Herkän Vuoro

TIIA LEHMUSSOLA

THE HAPPY HAMLET | LOUNAIS-RANSKA | 30.7-4.8.2018

Mistä on kyse?

Bienvenue Lounais-Ranskan maaseudulle.

Sinulle, joka haluat löytää herkkyydestä voimasi.

Herkän vuoro on ihana levähdys ja elämänmakuinen seikkailu kaikille herkille sieluille. Viisi unohtumatonta päivää yhdessä. Hersyvän hauskaa ja sydäntä lämmittävää! Takaisin kotiin ladattuna.

Täällä et ole ”liian”, täällä olet juuri sopivasti. Voit laskea reppusi ja levähtää. Voit laskea suojasi ja luottaa. Tämä on matka ihan lähelle, omaan sydämeen maaseutuidyllin suojissa. Nyt on sinun vuorosi. Kysymys kuuluu: mitä sinä tarvitset? Anna sydämesi vastata… ja tästä lomasta tulee sellainen!

Onko laukkusi pakattu?

Hengitä syvään, rentoudu ja kuuntele... sydäntäsi.

PÄIVIEN KULKU & OHJELMA

Luvassa on ohjattuja keskusteluja herkkyydestä, tunteiden kohtaamisesta, itsensä kuuntelusta, arjen jaksamisesta, ihmissuhteiden merkityksestä sekä lempeyden ja lujuuden tasapainosta. Sinulla on myös mahdollisuus omaan pieneen hemmotteluhetkeen: joko lempeään, rentouttavaan kosketushoitoon tai keskusteluhetkeen vaikkapa kävelyllä tai aurinkovarjon alla. Nautitaan elämästä kaikilla aisteilla luonnossa, ruokapöydän äärellä ja lähiseudun retkillä. Voit myös ottaa levon kannalta ja nauttia Happy Hamletin miljööstä ja uima-altaalla oleilusta, kun siltä tuntuu. Tarjolla yhdessäoloa ja omaa rauhaa juuri sen verran kuin tarvitset.

Lataa viikon teemat ja ohjelma (pdf).

Ohjaaja, joka kutsuu sinua kuuntelemaan sydäntäsi…

Onpa ihanaa kirjoittaa tätä viestiä ajatellen, että minun ja muiden mukanaolevien on tarkoitus kohdata juuri sinut, joka tälle matkalle lähtee. Herkän vuoro on juuri sitä, kohtaamista, ja se syntyi halusta voimistua ja iloita yhdessä herkkyyden lahjasta. Olen itse ollut aina herkkä aistimaan ja aavistamaan ja tiedostamattani keräsin sitä kaikkea sisälleni. Ylihuolehdin ja kuormituin halutessani ”pelastaa maailman”, varsinkin pienet ihmisenalut. Ymmärryksen lisääntyminen omasta herkkyydestä avasi minulle uudella tavalla ovia itseeni, ihmissuhteisiini, rakkauteen ja terveisiin rajoihin. Koko tähän ihmeelliseen elämään. Niissä riittää opittavaa loppuiäksi ja ne ovat tärkeintä tutustumiskohdetta tälläkin matkalla. Olen paikalla lapsi- ja perhetyön ammattilaisena ja herkkyyteen perehtyneen psykologin kouluttamana intuitiivisena hoitajana. Ennen kaikkea erityisherkkänä, inhimillisenä ihmisenä ja lapsensa rinnalla kasvavana äitinä. Sukelletaan syvälle, mutta palataan aina rannalle juomaan kesäjuomat, ottamaan rennosti ja nauttimaan elämän kepeydestä – so called balance! Odotan avosylin sinua, tarinaasi ja osaasi tässä yhteisessä pätkässä. Kysy lisää ja kerro toiveistasi -tehdään tästä yhdessä meidän näköinen matka.

Tiia

Kuin kotiin tulisit (hotellin sijaan)...

VÄLITÖNTÄ TUNNELMAA, LÄHIRUOKAA & MAKEITA UNIA

Turhaan et matkaa tee “in the middle of nowhere” saakka, vaan vastineeksi lupaamme täydellisen rauhan niin yöunille, päikkäreille tai lukuhetkille sekä kauneutta monille aisteille. Vuosisatoja vanha maatalo ja sen ympäristö on retriitin ajan kotisi. Kauniisti entisöidyt makuuhuoneet ikkunallisilla kylpyhuoneilla ja navettaan rakennettu keittiö ja “olohuone”, ruokasali ja lounge ovat vapaasti käytössäsi. Samoin kaikki ruoat ja juomat – ole kuin kotonasi, syö, juo ja nauti silloin kun haluat.

Hamletissa nautittavat ateriat valmistaa Teresa Välimäki, jonka “keittiö siirtyy kesäksi” Ranskan maaseudulle Hamletin vieraiden iloksi. Mikäli osallistujat haluavat, kokkaamme myös yhdessä apéron äärellä ja ammattilaisen opastamana maukkaan aterian! Kaikki valmistetaan mahdollisimman pitkälle oman tilan sekä lähituottajien anneista (sanojemme vakuudeksi koostimme pienen lähituottajakartan).

Halutessasi voit lähteä mukaan tutustumaan lähitorin värikkääseen maailmaan tai naapuritilan toimintaan. Alueen viinivalikoima on vakuuttava, minkä pääset itse todistamaan niin ruokailujen yhteydessä kuin viininmaisteluilla suoraan tiloilla. Tutustu alueemme viinintuottajakarttaan! Nautimme myös illallisen keskiaikaisen kylän osuuskuntaravintolassa, jonka omaperäiset ja erinomaisen maukkaat annokset kilpailevat paremmuudesta tunnelman kanssa. Takaamme: “Bon appétit”!

Kuvagalleriassa lisää tunnelmia talosta, huoneista, ympäristöstä – parhaiten näet ja koet itse paikan päällä!

Kuulostaako hyvälle? Varaa paikkasi & valmistaudu pakkaamaan!

LISÄTIEDOT & VARAUKSET

Retriitin all-inclusive hinta: 1400 EUR (sis. ALV)

Hintaan sisältyy:
– Päiväkohtaisten teemojen mukaiset keskustelut
– Lempeä kosketushoito tai henkilökohtainen keskustelu
– Majoitus (5 yötä) The Happy Hamletin vierastalossa (2-3hh, jokaisessa iso ikkunallinen kylpyhuone)
– Kaikki ateriat (myös ravintoloissa), juomat ja välipalat oman tarpeen ja maun mukaan
– Tilan muut palvelut: uima-allas (luonnon, ei klooria!), sauna, ulkopelit ja maastot lenkkeilyyn tai vaan oleiluun
– Melontaretki, vierailu luomulaventelifarmilla ja maalaismarkkinoilla
– Yksi yhteiskuljetus Toulousen lentokentältä ja takaisin lentokentälle
– Iloinen mieli, rentoutunut olo ja hauska seura kaupan päälle

Varaukset ja lisätiedot:
tiia@lehmussola.fi & suska@thehappyhamlet.com

Huomioithan, että lennot eivät sisälly hintaan. Matkatoimistokontaktimme Suomessa auttaa halutessasi järjestelemään sinulle parhaimmat yhteydet (tai ryhmälle yhteiset lennot): jaana.sinisalo@resviaria.com.

Retriitin järjestää Ranskassa: SARL HAPPY HAMLET, Lieu dit Gary, 82190 Fauroux, Ranska. The Happy Hamletin  erityisehdot, käythän tutustumassa!

Retriitin FB-TAPAHTUMASIVU – klikkaa itsesi tapahtumaan, ilmoittaudu tai osoita olevasi kiinnostunut, niin saat aika ajoin päivitettyä tapahtumainfoa ja Hamletin kuulumisia!

Inspiraatioksi ennen matkaa.

Bienvenue! Tapaamisiin Hamletissa - odotamme jo innolla!