Meidän Loma

AKTIIVILOMA YHDESSÄ | MAITTA KOTANIEMI-RAURAMO

BIARRITZ & THE HAPPY HAMLET | LOUNAIS-RANSKA | 22.-29.9.2018

Mistä on kyse?

Bienvenue Lounais-Ranskaan.

Tämä on teille, jotka haluatte aktiivilomailla yhdessä!

Loma pariskunnille, jotka haluavat matkustaa yhdessä. Vaikka golf kuuluukin (halukkaille) loman teemaan, voi lomalle lähteä, vaikkei pelaisikaan! Tällä lomalla kaikille järjestetään erilaisia aktiviteetteja. Kukin harrastakoon omaansa ilman huonoa omaatuntoa! Paljon hyvää mieltä! Levollista oloa! Golfia. Kehon liikuntaa. Retkeilyä. Joogaa. Koe loma, jonka voit tehdä kolmeen kertaan. Suunnittelu. Toteutus. Muistelu. Ja jokaisesta jää hymy suunpielille.

Onko matkalaukkusi jo pakattu?

Golfia, joogaa, viiniä... Valitse makusi mukaan! Ja nauti yhteisestä lomasta!

VALITSE SISÄLTÖ SEN MUKAAN, MISTÄ NAUTIT!

Yhteistä kaikille lomailijoille tällä matkalla on se, että nautimme Lounais-Ranskan upeista maisemista, vanhan maatilan ainutlaatuisesta tunnelmasta, pitkistä lähiruoasta valmistetuista illallisista ja ranskalaisesta elämänilosta.

Tämän lisäksi valittavanasi on monia vaihtoehtoja: Golfia pelureille, joogaa ja melontaretki ei-golfareille, Biarritzin kaupunkinähtävyys- ja ostosmahdollisuudet, viinitilavierailuja ja viininmaisteluja, Bordeaux-retki joko pelikentälle tai viininystävän mekkaan La Cité du Vin’iin, kävelyitä luonnossa, jumppaa ja venyttelyä… Ja tietenkin varaamme aikaa myös rentoutumiseen – hetki luonnon uima-altaalla tai löylyt tynnyrisaunassa lataa sopivasti akkuja uusiin koitoksiin.

Alue on myös ainoa Malbecin tuottaja Ranskassa, mikä jo itsessään tekee vierailuista ja maisteluista erityisen – tutustu tarkemmin viinintuottajakarttaan!

Rennon, hauskan ja asiantuntevan Maitan matkassa.

MAITTA KOTANIEMI-RAURAMO

Maitta on golfin monitoiminainen. Hän on toiminut golfopetteja, järjestänyt matkoja ympäri maailmaa vuodesta 2002 ja vetänyt yksittäisiä golfprojekteja, kuten Ellit golfaa -ryhmää. Hän on myös toiminut golfkentän tj:nä ja ollut kehittämässä hankkeita, joilla saadaan lisää golfaajia. 

Maitta haluaa antaa golfin kautta ihmisille hyvää kuntoa ja mieltä niin, että aina huomennakin voi pelata. Golf ei toki ole ainoa sydäntä lähellä oleva asia, vaan tärkeitä ovat myös hyvinvointi, mindfulness, NLP, pilates ja kehonhallinta. Motokseen Maitta ilmoittaa: ”Asioilla on taipumus järjestyä.”.

Tutustu Maitan MaiLux-nettisivuihin  – ja varaa paikkanne hyvinvointimatkalle jo tänään. 

Kuin kotiin tulisit.. Hotellin sijaan.

MAATALON CHARMIA, KAUNIITA UNIA

Turhaan et matkaa tee “in the middle of nowhere” saakka, vaan vastineeksi lupaamme täydellisen rauhan niin yöunille, päikkäreille tai lukuhetkille sekä kauneutta monille aisteille.

Vuosisatoja vanha maatalo ja sen ympäristö on retriitin ajan kotisi. Kauniisti entisöidyt makuuhuoneet ikkunallisilla kylpyhuoneilla ja navettaan rakennettu keittiö ja “olohuone”, ruokasali ja lounge ovat vapaasti käytössäsi. Samoin kaikki ruoat ja juomat – ole kuin kotonasi, syö, juo ja nauti silloin kun haluat.

Yhteiset ateriat valmistetaan mahdollisimman pitkälle lähiruoasta, joka hyvin pitkälle on luomua. Vihanneksista toimitamme alhaalla kylän laaksossa viljelevälle “naapurille” listan, jonka pohjalta hän kerää seuraavana päivänä tuoreet herkut koriin nautittavaksesi. Näin saamme tuoretta ja juuri sitä mitä haluamme pöytään, vaikka viikon jokaisena päivänä!

Lähde mukaan matkalle, jossa pääset golfin lisäksi rentoutumaan ja nauttimaan…elämästä! Rentoutta ja hyvää mieltä!

Lisätunnelmia vierastalosta, huoneista ja ympäristöstä löydät sivun alaosassa tai suoraan kuvagalleriassa. Ja parhaiten näet ja koet itse paikan päällä!

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan ja valmistaudu pakkaamaan!

LISÄTIEDOT & VARAUKSET

Paketin all-inclusive hinta: 1890 EUR (sis. ALV)

Hintaan sisältyy:

– Finnairin Lennot Helsinki – Biarritz – Helsinki, lentokenttäkuljetus
– Majoitus (2 yötä) Biarritzissa
– Golf-kierros tai kaupunki-/shoppauspäivä Biarritzissa
– Kuljetus Biarritzista The Happy Hamletiin
– Majoitus täysihoidolla (5 yötä) The Happy Hamletin vierastalossa (2hh, jokaisessa iso ikkunallinen kylpyhuone)
– The Happy Hamletin täysihoito: Kaikki ateriat ja juomat, haluamasi välipalat ja -drinkit, myös ohjelman mukaiset ravintolaruokailut
– Halukkaille kaksi golf-retkeä Hamletista sekä jumpat ja venyttelyt niiden jälkeen
– Ei-golfareille kaksi joogaa ja melontaretki sekä jumpat ja venyttelyt halukkaille
– Viinitilavierailut ja viininmaistelut (kaikille)
– La Cité du Vin -vierailu Bordeaux’ssa (ei-golfareille)
– Lähtöpäivän maalaismarkkinat ja shampanja-brunssi
– The Happy Hamletin kaikki palvelut: uima-allas, sauna, urheiluvälineet, useat terassit ja laajat ulkoilumaastot
– Kaikki kuljetukset The Happy Hamletissa sekä paluukuljetus lentokentälle Biarritziin

Lisätiedot & varaukset:

maitta@mailux.fi ja suska@thehappyhamlet.com

Vastuullinen järjestäjä Mailux Oy, Golfkuja 7, 02580 Siuntio. “Meidän loma” -matkapaketista myös Mailuxin omilla nettisivuilla

Inspiraatioksi ennen matkaa.

Bienvenue! Tapaamisiin Hamletissa - odotamme jo innolla!