Naisesta Tytöksi, Tytöstä Naiseksi

MARIA JOKELA | TIIA LEHMUSSOLA | HEIDI SUOMINEN

THE HAPPY HAMLET | LOUNAIS-RANSKA | KESÄ 2019 (tarkat päivämäärät ilmoitetaan myöhemmin)

Mistä on kyse?

Bienvenue Lounais-Ranskan maaseudulle.

Ainutlaatuinen äitien matka.

Matka, joka vie ranskalaiseen idylliin – ja ennen kaikkea kotiin. Keho on kotisi. Niinpä on tärkeää, että sinun on hyvä olla siinä. Se kantaa sinut ja lapsesi. Se kantaa naisen, äidin ja sen tytön, joka edelleen olet. Tämä on matka tuon tytön luokse ja se, mitä löydät, vahvistaa sinua naisena ja äitinä. Tällä matkalla pidetään sinusta ja kehostasi hyvää huolta. Jaetaan yhdessä unohtumaton kappale elämää, mistä ammennat voimaa, kun jatkat matkaasi arjessa. Hyppää kanssamme koneeseen, tältä matkalta ei hulluttelua ja herkistelyä puutu!

Onko laukkusi pakattu?

Hengitä syvään, rentoudu ja kuuntele... sydäntäsi.

PÄIVIEN KULKU & OHJELMA

Aamut alkavat elinvoimaa antavilla vihermehuilla, jotka nautitaan ennen ranskalaista aamupalaa. Aamupäivät vietetään perhevalmentajan, äitiysfysioterapeutin ja liikunnanohjaajan teemojen äärellä. Lopun päivää rentoudutaan vaikkapa altaalla kera kesäjuoman, rupatellaan ruoan äärellä ja retkeillään lähiseudulla. Aikaa on kohtaamisille ja aikaa on omille hetkille juuri sen verran kuin tarvitset. Naisen kehoa tukevat ravintoneuvojan vinkit kulkevat mukana siellä täällä aterioiden yhteydessä. Matkan aikana sinua hemmotellaan ihkaomalla rentoutushoidolla tai valmennuksella. Viimeisenä iltana leikitellään kameralla ihanassa miljöössä ja halutessasi taltioidaan muistoksi välähdys sinusta aidoimmillaan.

Ohjaajat ovat vieraina talossa niin kuin sinä, mutta paikalla sinua varten koko reissun ajan. Matka sopii eri elämäntilanteissa oleville äideille, jotka vain rikastavat toistensa matkaa jakaessaan kokemuksiaan elämästä – ja todennäköisesti huomaavat, että iällä ei ole merkitystä, kun ”siskot” kohtaavat

Retriitin aikana piipahdamme myös lähikylän maalaismarkkinoilla aistimassa tunnelmia, vierailemme luomulaventelifarmilla ja nautimme illallisen keskiaikaisen kylän osuuskuntaravintolassa, jonka tunnelma ja paikalliset herkut tuovat takuulla hymyn huulille!

Lataa viikon  yksityiskohtaisempi ohjelma ja hoidon/valmennuksen vaihtoehdot täältä (pdf).

Ohjaajat, jotka liikuttavat niin kehoasi kuin mieltäsi...

HEIDI & TIIA & MARIA

Kun matkaseuranasi on Maria, niin reissusta ei tule puuttumaan mautonta huumoria, liikutuksen kyyneleitä eikä tyttömäistä innostumista. Äitiysfysioterapeuttina Maria tekee työtään sydämellä ja innostuu kun puhutaan alapääjutuista: niin äitien ja vauvojen vatsantoiminnoista kuin siitä, mitä lantionpohjalle nyt kuuluu. Ja Ranskassa kun ollaan, ei sovi unohtaa Marialle yhtä tärkeintä hyvinvoinnin lähdettä – ruokaa ja hyvää viiniä, joista ravintoneuvojalla juttua varmasti riittää! Lue lisää Marian nettisivuilta.

Tiian matkassa sukelletaan ihaniin, kamaliin tunteisiin, ihmissuhteisiin, äitiyteen, naiseuteen ja jaksamiseen. Lapsi- ja perhetyön ammattilaisena, inhimillisenä ihmisenä ja äitinä Tiia jakaa sinulle oivalluksiaan tavallisen elämän koukeroista. Hän on tukenasi voiman, ilon ja tasapainon löytämisessä, aidossa rakkaudessa ja terveissä rajoissa, joita itsekin opettelee. Tiiassa yhdistyy rakastava äitihahmo ja hulvaton pikkutyttö, jolla on usein hymyt, halaukset ja huumori herkässä – ja tipat linssissä! Tutustu myös Tiian fb-sivuihin.

Ikiliikkuva matkakumppanisi Heidi, tanssiva luonnonlapsi, vie sinut käsi kädessä ikimuistoiselle ja tunteikkaalle matkalle kohti sisäistä pientä tyttöäsi kasvaen rohkeaksi naiseksi – oman elämäsi naiseksi! Heidi on liikunta-alan rautainen ammattilainen tehden liikunnanohjaajana ja tanssipedagogina työtään suurella sydämellä vauvasta vaariin – yksilöä kunnioittaen ja liikettä vaalien. Heidissä sekoittuu kiehtovasti niin tyttömäinen leikkisyys, äidillinen hellyys kuin naisellinen pilke. Heidin matkasta ei tule puuttumaan iloa, kyyneleitä eikä lantion liikettä. Tule mukaan möngertämään maahan ja tanssimaan pilviin!

Lisää näiden upeiden naisten – ja äitien – toiminnasta ja kuulumisista löydät upouusilta nettisivuilta!

Kuin kotiin tulisit (hotellin sijaan)...

VÄLITÖNTÄ TUNNELMAA, LÄHIRUOKAA & MAKEITA UNIA

Turhaan et matkaa tee “in the middle of nowhere” saakka, vaan vastineeksi lupaamme täydellisen rauhan niin yöunille, päikkäreille tai lukuhetkille sekä kauneutta monille aisteille. Vuosisatoja vanha maatalo ja sen ympäristö on retriitin ajan kotisi. Kauniisti entisöidyt makuuhuoneet ikkunallisilla kylpyhuoneilla ja navettaan rakennettu keittiö ja “olohuone”, ruokasali ja lounge ovat vapaasti käytössäsi. Samoin kaikki ruoat ja juomat – ole kuin kotonasi, syö, juo ja nauti silloin kun haluat.

Hamletissa nautittavat ateriat valmistaa Teresa Välimäki, jonka “keittiö siirtyy kesäksi” Ranskan maaseudulle Hamletin vieraiden iloksi. Mikäli osallistujat haluavat, kokkaamme myös yhdessä apéron äärellä ja ammattilaisen opastamana maukkaan aterian! Kaikki valmistetaan mahdollisimman pitkälle oman tilan sekä lähituottajien anneista (sanojemme vakuudeksi koostimme pienen lähituottajakartan).

Halutessasi voit lähteä mukaan tutustumaan lähitorin värikkääseen maailmaan tai naapuritilan toimintaan. Alueen viinivalikoima on vakuuttava, minkä pääset itse todistamaan niin ruokailujen yhteydessä kuin viininmaisteluilla suoraan tiloilla. Tutustu alueemme viinintuottajakarttaan! Nautimme myös illallisen keskiaikaisen kylän osuuskuntaravintolassa, jonka omaperäiset ja erinomaisen maukkaat annokset kilpailevat paremmuudesta tunnelman kanssa. Takaamme: “Bon appétit”!

Kuvagalleriassa lisää tunnelmia talosta, huoneista, ympäristöstä – parhaiten näet ja koet itse paikan päällä!

Kuulostaako hyvälle? Varaa paikkasi & valmistaudu pakkaamaan!

LISÄTIEDOT & VARAUKSET

Retriitin all-inclusive hinta: 1500 EUR (sis. ALV)

Hintaan sisältyy:
– Päiväkohtaisten teemojen mukaiset ohjaukset ja keskustelut
– Yksi henkilökohtainen hoito tai valmennus 45 minuuttia (vaihtoehtoina vyöhyketerapeuttinen rentoutushoito, äitiysfysioterapeutin ohjaus, lempeä kosketushoito, perhevalmentajan keskustelu tai yksilöllinen liikevalmennus)
– Majoitus (5 yötä) The Happy Hamletin vierastalossa (2-3hh, jokaisessa iso ikkunallinen kylpyhuone)
– Kaikki ateriat (myös ravintoloissa), juomat ja välipalat oman tarpeen ja maun mukaan
– Tilan muut palvelut: uima-allas (luonnon, ei klooria!), sauna, ulkopelit ja maastot lenkkeilyyn tai vaan oleiluun
– Ohjelman mukaiset retket kuljetuksineen
– Yksi yhteiskuljetus Toulousen lentokentältä ja takaisin lentokentälle
– Iloinen mieli, rentoutunut olo ja hauska seura kaupan päälle

Varaukset ja lisätiedot:
tiia@lehmussola.fi, maria@mariajokela.fi, heidisuominen@gmail.com & suska@thehappyhamlet.com

Huomioithan, että lennot eivät sisälly hintaan. Matkatoimistokontaktimme Suomessa auttaa halutessasi järjestelemään sinulle parhaimmat yhteydet (tai ryhmälle yhteiset lennot): jaana.sinisalo@resviaria.com.

Retriitin järjestää Ranskassa: SARL HAPPY HAMLET, Lieu dit Gary, 82190 Fauroux, Ranska. The Happy Hamletin  erityisehdot, käythän tutustumassa!

Retriitin FB-TAPAHTUMASIVU – klikkaa itsesi tapahtumaan, ilmoittaudu tai osoita olevasi kiinnostunut, niin saat aika ajoin päivitettyä tapahtumainfoa ja Hamletin kuulumisia!

Inspiraatioksi ennen matkaa.

Bienvenue! Tapaamisiin Hamletissa - odotamme jo innolla!