Ole Taloutesi Valtiatar

RAHARETRIITTI

NINA NORDLUND & TELLU UOTILA

THE HAPPY HAMLET | LOUNAIS-RANSKA | 9.-14.10.2018

Mistä on kyse?

Bienvenue Lounais-Ranskan maaseudulle.

Sinulle, joka haluat olla oman taloutesi valtiatar

Haluatko kartuttaa varallisuuttasi ja nauttia samalla elämästä?

Tuntuuko sijoittaminen järkevältä mutta samalla pelottavalta asialta?

Onko unelmissasi osa-aikatyö, varhennettu eläkkeelle jääminen tai jopa täysi taloudellinen riippumattomuus?

Eväitä ja työkaluja talouteesi - ja ripaus ranskalaista elämäniloa!

RETRIITIN ANTI & KOTIINVIEMISET

Raharetriitti on viiden päivän mittainen kurssi, jonka avulla saat konkreettiset eväät oman taloutesi parantamiseen. Halusimme kutsua kurssia retriitiksi, sillä vietämme kurssipäivinä tiiviisti aikaa yhdessä ulkopuolisten häiriöiden ulottumattomissa, mahtavissa maisemissa Lounais-Ranskan maaseudulla. Retriitti antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden myös verkostoitua muiden samoista asioista kiinnostuneiden kanssa, ja retriitin jälkeen jatkamme keskustelua yksityisessä Facebook-ryhmässä.

Retriitillä opit asioita käytännössä, ammattilaisen sparraamana. Retriitin jälkeen:

 

  • tiedät, mitkä ovat omat taloudelliset tavoitteesi
  • sinulla on selkeä sijoitussuunnitelma
  • sinulla on konkreettiset työkalut, joiden avulla voit seurata omien suunnitelmiesi toteutumista
  • ymmärrät, miten voit kartuttaa varallisuuttasi ja samalla nauttia elämästä

 

Retriitti antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden myös verkostoitua muiden samoista asioista kiinnostuneiden kanssa, ja retriitin jälkeen jatkamme keskustelua yksityisessä Facebook-ryhmässä. Retket viinitilalle ja maalaismarkkinalle mahdollistavat tutustumisen paremmin muihin kurssilaisiin, joiden kanssa on kiva jatkaa oman talouden matkaa kotisuomessa.

Aiemmista koulutuksistamme sanottua: “Olen saanut ihanan konkreettisia neuvoja ja työkaluja, joilla olen voinut viedä talouttani eteenpäin. Nämä ovat asioita, joita jokaisen täytyisi tietää, miksi näitä ei ole aikaisemmin opetettu.” – Minna

Tehdään yhdessä unelmistasi totta..

ONKO TÄMÄ RETRIITTI MINULLE?

Retriitti on sinulle, joka mietit esimerkiksi jotain seuraavista asioista:
Haluaisin lisätuloja kohtuullisen helposti, jotta voisin toteuttaa unelmiani. Minulla jää jo rahaa säästöön, mutta haluaisin ohjata rahavirrat nykyistä tuottavampaan suuntaan. Minulla on jo kokemusta rahastosijoittamisesta, mutta haluaisin kunnon sijoitussuunnitelman. Tuleva eläkkeeni tuntuu pieneltä ja haluaisin varmistaa, että pärjään taloudellisesti eläkkeelläkin. Haluaisin jäädä pois työelämästä ennen varsinaista eläkeikääni niin, että rahat riittävät. Haluaisin suunnitella raha-asiani kuntoon, mutta tuntuu ettei sille ole koskaan aikaa.  

Retriitissä pääset luomaan omat taloudelliset tavoitteesi yhdessä ammattitaitoisten valmentajien kanssa ja saat työkalut, joiden avulla jatkat tavoitteidesi toteuttamista.  

ps. Ja vielä aiemmista koulutuksistamme sanottua: “Olen saanut kurssistasi, mitä hakemaan tulin, ja oma matkani etenee oman talouden saralla monellakin suunnalla. Kiitokset hyvästä kurssista, hyödyllisistä vinkeistä ja leppoisasta tunnelmasta. Kurssilla tuli sellainen fiilis, että tää omasta taloudesta huolehtiminen voi olla rentoa ja luonnollista eikä pingottamista ja stressaamista. Se on ollut upea asia oivaltaa. Osaltasi olet siis ollut vaikuttamassa suoraan oman taloudellisen tilanteeni kohentamiseen ja sitä myötä oman elämänlaatuni – ja elämänhallinnan tunteeni – lisäämiseen. Iso kiitos.” – Solja

Inspiroivat ohjaajat ja tarpeellisia työkaluja tavoitteillesi.

NINA NORDLUND & TELLU UOTILA

Olemme Nina ja Tellu, suositun Rahamania-vlogin perustajat. Koulutamme myös jatkuvasti yksityishenkilöitä ja ryhmiä henkilökohtaisen talouden kehittämisessä.

Nina Nordlund (s. 1976): Sijoittaja, talousvalmentaja ja koulutukseltaan tuotantotalouden DI & lähihoitaja

Olen perustanut Lapset ja raha -blogin, jossa käsitellään taloutta hyvin käytännönläheisesti erityisesti talouskasvatuksen näkökulmasta. Valmennan yksityishenkilöitä talousasioissa ja lisäksi olen kirjoittanut kirjan talouskasvatuksesta. Perheellämme on 12 sijoitusasuntoa, osakesijoituksia ja lisäksi olemme sijoittaneet useisiin yrityksiin. Olemme saavuttaneet taloudellisen riippumattomuuden noin 60-prosenttisesti. Aloitin tavoitteellisen säästämisen ja sijoittamisen vuonna 2010. Henkilökohtaisen menetys pysäytti minut miettimään, mitä haluan elämältäni. Surutyön kautta päätin, että minusta tulee taloudellisesti riippumaton, jotta minulla jäisi aikaa enemmän perheelle. Tämä kirkas tavoite on vienyt minua kohti taloudellista riippumattomuutta askel kerrallaan. Matka on ollut uskomattoman antoisa, vaikka päämäärään ei ole aina helppo päästä.

Tellu Uotila (s. 1976): Sijoittaja, talousvalmentaja, yrittäjä ja koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri

Minulla on pitkä kokemus yrittäjyydestä ja liikkeenjohdon tehtävistä ja olen saavuttanut taloudellisen riippumattomuuden sijoittamalla ja toimimalla yrittäjänä. Toimin tällä hetkellä yrittäjänä yhdessä mieheni kanssa omistamassamme yrityksessä Frictape Net Oy:ssä, joka työllistää n. 40 henkilöä Suomessa ja Virossa. Aikaisemmin toimin johtotehtävissä vähittäiskaupassa viimeisimpänä Sokos Helsingin tavaratalojohtajana. Sijoittaminen on kiinnostanut minua aina, mutta tosissani aihetta aloin opiskelemaan vuonna 2011. Sen jälkeen olen kouluttanut itseäni paljon, sijoittanut asuntoihin, osakkeisiin, arvometalleihin ja yrittämiseen. Sijoitustemme perusta on asunnoissa ja osakkeissa. Asuntoja olemme hankkineet kaksinumeroisen luvun. Lisäksi asuntojen saralla olemme tehneet myös osta, remontoi, myy -kohteita.

Kuin kotiin tulisit (hotellin sijaan)...

VÄLITÖNTÄ TUNNELMAA, LÄHIRUOKAA & MAKEITA UNIA

Turhaan et matkaa tee “in the middle of nowhere” saakka, vaan vastineeksi lupaamme täydellisen rauhan niin yöunille, päikkäreille tai lukuhetkille sekä kauneutta monille aisteille.

Vuosisatoja sitten Lounais-Ranskassa sijaitseva maatila oli koti useammalle perheelle. Nyt vierastalo on kunnostettu retriittivieraiden käyttöön, mahdollisimman paljon vanhaa vaalien ja kierrättäen, kuitenkin kaikki mukavuustekijät huomioiden. Näillä seinillä on varmasti paljon kerrottavaa, jos vain pysähdyt kuuntelemaan!

Kauniisti entisöidyt makuuhuoneet ikkunallisilla kylpyhuoneilla ja navettaan rakennettu keittiö ja “olohuone”, ruokasali ja lounge ovat vapaasti käytössäsi. Samoin kaikki ruoat ja juomat – ole kuin kotonasi, syö, juo ja nauti silloin kun haluat. Yhteiset ateriat valmistetaan mahdollisimman pitkälle lähiruoasta, joka hyvin pitkälle on luomua. Kasviksista toimitamme alhaalla kylän laaksossa viljelevälle “naapurille” listan, jonka pohjalta hän kerää seuraavana päivänä tuoreet herkut koriin nautittavaksesi. Näin saamme tuoretta ja juuri sitä mitä haluamme pöytään, vaikka viikon jokaisena päivänä!

Suuren tilan mailta löytyy niin metsää kuin peltoaukeita, laaksoja ja terasseja. Näistä nauttimiseen kannattaa käyttää aikaa – ja kun mieli tekee terveellistä välipalaa, voit käydä poimimassa tuoretta purtavaa suoraan puutarhasta. Liikunnasta palautumiseen ja itsensä kanssa olemiseen löydät lukuisia piilopaikkoja – houkuttelisiko hetki riippumatossa bambumetsän suojassa?

Rentouttavan unen takaa maaseudun täysi hiljaisuus, jonka saattaa rikkoa ainoastaan metsikössä huhuileva pöllö. Kertoakseen, että kaikki on juuri niinkuin pitääkin.. Bonne nuit.

Kuvagalleriassa lisää tunnelmia talosta, huoneista, ympäristöstä – parhaiten näet ja koet itse paikan päällä!

Kuulostaako hyvälle? Varaa paikkasi & valmistaudu pakkaamaan!

LISÄTIEDOT & VARAUKSET

Retriitin all-inclusive hinta: 1650 EUR (sis. ALV)

Hintaan sisältyy:
– Noin 4 h opiskelua päivässä: henkilökohtaista sparrausta liittyen omaan taloudelliseen tilanteeseesi, perustietoa ja runsaasti hyviä työkaluja oman talouden suunnitelmalliseen kehittämiseen, yhteisiä workshoppeja, itse suoritettavia tehtäviä
– Kaikki valmennus- ja opiskelumateriaalit
– Majoitus (5 yötä) The Happy Hamletin vierastalossa (2-3hh, jokaisessa iso ikkunallinen kylpyhuone)
– Kaikki ateriat (myös ravintoloissa), juomat ja välipalat oman tarpeen ja maun mukaan
– Tilan muut palvelut: uima-allas (luonnon, ei klooria!), sauna, ulkopelit ja maastot lenkkeilyyn tai vaan oleiluun
– Retket viinitilalle ja maalaismarkkinoille
– Yksi yhteiskuljetus Toulousen lentokentältä ja takaisin lentokentälle
– Jäsenyys suljetussa Facebook-ryhmässä, joka jatkaa arvokkaana verkostona retriitin jälkeen
– Yksityinen valmennusistunto kouluttajalta 3 kk retriitin jälkeen. Valmennusistunnossa käymme läpi yhdessä, miten suunnitelmasi ovat lähteneet retriitin jälkeen käyntiin. Saat myös lisää käytännön vinkkejä varallisuuden kartuttamiseen.
– Iloinen mieli, rentoutunut olo ja hauska seura kaupan päälle

Varaukset ja lisätiedot:
nina.nordlund@gmail.com & suska@thehappyhamlet.com

Huomioithan, että lennot eivät sisälly hintaan. Matkatoimistokontaktimme Suomessa auttaa halutessasi järjestelemään sinulle parhaimmat yhteydet (tai ryhmälle yhteiset lennot): jaana.sinisalo@resviaria.com.

Retriitin järjestää Ranskassa: SARL HAPPY HAMLET, Lieu dit Gary, 82190 Fauroux, Ranska. The Happy Hamletin  erityisehdot, käythän tutustumassa!

Raharetriitin FB-TAPAHTUMASIVU – klikkaa itsesi tapahtumaan, ilmoittaudu tai osoita olevasi kiinnostunut, niin saat aika ajoin päivitettyä tapahtumainfoa ja Hamletin kuulumisia! Muita hyödyllisiä linkkejä: Rahamania-kanava, keskustelua omasta taloudesta Facebookissa, Rahamanian FB-sivu, Ninan nettisivut.

Inspiraatioksi ennen matkaa.

Bienvenue! Tapaamisiin Hamletissa - odotamme jo innolla!