Living Day Spa in The Happy Hamlet

HEMMOTTELURETRIITTI | LDS-TIIMI & RENJA REENPÄÄ

THE HAPPY HAMLET | LOUNAIS-RANSKA | 21.-26.8.2018

Mistä on kyse?

Anna meidän hemmotella Sinut pilalle!

Ota aikaa Itsellesi. Kauneudelle. Hyvinvoinnille.

Tällä matkalla nautit olostasi oman elämäsi päätähtenä ja sinua hemmotellaan sisäisesti ja ulkoisesti. Kauneus ja hyvä olo on kokonaisvaltaista mielen, kehon sekä sielun sinfoniaa. Vatsaa ja sieluasi ravitaan hyvän ruuan ja viinin muodossa, mielesi saa ruokaa antoisista keskusteluista ja harjoituksista. Fyysinen olemuksesi suorastaan sulaa taitavissa käsissä ja rentous ja hyvä olo pääsevät viemään sinut mukanaan. Mieltäsi ravitaan kun harjoittelet kuuntelemaan itseäsi ja nautit intuitiivisesta kauneuden kokemuksesta. Ihanat kasvohoidot vievät stressin mennessään ja olet valmis vastaanottamaan lähenevän syksyn.

Onko matkalaukkusi jo pakattu?

Päästä sisäinen kauneutesi valloilleen!

SINUN HEMMOTTELUOHJELMASI

Hemmotteluretriitti jakaantuu päiväkohtaisiin teemoihin, joiden ympärille ohjelmamme on rakennettu.

Teemat: ti 21.8. (matkapäivä) Irtiotto arjesta & rentoutuminen – ke 22.8. Kaunis sisältä ja ulkoa, intuition ja naiseuden voimalla – to 23.8. Fokus vartaloon – pe 24.8. Fokus kasvoihin – la 25.8. Sinä, elämäsi päätähti! – su 20.5. (matkapäivä) Yhteenveto & Paluu arkeen entistä eheämpänä ja kauniimpana – sisältä ja ulkoa.

Herättelemme kehomme hellästi uuteen päivään aamuisilla venytyksillä, halutessasi voit käydän juoksulenkillä maaseudun vehreydessä. Runsaan ja terveellisen aamupalan jälkeen jatkamme aamupäivää asiantuntijan alustaman teeman keskusteluilla.

Lounaan jälkeen lähdemme joko retkelle, uima-altaalle, kävelylle, riippumattotorkuille – tai kasvohoitoon tai henkilökohtaiseen ohjaustuokioon. Tekemistä riittää, mutta niin myös vapaata, otamme taukoja ja omaa aikaa juuri niin paljon ja niin usein kun sitä kukin tarvitsemme.

Retriitin monipuolisen ja herkullisen menun suunnittelusta vastaa Teresa Välimäki – ja toteutuksesta silloin tällöin me kaikki yhdessä! Kokkaamme koko porukalla Teresan johdolla lähikasvimailta ja -tiloilta noudetuista herkuist, aperoa samalla nautiskellen, ja välillä tietenkin jätämme vapaat kädet ammattilaisille ja nautimme.. ihan vaan olemisesta.

Retkemme suuntautuvat lähikylän maalaismarkkinoille, joiden herkuista valmistuu oiva pique-nique -lounas luonnonhelmassa, vierailemme viinitiloilla maistelemassa paikallisia viinejä ja nautimme aterian keskiaikaisen kylän osuuskuntaravintolassa. Emmekä myöskään voi jättää väliin vilkasta ilta-gourmet-toria. Tämä vanha perinne kokoaa kerran viikossa lähiseudun asukkaat ja vierailijat yhteen, pitkien pöytien ääreen, nauttimaan taivasalla lähituottajien herkkulautasista ja viineistä. Silloin sanotaan: “Bon appétit”!

Tiimi, jonka hellässä huomassa nautit & rentoudut.

HEMMOTTELUTIIMI

RENJA REENPÄÄ – Renja on tunnollinen muutos- ja rakkausvalmentaja, joka keskittyy inspiraation ja hyvien ajatusten arkeen juurruttamiseen. Mikä tahansa on mahdollista oikeilla eväillä. Valmentajana hän on kumppani, joka uskoo konkreettisten tekojen voimaan ja etsii sisältäsi rohkeuden, jolla menet elämässäsi eteenpäin. Renja on Ahaa Helsingin (www.ahaahelsinki.fi) perustaja ja koulutukseltaan Kauppatieteiden maisteri, sekä Mentor Masterclass sertifioitu life coach (Renjan LinkedIn).

MINNA HEIKKILÄ – Mitä iholle tapahtuu ikääntyessämme? Miten voimme pitää ihon terveenä mahdollisimman pitkään? Mitkä ovat parhaat hoidot ihon ikääntymismerkkien korjaamiseen. Näihin kysymyksiin tuo lisävalaistusta Minna Heikkilä, Avitamiinihoitojen asiantuntija Vitamion Oy:stä. Minnan päivänä saatte tietoa syvällistä ja huikean mielenkiintoista tietoa ihosta ja sen toiminnoista innostavalla tavalla kerrottuna. Keskustelemme yhdessä, millainen on hyvinvoiva, kaunis iho ja miten voimme itse auttaa ihoamme ikääntymään kauniisti. Minna edustaa Living Day Span suosituinta ihonhoitosarjaa Environia. Paramedikaalisesti vaikuttava Environ on kehitetty ihon fysiologinen toiminta huomioiden ja sitä vahvistaen. Sarjan tuotteet ja hoidot edustavat tämän hetken ehdottomasti tuloksekkainta ihonhoitoa ja tulevaisuuden teknologiaa. Retriitin aikana tehtävät kasvohoidot tehdään Environin tuotteilla.

MIRKA PAREANTEAU – Kokonaisvaltainen hyvinvointi syntyy levosta, liikunnasta, ravinnosta sekä henkisestä energiasta. Liikunnan kautta tulee tutustuttua omaa kehoon, jolloin keho avautuu ja kertoo sen tarpeista. Mirka Parenteau on koulutukseltaan Personal Trainer, joka kouluttaa itseään jatkuvasti liikunnan ja ravitsemuksen laajalla kentällä. Mirkan tehtävänä on tuoda rennon nautiskelun lomaan liikunnan kokemisen riemastuttavaa iloa. Innokkaimmat saavat halutessaan kunnon hikitreenin, jossa lisäilona on ympäröivä kaunis luonto! Mirkan vastuulla on myös ihanat päivän aloitukset nautittavan venyttelyn ja kehon herättelyn avulla. Mirkan päivänä keskustellaan yhdessä terveydestä ja hyvinvoinnista. Saatte evääksi ideoita, vinkkejä ja temppuja, jotka auttavat sovittamaan liikunnan entistäkin helpommin osaksi elämääsi ja arkeasi. Päivä päättyy syvävenyttelyyn ja hengitysharjoituksiin.

LIVING DAY SPA – Elämyksiä kaikille aisteille. Living Day Spa on boutique-tyylinen kauneushoitola, joka haluaa tarjota kokonaisvaltaista kauneutta ja hyvääoloa kauniissa, persoonallisissa tiloissa Helsingin ydinkeskustassa. Tarjoamme tehokasta ja tuloksellista ihonhoitoa sekä hemmottelevia kokonaisvaltaisia hoitoja silloin kun tarvitset pakoa arjesta. Intohimonamme on ideoida elämyksiä ja kokemuksia, jotka lisäävät hyvinvointia ja hyvääoloa. Toivomme, että niiden kautta asiakkamme voivat löytää uutta ja kokea iloa, nautintoa ja voimaantumista. Pieniä suuria asioita, onnen elementtejä, jotka ovat tärkeitä ja auttavat jaksamaan. Uskomme vahvasti, että se tavallinen arkikin voi olla sekä kaunista että ihanaa!

Kuin kotiin tulisit (hotellin sijaan).

MAATALON CHARMIA, MAKOISIA UNIA

Vuosisatoja sitten vanha maatila oli koti useammalle perheelle. Nyt vierastalo on kunnostettu retriittivieraiden käyttöön, mahdollisimman paljon vanhaa vaalien ja kierrättäen, kuitenkin kaikki mukavuustekijät huomioiden. Ikkunallisilla kylpyhuoneilla varustetuissa hurmaavissa kahden hengen huoneissa aistit historian havinaa – näillä seinillä on varmasti paljon kerrottavaa, jos vain pysähdyt kuuntelemaan.

Suuren tilan mailta löytyy niin metsää kuin peltoaukeita, laaksoja ja terasseja. Näistä nauttimiseen kannattaa käyttää aikaa – ja kun mieli tekee terveellistä välipalaa, voit käydä poimimassa tuoretta purtavaa suoraan puutarhasta. Liikunnasta palautumiseen ja itsensä kanssa olemiseen löydät lukuisia piilopaikkoja – houkuttelisiko hetki riippumatossa bambumetsän suojassa?

Rentouttavan unen takaa maaseudun täysi hiljaisuus, jonka saattaa rikkoa ainoastaan metsikössä huhuileva pöllö. Kertoakseen, että kaikki on juuri niinkuin pitääkin.. Bonne nuit.

Lisäkuvia vierastalosta, huoneista ja ulkoalueista sivun alaosassa tai suoraan kuvagalleriassa.

Ranskassa sanotaan "Bon Appétit". Ja sitä tarkoitetaan kirjaimellisesti.

HERKKURUOKAA PUUTARHASTA JA LÄHITILOILTA

Hamletissa nautittavat ateriat valmistaa Teresa Välimäki, jonka “keittiö siirtyy kesäksi” Ranskan maaseudulle Hamletin vieraiden iloksi. Mikäli osallistujat haluavat, kokkaamme myös yhdessä apéron äärellä ja ammattilaisen opastamana maukkaan aterian! Kaikki valmistetaan mahdollisimman pitkälle oman tilan sekä lähituottajien anneista (sanojemme vakuudeksi koostimme pienen lähituottajakartan).

Alueen viinivalikoima on vakuuttava, minkä pääset itse todistamaan niin ruokailujen yhteydessä kuin viininmaisteluilla suoraan tiloilla. Tutustu alueemme viinintuottajakarttaan! Nautimme myös lounaan keskiaikaisen kylän osuuskuntaravintolassa, jonka omaperäiset ja erinomaisen maukkaat annokset kilpailevat paremmuudesta tunnelman kanssa. Takaamme: “Bon appétit”!

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan ja valmistaudu pakkaamaan!

VARAUKSET JA LISÄTIEDOT

Hemmotteluretriitin all-inclusive hinta: 1700 EUR (sis. ALV)

Hintaan sisältyy:
– Teemojen mukaiset ohjaajien vetämät luennot ja keskustelut
– Räätälöity spa-kasvohoito (60 min)
– Yksilökohtainen ohjaustuokio (30 min) jokaiselta ohjaajalta
– Kaikki ateriat, välipalat ja juomat (myös ravintoloissa)
– Majoitus (5 yötä) The Happy Hamletin vierastalossa (2-3hh, jokaisessa ikkunallinen kylpyhuone)
– Tilan kaikki palvelut: uima-allas, sauna, urheiluvälineet,  useat terassit ja laajat ulkoilumaastot, puutarhan antimet
– Retket (maalaismarkkinat, laventelifarmi, viinitilat ja -maistelut) kuljetuksineen
– Ryhmän tulo- ja lähtöaikataulujen mukainen yksi niputettu lentokenttänouto ja -tuonti. 

Lisätietoja ja varaukset:
satu@livingdayspa.fi ja suska@thehappyhamlet.com

Huomioithan, että retriitti alkaa ja päättyy Ranskassa, lentoliput eivät sisälly hintaan, mutta voimme sopia ryhmän kanssa yhteiset lennot etukäteen. Lähin lentokenttä: Toulouse-Blagnac, Ranska. Matkatoimistokontaktimme Suomessa auttaa halutessasi järjestelemään sinulle parhaimmat yhteydet (tai ryhmälle yhteiset lennot): jaana.sinisalo@resviaria.com.

Järjestäjä Ranskassa: SARL HAPPY HAMLET, Lieu dit Gary, 82190 Fauroux, France. Tutustu The Happy Hamletin erityisehtoihin

Hemmotteluretriitin FB-TAPAHTUMASIVU – klikkaa itsesi tapahtumaan, ilmoittaudu tai osoita olevasi kiinnostunut, niin saat aika ajoin päivitettyä tapahtumainfoa ja Hamletin kuulumisia!

Inspiraatioksi ennen matkaa.

Bienvenue! Tapaamisiin Hamletissa - odotamme jo innolla!