketissakin.

Miia ohjaa tunteja laidasta laitaan, dynaamisesta kevyempään ja vahvistavasta kiinalaiseen lääketieteeseen perustuvaa Yin-joogaa. Persoonallisesta opetustyylistään Miia on saanut paljon kiitosta ja ohjaajana Miia on kannustavan rento, lämpimän tarkka ja helposti lähestyttävä. Miia korostaa oman kehon kunnioitusta ja jokaista nauttimaa oman kehon liikkestä.

Miia on liikuttanut ihmisiä jo yli 15 vuoden ajan, kouluttanut ihmisiä tanssin, liikunnan ja joogan parissa. Miia on esiintynyt erilaisissa tapahtumissa tanssijana sekä kilpaillut ja edustanut Suomen maajoukkueessa. Miia ohjaa jooga- ja tanssitunteja, workshoppeja, teematunteja sekä järjestää joogalomia & jooga-ja tanssitapahtumia ympäri Suomea ja ulkomailla.

Olet sydämellisesti tervetullut mukaan juuri sellaisenaan kuin olet!

Lisää Miiasta: Facebook Miiamaa Lifestyle ja Instagram.

Kuin kotiin tulisit (hotellin sijaan).

MAATALON CHARMIA, KAUNIITA UNIA.

Vuosisatoja sitten vanha maatila oli koti useammalle perheelle. Nyt vierastalo on kunnostettu retriittivieraiden käyttöön, mahdollisimman paljon vanhaa vaalien ja kierrättäen, kuitenkin kaikki mukavuustekijät huomioiden. Ikkunallisilla kylpyhuoneilla varustetuissa hurmaavissa kahden hengen huoneissa aistit historian havinaa – näillä seinillä on varmasti paljon kerrottavaa, jos vain pysähdyt kuuntelemaan.

Suuren tilan mailta löytyy niin metsää kuin peltoaukeita, laaksoja ja terasseja. Näistä nauttimiseen kannattaa käyttää aikaa – ja kun mieli tekee terveellistä välipalaa, voit käydä poimimassa tuoretta purtavaa suoraan puutarhasta. Liikunnasta palautumiseen ja itsensä kanssa olemiseen löydät lukuisia piilopaikkoja – houkuttelisiko hetki riippumatossa bambumetsän suojassa?

Rentouttavan unen takaa maaseudun täysi hiljaisuus, jonka saattaa rikkoa ainoastaan metsikössä huhuileva pöllö. Kertoakseen, että kaikki on juuri niinkuin pitääkin.. Bonne nuit.

Lisäkuvia vierastalosta, huoneista ja ulkoalueista sivun alaosassa tai suoraan kuvagalleriassa.

Ranskassa sanotaan "Bon Appétit". Kirjaimellisesti.

RUOKAA PUUTARHASTA JA LÄHITOREILTA.

Ateriat valmistetaan mahdollisimman pitkälle oman tilan sekä lähituottajien anneista (sanojemme vakuudeksi koostimme pienen lähituottajakartan). Halutessasi voit lähteä mukaan tutustumaan lähitorin värikkääseen maailmaan tai naapuritilan toimintaan. Alueen viinivalikoima on vakuuttava, minkä pääset itse todistamaan niin ruokailujen yhteydessä kuin viininmaisteluilla suoraan tiloilla. Tutustu alueemme viinintuottajakarttaan!

Nautimme myös pitkän lounaan keskiaikaisen kylän osuuskuntaravintolassa, jonka omaperäiset ja erinomaisen maukkaat annokset kilpailevat paremmuudesta tunnelman kanssa. Takaamme: “Bon appétit”!

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan ja valmistaudu pakkaamaan!

VARAUKSET & LISÄTIEDOT

Retriitin all-inclusive hinta: 1500 EUR (sis. ALV)
Miiamaan asiakashinta 1400 EUR (sis. ALV)

Hintaan sisältyy:
– 4 x joogaharjoitukset ja 4 x tanssitreenit
– Majoitus (5 yötä) The Happy Hamletin vierastalossa (2-3hh, jokaisessa iso ikkunallinen kylpyhuone)
– Täysihoito: kaikki ateriat, välipalat, juomat (ml. ravintolat ja markkinaillallinen)
– Tilan kaikki palvelut: uima-allas, sauna, urheiluvälineet, useat terassit ja laajat ulkoilumaastot, puutarhan antimet
– Retket (viinitila & maistelu ja maalaismarkkinat) kuljetuksineen
– Yksi yhteinen lentokenttänouto ja -vienti
– Viikon ilmaiset joogat saaristossa Paraisilla Miian vetämänä
– Iloinen mieli, rentoutunut olo ja hauska seura kaupan päälle! 

Lisätietoja ja varaukset:
miiamaalifestyle@gmail.com ja suska@thehappyhamlet.com.

Huomioithan, että retriitti alkaa ja päättyy Ranskassa, lennot eivät sisälly hintaan. Lähin lentokenttä: Toulouse-Blagnac, Ranska. Matkatoimistokontaktimme Suomessa auttaa halutessasi järjestelemään sinulle parhaimmat yhteydet (tai ryhmälle yhteiset lennot): jaana.sinisalo@resviaria.com.

Vastuullinen järjestäjä Ranskassa: SARL HAPPY HAMLET, Lieu dit Gary, 82190 Fauroux, France. Tutustu The Happy Hamletin erityisehtoihin.

Jooga & Tanssi -retriitin FB-TAPAHTUMASIVU – klikkaa itsesi tapahtumaan, ilmoittaudu tai osoita olevasi kiinnostunut, niin saat aika ajoin päivitettyä tapahtumainfoa ja Hamletin kuulumisia!

Inspiraatioksi matkan odotteluun.

Bienvenue! Tapaamisiin syksyllä - odotamme innolla!