Iloa Keväästä & Kuntoilusta

SUPERKUNTO-RETRIITTI | SARI SAARELAINEN

THE HAPPY HAMLET | LOUNAIS-RANSKA | 7.-12.5.2018

Tutustu tarkemmin!

Bienvenue Lounais-Ranskan vehreälle maaseudulle.

Sinulle, joka kaipaat piristysruiskeen kuntoiluun!

Porukan voima, yhdessä tekemisen ilo, kannustava ohjaus, tehokkaat ohjeet ja selkeä ravintokaava ovat Superkunto-kurssin ydin. Olipa tavoitteenasi sitten painonpudotus tai vain liikkeelle lähtemisen alkupotkaisun saaminen – tämä juttu on tehty sinulle! Ensimmäinen Superkunto-ryhmä käynnistyi Vantaalla vuonna 2007. Kurssi on vuosien saatossa kerännyt yhteen satoja ihmisiä liikkumaan ja kiinteytymään yhdessä. Tule mukaan, kun matkaamme intensiivikurssille Ranskan maaseudulle!

Onko matkalaukkusi jo pakattu?

Reilusti (t)reeniä, runsaasti (terveellistä) ruokaa, ripaus rentoutumista.

SUPERKUNTO-OHJELMA

Kurssin pääteema on aineenvaihdunnan kick off. Aloitamme aamun yhteisellä harjoituksella sekä ravitsevalla aamupalalla. Opimme valmistamaan kurssin teeman mukaisia aterioita ja valitsemaan sopivimmat tuotteet arjen runsaiden valikoimien joukosta. Päivän aikana teemme vaihtuvia fysiikan harjoituksia monipuolisesti ja kuulemme luentoja aiheeseen liittyen. Saamme myös motivaatiovalmennusta ja teemme siihen liittyviä harjoitteita. Retriitin jälkeen lähdet kotiin motivoituneena, fyysisesti aktiivisempana ja kiinteämpänä ihmisenä ja sinulla on valmiudet jatkaa omatoimista Superkunto-ohjelmaa itsenäisesti.

Valmentaja, joka saa sinut ylös, ulos ja liikkeelle.

SARI SAARELAINEN

Sarin vuonna 1991 alkanut pyöräilyura on tuonut useita kymmeniä Suomen mestaruuksia, Bundesliga voittoja, etappivoittoja ja pistesijoja. Parhaimpia saavutuksia junioreiden MM 5. sija ja U23 sarjan EM 10. sija. Lisäksi kaudelta 2013 Giro del Trentino -ajon 3. sija avausetapilla ja 13. sija kokonaistuloksissa. Giro d´Italian 2013 kuudennen etapin päivän kirivoitto.

Valmentajana Sarille on tärkeintä luoda kannustava ja positiivinen ilmapiiri. Vaikka fyysinen kehittyminen on toivottavaa ja erittäin motivoivaa, tärkeintä ei kuitenkaan ole se miten paljon parempia suorituksia saadaan aikaiseksi. Suurimmat ja arjen kannalta ratkaisevimmat muutokset meissä tapahtuu niissä asioissa joita ei pystytä mittaamaan. Hyvän fiiliksen ja liikunnan luomien endorfiinien kautta voi nähdä merkittäviä muutoksia kuten parantunut jaksaminen arjessa, positiivisen ajattelutavan kehittyminen, parempi stressinsietokyky, parantunut ryhti, parempi itsetunto sekä ilo ja halu liikkua säännöllisesti laskematta siihen käytettyä aikaa.

Lue lisää Superkunto-nettisivuilta.

Mitä muuta tarvitaan hyvään oloon ja kevätiloon?

RANKKA TYÖ VAATII... HYVÄN LEVON.

Vuosisatoja sitten vanha maatila oli koti useammalle perheelle. Nyt vierastalo on kunnostettu retriittiviveraiden käyttöön, mahdollisimman paljon vanhaa vaalien ja kierrättäen, kuitenkin kaikki mukavuustekijät huomioiden.  Ikkunallisilla kylpyhuoneilla varustetuissa hurmaavissa kahden hengen huoneissa aistit historian havinaa – näillä seinillä on varmasti paljon kerrottavaa, jos vain pysähdyt kuuntelemaan. 

Suuren tilan mailta löytyy niin metsää kuin peltoaukeita, laaksoja ja terasseja. Näistä nauttimiseen kannattaa käyttää aikaa – ja kun mieli tekee terveellistä välipalaa, voit käydä poimimassa tuoretta purtavaa suoraan puutarhasta. Liikunnasta palautumiseen ja itsensä kanssa olemiseen löydät lukuisia piilopaikkoja – houkuttelisiko hetki riippumatossa bambumetsän suojassa?

Rentouttavan unen takaa maaseudun täysi hiljaisuus, jonka saattaa rikkoa ainoastaan metsikössä huhuileva pöllö. Kertoakseen, että kaikki on juuri niinkuin pitääkin.. Bonne nuit.

Lisäkuvia vierastalosta, huoneista ja ulkoalueista sivun alaosassa tai suoraan kuvagalleriassa.

Ranskassa sanotaan "Bon Appétit".

HERKKURUOKAA PUUTARHASTA JA LÄHITILOILTA

Ateriamme valmistetaan mahdollisimman pitkälle oman tilan sekä lähituottajien anneista (sanojemme vakuudeksi koostimme pienen lähituottajakartan). Halutessasi voit lähteä mukaan tutustumaan lähitorin värikkääseen maailmaan tai naapuritilan toimintaan. Alueen viinivalikoima on vakuuttava, minkä pääset itse todistamaan niin ruokailujen yhteydessä kuin viininmaisteluilla suoraan tiloilla.

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan ja valmistaudu pakkaamaan!

VARAUKSET & LISÄTIEDOT

Superkuntoviikon all-inclusive hinta: 1250 EUR (sis. ALV)

Hintaan sisältyy:
– Kaksi-kolme päivittäistä ohjattua treeniä / luentoa
– Majoitus (5 yötä) The Happy Hamletin vierastalossa (2hh, toiveen mukaan “twin” tai “double”, kylpyhuone)
– Kaikki ateriat, välipalat ja juomat
– Tilan kaikki palvelut: uima-allas, sauna, urheiluvälineet, laajat ulkoilumaastot
– Palkintopäivän retki viinitilalle, maistelut ja kuljetukset
– Ryhmän tulo- ja lähtöaikataulujen mukainen yksi niputettu lentokenttänouto ja -tuonti.

Lisätietoja & varaukset:
sari@superkunto.com ja suska@thehappyhamlet.com

Huomioithan, että bootcamp alkaa ja päättyy kohteessa, lennot ja lentokenttäkuljetukset eivät sisälly hintaan. Matkatoimistokontaktimme Suomessa auttaa halutessasi järjestelemään sinulle parhaimmat yhteydet (tai ryhmälle yhteiset lennot): jaana.sinisalo@resviaria.com. 

Vastuullinen järjestäjä Ranskassa: SARL HAPPY HAMLET, Lieu dit Gary, 82190 Fauroux, France. Tutustu The Happy Hamletin erityisehtoihin.

Superkunto-retriitin FB-TAPAHTUMASIVU – klikkaa itsesi tapahtumaan, ilmoittaudu tai osoita olevasi kiinnostunut, niin saat aika ajoin päivitettyä tapahtumainfoa ja Hamletin kuulumisia!

Inspiraatioksi ennen matkaa.

Bienvenue! Tapaamisiin Hamletissa - odotamme jo innolla!