Ole Taloutesi Valtiatar

RAHARETRIITTI, VOL. 2

NINA NORDLUND & TELLU UOTILA

THE HAPPY HAMLET | LOUNAIS-RANSKA | 7.-12.10.2019

Mistä on kyse?

Bienvenue Lounais-Ranskan maaseudulle.

Sinulle, joka haluat olla oman taloutesi valtiatar

Haluatko kartuttaa varallisuuttasi selkeällä vaurastumissuunnitelmalla ja nauttia samalla elämästä?
Tuntuuko sijoittaminen järkevältä, mutta samalla pelottavalta asialta?

Onko unelmissasi taloudellinen turva, osa-aikatyö, varhennettu eläkkeelle jääminen tai jopa täysi taloudellinen riippumattomuus?

Eväitä ja työkaluja talouteesi - ja ripaus ranskalaista elämäniloa!

RETRIITIN ANTI & KOTIINVIEMISET

Raharetriitti on viiden päivän mittainen valmennus, jonka avulla saat konkreettiset eväät oman taloutesi parantamiseen. Kutsumme valmennusta retriitiksi, koska vietämme kurssipäivät tiiviisti yhdessä ulkopuolisten häiriöiden ulottumattomissa, mahtavissa maisemissa Lounais-Ranskan maaseudulla. Retriitti antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua muiden samoista asioista kiinnostuneiden kanssa ja jatkaa oppimista yksityisessä Facebook-ryhmässä.

Retriitillä opit asioita käytännössä, ammattilaisten sparraamana. Retriitin jälkeen:

– Tiedät konkreettisesti, mitkä ovat omat taloudelliset tavoitteesi
– Sinulla on selkeä sijoitussuunnitelma (vaurastumissuunnitelma)
– Sinulla on konkreettiset työkalut, joiden avulla voit seurata omien suunnitelmiesi toteutumista
– Tiedät perusteet yleisimpiin omaisuuslajeihin – osakkeisiin, asuntoihin sekä arvometalleihin
– Ymmärrät, miten voit kartuttaa varallisuuttasi ja samalla nauttia elämästä

Retriitti antaa ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitumiseen muiden oman talouden eteenpäin viemisestä kiinnostuneiden ryhmäläisten kanssa. Retriitin jälkeen jatkamme keskustelua yksityisessä Facebook-ryhmässä. Retket viinitilalle ja maalaismarkkinalle mahdollistavat tutustumisen paremmin muihin osallistujiin, joiden kanssa on kiva jatkaa oman talouden matkaa kotisuomessa.

“Raharetriitti oppituokiot ja keskustelut pienryhmässä olivat tosi antoisia. Valmentajat, emäntämme ja idyllinen Happy Hamlet loivat lämpimän ilmapiirin.” – Veera, 2018 Hamletissa järjestetyn Raharetriitin osallistuja

Tehdään yhdessä unelmistasi totta..

ONKO TÄMÄ RETRIITTI MINULLE?

Retriitti on sinulle, joka mietit:

Haluan lisätuloja kohtuullisen helposti, jotta voin toteuttaa unelmiani.

– Minulla jää rahaa säästöön ja haluan ohjata rahavirrat nykyistä tuottavampaan suuntaan.
–  Minulla on jo kokemusta rahastosijoittamisesta tai osakkeista, mutta tarvitsen kunnon sijoitussuunnitelman.
– Tuleva eläkkeeni tuntuu pieneltä ja haluaisin varmistaa, että pärjään taloudellisesti eläkkeelläkin.
– Haluan jäädä pois työelämästä ennen varsinaista eläkeikääni niin, että rahat riittävät.
– Haluan laittaa raha-asiani kuntoon, mutta en tiedä miten enkä tahdo löytää siihen arjessa aikaa.
– Haluan tutustua muihin naisiin, joiden kanssa voin keskustella rahasta.

Retriitissä pääset luomaan omat taloudelliset tavoitteesi yhdessä ammattitaitoisten valmentajien kanssa ja saat työkalut, joiden avulla jatkat sen toteuttamista. Lähdet retriitistä valmiin, henkilökohtaisen sijoitussuunnitelman kanssa.

Käsittelimme Rahamaniassa Raharetriittiä ja haastattelimme Pian kokemuksista sieltä. Pia lähti mukaan, koska halusi päästä sijoittamisessa eteenpäin. Lisäksi hän halusi konkreettisen sijoitussuunnitelman, jota lähteä toteuttamaan ja vertaistuen/verkoston saaminen. Katso koko haastattelu täältä.

Inspiroivat ohjaajat ja tarpeellisia työkaluja tavoitteillesi.

NINA NORDLUND & TELLU UOTILA

Olemme Nina ja Tellu, suositun Rahamania-vlogi/podcastin ja Talouskoulu Pantterin perustajat. Rakennamme verkkovalmennuksia ja koulutamme jatkuvasti yksityishenkilöitä ja ryhmiä henkilökohtaisen talouden kehittämisessä säästämisen ja sijoittamisen tiimoilta.

Nina Nordlund (s. 1976): Sijoittaja, talousvalmentaja ja koulutukseltaan tuotantotalouden DI & lähihoitaja

Valmennan yksityishenkilöitä talousasioissa ja lisäksi olen kirjoittanut kirjan Lapset ja raha – talouskasvatuksen aakkoset vanhemmille. Perheellämme on 12 sijoitusasuntoa, osakesijoituksia, arvometalleja ja lisäksi olemme sijoittaneet useisiin listaamattomiin yrityksiin. Aloitin tavoitteellisen säästämisen ja sijoittamisen vuonna 2010. Henkilökohtaisen menetys pysäytti minut miettimään, mitä haluan elämältäni. Surutyön kautta päätin, että minusta tulee taloudellisesti riippumaton, jotta minulle jäisi aikaa enemmän perheelle. Tämä kirkas tavoite on vienyt minua kohti taloudellista riippumattomuutta askel kerrallaan. Matka on ollut uskomattoman antoisa, vaikka päämäärään ei ole aina helppo päästä.

Tellu Uotila (s. 1976): Sijoittaja, talousvalmentaja, yrittäjä ja koulutukseltaan kauppatieteiden maisteri

Minulla on pitkä kokemus yrittäjyydestä ja liikkeenjohdon tehtävistä ja olen saavuttanut taloudellisen riippumattomuuden sijoittamalla ja toimimalla yrittäjänä. Toimin tällä hetkellä yrittäjänä yhdessä mieheni kanssa omistamassamme yrityksessä Frictape Net Oy:ssä, joka työllistää n. 50 henkilöä Suomessa ja Virossa. Aikaisemmin toimin tulosyksiköiden vetäjänä vähittäiskaupassa viimeisimpänä Sokos Helsingin tavaratalojohtajana. Sijoittaminen on kiinnostanut minua aina, mutta tosissani aihetta aloin opiskelemaan vuonna 2011. Sen jälkeen olen kouluttanut itseäni paljon, sijoittanut asuntoihin, osakkeisiin, arvometalleihin ja yrittämiseen. Sijoitustemme perusta on asunnoissa, osakkeissa ja arvonetalleissa. Asuntoja olemme hankkineet kaksinumeroisen luvun. Lisäksi asuntojen saralla olemme tehneet myös osta, remontoi, myy -kohteita.

Kuin kotiin tulisit (hotellin sijaan)...

VÄLITÖNTÄ TUNNELMAA, LÄHIRUOKAA & MAKEITA UNIA

Turhaan et matkaa tee “in the middle of nowhere” saakka, vaan vastineeksi lupaamme täydellisen rauhan niin yöunille, päikkäreille tai lukuhetkille sekä kauneutta monille aisteille.

Vuosisatoja sitten Lounais-Ranskassa sijaitseva maatila oli koti useammalle perheelle. Nyt vierastalo on kunnostettu retriittivieraiden käyttöön, mahdollisimman paljon vanhaa vaalien ja kierrättäen, kuitenkin kaikki mukavuustekijät huomioiden. Näillä seinillä on varmasti paljon kerrottavaa, jos vain pysähdyt kuuntelemaan!

Kauniisti entisöidyt makuuhuoneet ikkunallisilla kylpyhuoneilla ja navettaan rakennettu keittiö ja “olohuone”, ruokasali ja lounge ovat vapaasti käytössäsi. Samoin kaikki ruoat ja juomat – ole kuin kotonasi, syö, juo ja nauti silloin kun haluat. Yhteiset ateriat valmistetaan mahdollisimman pitkälle lähiruoasta, joka hyvin pitkälle on luomua. Kasviksista toimitamme alhaalla kylän laaksossa viljelevälle “naapurille” listan, jonka pohjalta hän kerää seuraavana päivänä tuoreet herkut koriin nautittavaksesi. Näin saamme tuoretta ja juuri sitä mitä haluamme pöytään, vaikka viikon jokaisena päivänä!

Suuren tilan mailta löytyy niin metsää kuin peltoaukeita, laaksoja ja terasseja. Näistä nauttimiseen kannattaa käyttää aikaa – ja kun mieli tekee terveellistä välipalaa, voit käydä poimimassa tuoretta purtavaa suoraan puutarhasta. Liikunnasta palautumiseen ja itsensä kanssa olemiseen löydät lukuisia piilopaikkoja – houkuttelisiko hetki riippumatossa bambumetsän suojassa?

Rentouttavan unen takaa maaseudun täysi hiljaisuus, jonka saattaa rikkoa ainoastaan metsikössä huhuileva pöllö. Kertoakseen, että kaikki on juuri niinkuin pitääkin.. Bonne nuit.

Kuvagalleriassa lisää tunnelmia talosta, huoneista, ympäristöstä – parhaiten näet ja koet itse paikan päällä!

Kuulostaako hyvälle? Varaa paikkasi & valmistaudu pakkaamaan!

LISÄTIEDOT & VARAUKSET

Retriitin all-inclusive hinta:

Fast&Happy -hinta*: 1500 EUR (sis. ALV) – Lue lisää Fast&Happy -hinnoittelusta!
Normaalihinta: 1650 EUR (sis. ALV)

Hintaan sisältyy:
– Virallista opiskelua keskimäärin 4 h päivässä: sijoitussuunnitelman osa-alueiden rakentaminen, omaisuuslajit, yhteisiä workshoppeja, itse suoritettavia tehtäviä, henkilökohtainen sparraus ja runsaasti hyviä työkaluja oman talouden suunnitelmalliseen kehittämiseen. Virallisten sessioiden ulkopuolella keskustelu jatkuu vapaamuotoisesti
– Kaikki valmennus- ja opiskelumateriaalit
– Majoitus (5 yötä) The Happy Hamletin vierastalossa (2-3hh, jokaisessa iso ikkunallinen kylpyhuone)
– Kaikki ateriat, juomat ja välipalat oman tarpeen ja maun mukaan
– Tilan muut palvelut: uima-allas (luonnon, ei klooria!), sauna, ulkopelit ja maastot lenkkeilyyn tai vaan oleiluun
– Retket viinitilalle ja maalaismarkkinoille
– Yksi yhteiskuljetus Toulousen lentokentältä ja takaisin lentokentälle
– Jäsenyys suljetussa Facebook-ryhmässä, joka jatkaa arvokkaana verkostona retriitin jälkeen
– Yksityinen valmennusistunto kouluttajalta 3 kk retriitin jälkeen. Valmennusistunnossa käymme läpi yhdessä, miten suunnitelmasi ovat lähteneet retriitin jälkeen käyntiin. Saat vastauksia mahdollisiin kysymyksiisi, jotka ovat nousseet valmennuksen jälkeen. Saat myös lisää käytännön vinkkejä varallisuuden kartuttamiseen
– Iloinen mieli, rentoutunut olo ja hauska seura kaupan päälle

Varaukset ja lisätiedot:
nina@talouskoulupantteri.fi, tellu@talouskoulupantteri.fi & suska@thehappyhamlet.com

Huomioithan, että lennot eivät sisälly hintaan. Matkatoimistokontaktimme Suomessa auttaa halutessasi järjestelemään sinulle parhaimmat yhteydet (tai ryhmälle yhteiset lennot): jaana.sinisalo@resviaria.com.

Retriitin järjestää Ranskassa: SARL HAPPY HAMLET, Lieu dit Gary, 82190 Fauroux, Ranska. The Happy Hamletin  erityisehdot, käythän tutustumassa!

Raharetriitin FB-TAPAHTUMASIVU – klikkaa itsesi tapahtumaan, ilmoittaudu tai osoita olevasi kiinnostunut, niin saat aika ajoin päivitettyä tapahtumainfoa ja Hamletin kuulumisia! Muita hyödyllisiä linkkejä: Rahamania-kanava, keskustelua omasta taloudesta Facebookissa, Rahamanian FB-sivu, Talouskoulu Pantterin nettisivut.

Inspiraatioksi ennen matkaa.

Bienvenue! Tapaamisiin Hamletissa - odotamme jo innolla!