Keskikesän tarjous: 150 eur alennus tämän viikon aikana ilmoittautuneille (mihin tahansa retriittiin). Bienvenue!

Tutkimusmatka Itseesi

“RIPARIN KERTAUSHARJOITUKSET” | LEENA HUOVINEN

THE HAPPY HAMLET | LOUNAIS-RANSKA | 11.-16.9.2018

Mistä on kyse?

Kokoontuminen Elämän Isojen (ja vähän Pienempienkin) Asioiden äärelle.

Kenelle? Sinulle, jonka riparista on "jo tovi"!

Miltä tuntuisi pysähtyä oman elämän isojen kysymysten ääreen rauhassa? Käydä syviä, hyviä keskusteluja elämän isoista kysymyksistä turvallisessa joukossa? Niitä samoja asioita, joita 15-kesäisenä pohdittiin innostuneena riparilla. Mitä kysyt tänään, kun elettyä elämää on takana roppakaupalla enemmän. Iloja ja suruja, kompastumisia ja onnistumisia, uskoa ja epäuskoa. Kaikkea sitä, mitä elämä tarjoaa ja antaa halusimmepa tai emme.

Onko laukkusi pakattu?

Hengitä syvään, rentoudu ja kuuntele... itseäsi.

PÄIVIEN KULKU & OHJELMA

Maaseudun rauhassa ja luonnon helmassa annamme mielelle rauhaa vaellella ja tarvittaessa pysähtyä myös paikalleen. Ohjelmamme ei ole täyteen pakattu, ja toisaalta tekemistä on tarjolla aina silloin, kun haluat.

Aamupalaa ennen voit käydä lenkillä tai venytellä ja syömisen jälkeen tartumme Leenan johdolla päivän teemaan. Matkan aikana käsittelemiämme aiheita ovat mm. “Kuka minä olen?”, syntämä ja kuolema, elämän eväät ja omat voimavarat. Nämä ovat asioita, jotka askarruttavat jollain tasolla meitä kaikkia, osaa useammin kuin toisia, mutta yhtäkaikki usein arjen kiireessä emme ehdi antaa pohdinnoillemme aikaa. Tai löytää kuuntelevia korvia. Tällä riparin kertausharjoituksella tarjoamme juuri niitä.

Päivän kysymysten ja keskustelujen jälkeen nautimme ranskalaisittain pitkän lounaan, jonka jälkeen on vapaa-aikaa tai retkiohjelmaa, sekä jokaisella halutessaan mahdollisuus henkilökohtaiisin keskusteluihin Leenan kanssa. Retkemme suuntautuvat keskiaikaisen kylän maalaismarkkinoille, joiden herkuista nautimme pique-nique -lounaan luonnonhelmassa, vierailemme viinitiloilla maistelemassa paikallisia viinejä ja nautimme aterian keskiaikaisen kylän osuuskuntaravintolassa, jonka ateriat kilpailevat paremmuudesta tunnelman kanssa.

Sauna lämpiää aina halutessa ja auringon alkaessa laskea Hamletin talojen taakse kokoonnumme illallispöydän ääreen – keskusteltavaa riittää varmasti. Ja juuri sillä hetkellä, kun sinusta siltä tuntuu, voit hipsiä vuosisatoja vanhan vierastalon hellään huomaan levolle.

Retriitiltä palaat rentoutuneena ja kotiinviemisinä repussasi on varmasti niin ripaus ranskalaista elämäniloa kuin avartavista keskusteluista rikastunut mieli.

Ohjaaja, joka kuuntelee ajatuksiasi - ja antaa ajateltavaa.

LEENA HUOVINEN


Leena on 54-vuotias rovasti, yliopisto- ja kisapappi, työnohjaaja ja työyhteisökonsultti. Hän tekee työtään “vierailla lattioilla” eli Helsingin yliopiston henkilökunnan ja opiskelijoiden sekä suomalaisten huippu-urheilijoiden parissa. Hän itse toteaa näin: “Niin tiedeyhteisössä kuin huippu-urheilumaailmassa saan tehdä papin työtä siellä missä ihmiset viettävät arkeaan. Ja välillä myös juhlaa. Haluan tarjota kohtaamilleni ihmisille suorituksesta vapaan alueen kovien vaatimusten keskellä.”.

Mitä muuta tarvitsisit itsetutkiskelusi tukemiseen?

HYVÄÄ LÄHIRUOKAA & MAKEAT YÖUNET

Turhaan et matkaa tee “in the middle of nowhere” saakka, vaan vastineeksi lupaamme täydellisen rauhan niin yöunille, päikkäreille tai lukuhetkille sekä kauneutta monille aisteille.

Vuosisatoja vanha maatalo ja sen ympäristö on retriitin ajan kotisi. Kauniisti entisöidyt makuuhuoneet ikkunallisilla kylpyhuoneilla ja navettaan rakennettu keittiö ja “olohuone”, ruokasali ja lounge ovat vapaasti käytössäsi. Samoin kaikki ruoat ja juomat – ole kuin kotonasi, syö, juo ja nauti silloin kun haluat.

Yhteiset ateriat valmistetaan mahdollisimman pitkälle lähiruoasta, joka hyvin pitkälle on luomua. Vihanneksista toimitamme alhaalla kylän laaksossa viljelevälle “naapurille” listan, jonka pohjalta hän kerää seuraavana päivänä tuoreet herkut koriin nautittavaksesi. Näin saamme tuoretta ja juuri sitä mitä haluamme pöytään, vaikka viikon jokaisena päivänä!

Kuvagalleriassa lisää tunnelmia talosta, huoneista, ympäristöstä – parhaiten näet ja koet itse paikan päällä!

Kuulostaako hyvälle? Varaa paikkasi & valmistaudu pakkaamaan!

LISÄTIEDOT & VARAUKSET

Riparikertauksen all-inclusive hinta: 1350 EUR (sis. ALV)

Hintaan sisältyy:
– Päivittäiset teemoitetut alustukset ja ohjatut ryhmäkeskustelut niiden pohjalta
– Henkilökohtainen keskustelutuokio Leenan kanssa
– Majoitus (5 yötä) The Happy Hamletin vierastalossa (2-3hh, jokaisessa iso ikkunallinen kylpyhuone)
– Kaikki ateriat (myös ravintoloissa), juomat ja välipalat oman tarpeen ja maun mukaan
– Tilan muut palvelut: uima-allas (luonnon, ei klooria!), sauna, ulkopelit ja maastot lenkkeilyyn tai vaan oleiluun
– Retket viinitilalle ja maalaismarkkinoille
– Yksi yhteiskuljetus Toulousen lentokentältä ja takaisin lentokentälle
– Iloinen mieli ja voimaantunut olo kaupan päälle

Varaukset ja lisätiedot:
suska@thehappyhamlet.com

Huomioithan, että lennot eivät sisälly hintaan. Matkatoimistokontaktimme Suomessa auttaa halutessasi järjestelemään sinulle parhaimmat yhteydet (tai ryhmälle yhteiset lennot): jaana.sinisalo@resviaria.com.

Retriitin järjestää Ranskassa: SARL HAPPY HAMLET, Lieu dit Gary, 82190 Fauroux, Ranska. The Happy Hamletin  erityisehdot, käythän tutustumassa!

Riparikertauksen FB-TAPAHTUMASIVU – klikkaa itsesi tapahtumaan, ilmoittaudu tai osoita olevasi kiinnostunut, niin saat aika ajoin päivitettyä tapahtumainfoa ja Hamletin kuulumisia!

Inspiraatioksi ennen matkaa.

Bienvenue! Tapaamisiin Hamletissa - odotamme jo innolla!