Juhannustaikoja & Rakkauden Aakkosia

YHTEYDEN ALKEMIA | NONA MAARIA & MIKAEL SALO

THE HAPPY HAMLET | LOUNAIS-RANSKA | 18.-23.6.2018

Mistä on kyse?

Bienvenue istahtamaan kanssamme viikunapuun alle*....

Ota aikaa itsellesi. Ja rakkaudelle.

Monesti unohdamme sen elämämme tärkeimmän rakkauden, Itsemme. Itsemyötätunto ja itsensä rakastaminen ovat meille usein paljon vaikeampi rasti kuin hyvien tekojen osoittaminen muille. Miksi näin? Mm. näiden teemojen äärelle istahdamme yhdessä lämminhenkisessä ilmapiirissä viikunapuiden katveeseen. * "Istua viikunapuun alla” merkitsee vanhoissa, pyhissä teksteissä rauhaa, turvallisuutta ja viihtyisyyttä. Näitä kaikkia tarjoamme sinulle.

Onko laukkusi pakattu?

Hengitä syvään, rentoudu ja kuuntele... sydäntäsi.

KUNNIOITA SISÄISTÄ RYTMIÄSI

Mitä valitsisit, jos ohjautuisit enemmän sisimmästäsi käsin? Nykyajan hektinen elämänrytmi harvemmin on linjassa luontaisen rytmimme tai sydämemme suunnan kanssa. Annamme päivien aikana tilaa ihanalle Ihmisyydellemme, sen kaikille puolille. Tutkimme mm häpeän mekanismeja, haavoittuvuutta, ihmissuhdepelejä sekä rakkauteen liittyviä alitajuisia uskomuksiamme.

Ohjatut yhteiset sekä yksilölliset Yhteyden alkemia -sessiot nivoutuvat luontevaksi osaksi rentoa ranskalaista elämänmenoa ja päivien kulkua. Jonakin päivänä kokoonnumme ehkä jo heti aamupäivästä tutkimaan rakkauden mysteeriä, ja kenties seuraavan kerran istahdammekin yhdessä tähtitaivaan alle tekemään rakkauden innoittamia juhannustaikoja shamppanjaa siemaillen. Viva l’amour!

Rakkauden taikoja tekemässä

NONA & MIKAEL

Nonaa voisi luonnehtia “moderniksi shamaaniksi”. Hän on omannut intuitiivisen näkökyvyn lapsesta asti ja tätä kuudetta aistiaan hän hyödyntää vahvasti asiakastyössään. Ennen yrittäjäksi ryhtymistään Nona oli bisnesmaailmassa mainosalalla 14 vuotta. Nykyään hän pitää voimaantumisvastaanottoa kotonaan Espoossa sekä on erikoistunut naisjohtajien ja naisesiintyjien mentorointiin. Hän luennoi mm aitouden eheyttävästä voimasta ja yhdessä näyttelijä Outi Mäenpään kanssa he ovat luoneet Matkalla Näkyväksi -koulutuskonseptin, jonka tavoitteena on edistää rakentavaan vuorovaikutukseen, myötätuntoon ja avoimuuteen pohjautuvaa yrityskulttuuria.

Mikael on taitava ihmiskuuntelija, elämän tutkimusmatkaaja sekä visionäärinen ajattelija, jonka vahvuutena on luoda levollinen tila, jossa tuntuu turvalliselta olla oma itsensä. Tärkeintä hänelle on nähdä Ihminen. Ei korjata mitään, ei muuttaa mitään, vaan olla täydesti läsnä. Ja juuri tuossa olemisessa piilee se suurin voima. Mikael kokee, että nykypäivänä ihminen kaipaa eniten nähdyksi ja kuulluksi tulemista omana itsenään. Aitoa läsnäoloa ja hiljentymistä oman itsen äärelle. Ilman rooleja, määritelmiä, lokeroita tai titteleitä ihminen on onnellisin. Vapaa olla juuri se kuka todella on.

Yhdessä Nona ja Mikael ovat pitäneet aitoa yhteyttä vahvistavia Yhteyden alkemia -sessioita. Nona ja Mikael kokevat, että nykypäivänä aito asiantuntemus syntyy yhdistelemällä teoreettista tietoa, intuitiivisuutta sekä omakohtaisten kokemusten tuomaa viisautta.

Lue lisää: horselistener.eu 

Mitä muuta sydämesi kaipaisi?

VÄLITÖNTÄ TUNNELMAA, LÄHIRUOKAA & MAKEITA UNIA

Turhaan et matkaa tee “in the middle of nowhere” saakka, vaan vastineeksi lupaamme täydellisen rauhan niin yöunille, päikkäreille tai lukuhetkille sekä kauneutta monille aisteille.

Vuosisatoja vanha maatalo ja sen ympäristö on retriitin ajan kotisi. Kauniisti entisöidyt makuuhuoneet ikkunallisilla kylpyhuoneilla ja navettaan rakennettu keittiö ja “olohuone”, ruokasali ja lounge ovat vapaasti käytössäsi. Samoin kaikki ruoat ja juomat – ole kuin kotonasi, syö, juo ja nauti silloin kun haluat.

Yhteiset ateriat valmistetaan mahdollisimman pitkälle lähiruoasta, joka hyvin pitkälle on luomua. Kasviksista toimitamme alhaalla kylän laaksossa viljelevälle “naapurille” listan, jonka pohjalta hän kerää seuraavana päivänä tuoreet herkut koriin nautittavaksesi. Näin saamme tuoretta ja juuri sitä mitä haluamme pöytään, vaikka viikon jokaisena päivänä!

Kuvagalleriassa lisää tunnelmia talosta, huoneista, ympäristöstä – parhaiten näet ja koet itse paikan päällä!

Kuulostaako hyvälle? Varaa paikkasi & valmistaudu pakkaamaan!

LISÄTIEDOT & VARAUKSET

Retriitin all-inclusive hinta: 1500 EUR (sis. ALV)

Hintaan sisältyy:
– Neljä Yhteyden alkemia -yhteistapaamista sekä yksi henkilökohtainen konsultaatio
– Majoitus (5 yötä) The Happy Hamletin vierastalossa (2-3hh, jokaisessa iso ikkunallinen kylpyhuone)
– Kaikki ateriat (myös ravintoloissa), juomat ja välipalat oman tarpeen ja maun mukaan
– Tilan muut palvelut: uima-allas (luonnon, ei klooria!), sauna, ulkopelit ja maastot lenkkeilyyn tai vaan oleiluun
– Retket viinitilalle, luomulaventelifarmille ja maalaismarkkinoille
– Yksi yhteiskuljetus Toulousen lentokentältä ja takaisin lentokentälle
– Iloinen mieli, rentoutunut olo ja hauska seura kaupan päälle

Varaukset ja lisätiedot:
nona@horselistener.eu & suska@thehappyhamlet.com

Huomioithan, että lennot eivät sisälly hintaan. Matkatoimistokontaktimme Suomessa auttaa halutessasi järjestelemään sinulle parhaimmat yhteydet (tai ryhmälle yhteiset lennot): jaana.sinisalo@resviaria.com.

Retriitin järjestää Ranskassa: SARL HAPPY HAMLET, Lieu dit Gary, 82190 Fauroux, Ranska. The Happy Hamletin  erityisehdot, käythän tutustumassa!

Inspiraatioksi ennen matkaa.

Bienvenue! Tapaamisiin Hamletissa - odotamme jo innolla!