Kiireenkesytystä Hamletissa

ANJA KULOVESI & JUKKA LEINO

THE HAPPY HAMLET | LOUNAIS-RANSKA | 23.-28.10.2018

Mistä on kyse?

Kutsu kiireenkesyttäjien inspiraatiotulille

Ota aikaa itsellesi.

Luovu kellouden ideasta Happy Hamletissa. Avaa aistisi kokemaan hetken ikuisuus. Tunnista oma kiirehtijätyylisi ja vie se kanssasi hiljaiselle oivallusten polulle. Osallistu yhteisille inspiraatiotulille tavoitteena onnellinen suhde aikaan. Pakkaa mukaan eväsreppuusi yksilöllisiä arjen aineksia kiireen kesytykseen. Täydennä parhailla paloilla Hyvien ideoiden markkinoilta. Rentoudu mielikuvaharjoitusten uudistavissa tunnelmissa. Hyvästele haitallisia uskomuksia ja toivota levollisen mielen harjoitteet tervetulleiksi arkeesi.

Onko laukkusi pakattu?

Hengitä syvään, rentoudu ja kuuntele... sisintäsi.

KIIREENKESYTYS - MITÄ SE ON?

Kiireenkesytys® on suosittu hyvän elämän ja työelämän kehittämisen konsepti, joka havahduttaa, inspiroi ja motivoi huomioimalla samalla yksiöiden erilaisuuden. Se avaa uusia näkökulmia ja mahdollisuuksia niin yksilöiden kuin työyhteisöjenkin haasteisiin.

Retriitin teemat:
Tiistai 23.10. Matkapäivä – Tosirooli cocktails. Tervetuloa kiireenkesyttäjien inspiraatiotulille.
Keskiviikko 24.10. Onnellinen suhde aikaan. Avainkysymykset ja oivallusten polku erilaisille kiirehtijöille. Kum Nyen salaisuudet.
Torstai 25.10. Bank of Happiness -sijoitukset. Mikroaskelten suunnitelma ja Muutospeli.
Perjantai 26.10. Hyvien ideoiden markkinat. Tuliaisia omaan arkeen ja lähipiirille.
Lauantai 27.10. Tulevaisuusmuistelot. Tuumasta toimeen.
Sunnuntai 28.10. Matkapäivä. Saat Jukan Kum Nye ohjeet piirroksineen matkaan mukaan.
Kaikkina päivinä Jukan ohjaama Kum Nye harmoniaharjoitus ja Anjan iltasatu/mielikuvaharjoitus.

Tiputa jännitykset kehostasi ikivanhojen Kum Nye liikkeiden avulla. Hyödynnä hengitystä löytääksesi harmonian. Opettele Jukan taitavalla ohjauksella yhdeksän kehollesi ja mielellesi hyvää tekevää liikettä jatkaaksesi niitä arjessa kotonakin.

Luentojen, workshoppien ja Kum Nye -harjoitusten lisäksi teemme retkiä lähiseudulle, mm. viinitiloille maistelemaan Ranskan ainoan Malbecin tuottaja-alueen tarjontaa sekä maalaismarkkinoille aistimaan paikallista tunnelmaa. Aikaa jää myös ympäröivästä luonnosta nauttimiseen, riippumattotorkkuihin ja vaikkapa tynnyrisaunan löylyihin päivän päätteeksi.

Jos haluat, voit myös pätevöityä Kiireenkesytys® oppaaksi (lisämaksusta) ja saat kattavan kokoelman luovia välineitä omien asiakkaittesi tai työyhteisösi kiireiden kesytykseen. Ennakkoilmottautuminen opaskoulutukseen on tarpeen.

Kiireesi kesyttäjät ja inspiroivat ohjaajat

ANJA & JUKKA

Olen ajan ilmiöistä ja tulevaisuuden visioista syttyvä Kiireenkesytys® konseptin äiti ja tietokirjailija. Yrittäjäksi hyppäsin kansainvälisen organisaation esimiestehtävistä. Täydensin taitojani opiskelemalla NLP:tä ja psykologiaa sekä suunnittelemalla ja ohjaamalla elämysmatkoja maailmalle. Kiinnostuksen kohteitani: Hyvän elämän tasapaino. Kasvu ihmisenä. Elämän ihmeet.

Onnellisen aikasuhteen salaisuuksia selvittäessäni rekisteröin Kiireenkesytys -tavaramerkin vuonna 2003 ja olen valmentanut noin sata kouluttajaa, konsulttia ja työnohjaajaa konseptin ja sen luovien menetelmien käyttöön.

Toimin ilon, optimismin ja luovuuden kautta. Mottoni: Be inspired to inspire.

Minulta on ilmestynyt 13 itsensä ja työelämän kehittämisen kirjaa sekä yksi lasten elämäntaitokirja, jolle kirjoitan jatkoa.

Puolisoni Jukka Leino on opettanut Kum Nyetä pienille ryhmille Suomessa, Kyproksella ja Ranskassa. Myös TM® meditaatiota jo 35 vuotta harjoittanut Jukka on rauhallinen ja pidetty ohjaaja. Kum Nye on lempeä kehon ja mielen harmoniaa lisäävä fyysinen harjoitus. Staattiset Kum Nye -liikkeet ja niitä tukeva hengitys johtavat kehon ja mielen syvään rentouteen. Päivittäiset harjoitukset lisäävät joustavuutta, tietoisempaa läsnäoloa ja elämäniloa.

Lue lisää nettisivuiltani.

Mitä muuta kaipaisit rentoutuaksesi?

VÄLITÖNTÄ TUNNELMAA, LÄHIRUOKAA & MAKEITA UNIA

Turhaan et matkaa tee “in the middle of nowhere” saakka, vaan vastineeksi lupaamme täydellisen rauhan niin yöunille, päikkäreille tai lukuhetkille sekä kauneutta monille aisteille.

Vuosisatoja sitten Lounais-Ranskassa sijaitseva maatila oli koti useammalle perheelle. Nyt vierastalo on kunnostettu retriittivieraiden käyttöön, mahdollisimman paljon vanhaa vaalien ja kierrättäen, kuitenkin kaikki mukavuustekijät huomioiden. Näillä seinillä on varmasti paljon kerrottavaa, jos vain pysähdyt kuuntelemaan!

Kauniisti entisöidyt makuuhuoneet ikkunallisilla kylpyhuoneilla ja navettaan rakennettu keittiö ja “olohuone”, ruokasali ja lounge ovat vapaasti käytössäsi. Samoin kaikki ruoat ja juomat – ole kuin kotonasi, syö, juo ja nauti silloin kun haluat. Yhteiset ateriat valmistetaan mahdollisimman pitkälle lähiruoasta, joka hyvin pitkälle on luomua. Kasviksista toimitamme alhaalla kylän laaksossa viljelevälle “naapurille” listan, jonka pohjalta hän kerää seuraavana päivänä tuoreet herkut koriin nautittavaksesi. Näin saamme tuoretta ja juuri sitä mitä haluamme pöytään, vaikka viikon jokaisena päivänä!

Suuren tilan mailta löytyy niin metsää kuin peltoaukeita, laaksoja ja terasseja. Näistä nauttimiseen kannattaa käyttää aikaa – ja kun mieli tekee terveellistä välipalaa, voit käydä poimimassa tuoretta purtavaa suoraan puutarhasta. Liikunnasta palautumiseen ja itsensä kanssa olemiseen löydät lukuisia piilopaikkoja – houkuttelisiko hetki riippumatossa bambumetsän suojassa?

Rentouttavan unen takaa maaseudun täysi hiljaisuus, jonka saattaa rikkoa ainoastaan metsikössä huhuileva pöllö. Kertoakseen, että kaikki on juuri niinkuin pitääkin.. Bonne nuit.

Kuvagalleriassa lisää tunnelmia talosta, huoneista, ympäristöstä – parhaiten näet ja koet itse paikan päällä!

Kuulostaako hyvälle? Varaa paikkasi & valmistaudu pakkaamaan!

LISÄTIEDOT & VARAUKSET

Retriitin all-inclusive hinta:
Early Bird -hinta 31.5.2018 saakka 1100 EUR (sis. ALV)
Normaalihinta 1.6.2018 alkaen 1200 EUR (sis. ALV)

Hintaan sisältyy:
– Inspiraatioluennot, päivittäiset workshopit ja kiireenkesytysmateriaalit
– Majoitus (5 yötä) The Happy Hamletin vierastalossa (2-3hh, jokaisessa iso ikkunallinen kylpyhuone)
– Kaikki ateriat (myös ravintoloissa), juomat ja välipalat oman tarpeen ja maun mukaan
– Tilan muut palvelut: uima-allas (luonnon, ei klooria!), sauna, ulkopelit ja maastot lenkkeilyyn tai vaan oleiluun
– Retket viinitiloille, maalaismarkkinoille ja keskiaikaiseen kylään
– Yksi yhteiskuljetus Toulousen lentokentältä ja takaisin lentokentälle
– Anja Kuloveden ja kiiretutkija Anna-Liisa Niemelän uusi kirja “Kiireenkesyttäjä. Avain hyvään elämään.”
– Iloinen mieli, rentoutunut olo ja hauska seura kaupan päälle

Varaukset ja lisätiedot:
anja@kiireenkesytys.fi & suska@thehappyhamlet.com

Huomioithan, että lennot eivät sisälly hintaan. Matkatoimistokontaktimme Suomessa auttaa halutessasi järjestelemään sinulle parhaimmat yhteydet (tai ryhmälle yhteiset lennot): jaana.sinisalo@resviaria.com.

Retriitin järjestää Ranskassa: SARL HAPPY HAMLET, Lieu dit Gary, 82190 Fauroux, Ranska. The Happy Hamletin  erityisehdot, käythän tutustumassa!

Kiireenkesytys-retriitin FB-TAPAHTUMASIVU – klikkaa itsesi tapahtumaan, ilmoittaudu tai osoita olevasi kiinnostunut, niin saat aika ajoin päivitettyä tapahtumainfoa ja Hamletin kuulumisia!

Inspiraatioksi ennen matkaa.

Bienvenue! Tapaamisiin Hamletissa - odotamme jo innolla!