Tiimipäivät Ranskassa

BUSINESS COACHING | PÄIVI HAUTAMÄKI

THE HAPPY HAMLET | LOUNAIS-RANSKA | AJANKOHTA TOIVEEN MUKAAN

Mistä on kyse?

Otatko Sinä haasteen vastaan?

Mitä jos...

Kertoisimme (vain Sinulle), että tuttujen neukkareiden ja lähitienoon kokouskeskusten sijaan piilosta löytyy paikka, joka itsessään ja yhdessä ympäristönsä kanssa luo takuulla tehokkaammat puitteet niin työskentelyyn kuin siitä irtiottoonkin. Olisitko rohkea ja veisit tiimisi perinteisemmästä vieläkin perinteisempään (sikäli mikäli puitteiden ikää verrataan) - raikkaalla tuulahduksella uutta ja erilaista, ansioituneen Business Coachin johdolla?

Antoisia aivoriihiä ja tehokasta yhdessäoloa.

TIIMIN VETÄYTYMINEN & BUSINESS COACHING

Business Coaching auttaa tiimiänne selkeyttämään, mitkä sen tavoitteet ovat, kuinka kaukana niistä ollaan ja miten tavoitteisiin päästään. Aktiivisen kuuntelun, tehokkaiden kysymysten ja erilaisten harjoitusten avulla coachinne auttaa tiimiänne pohtimaan vaihtoehtoisia toimintatapoja eri näkökulmista ja löytämään tavan saavuttaa tavoitteet kestävällä tavalla. Samalla saatte tilaisuuden pysähtyä ja vahvistaa niin itseänne kuin tiimiännekin.

Coaching räätälöidään juuri teidän tiimillenne ajankohtaisesta aiheesta. Teemana voi olla esimerkiksi yrityksenne johtamiskulttuuri ja sen yhtenäistäminen. Sen alateemoja voisivat olla luottamuksen rakentaminen ja vuorovaikutustaidot. Teemana voisivat olla myös yrityksenne arvot, niiden selkeyttäminen ja jalkauttaminen osaksi työkulttuuria. Voimme myös keskittyä johtoryhmänne työskentelyyn ja sen jäsenten rooleihin. Mikä tahansa vaatiikaan juuri nyt huomiotanne tiiminä voidaan ottaa coachingin teemaksi. Coachinne on osallistujiin yhteydessä jo etukäteen kartoittaen odotuksenne ja toiveenne coachingille.

3-4 päivän ohjelma jakautuu erikseen sovitun aikataulun pohjalta niin, että jokaisena päivänä jää tiimicoachingin lisäksi aikaa niin tiimin sisäisiin kokouksiin, omille töille kuin muihinkin yhteisiin aktiviteetteihin.

Tiimipäivät aloitetaan lyhyellä perehdytyksellä tulevien päivien Business Coaching -ohjelmaan. Päivittäiset tiimicoachingit asiakkaan kanssa sovitusta aiheesta sisältävät coachattua ryhmäkeskustelua, ryhmätyöskentelyä ja mikäli haluatte jättää näille aikaa, myös kunkin osallistujan lyhyen yksilöcoachauksen ja opastuksen coachaavaan vuorovaikutukseen omassa työssä.

Tätä vetäytymistä ei tehdä “in the middle of nowhere” ainoastaan siksi, että aiheeseen keskittyminen ja luova ajattelu kukoistaisivat – olkoonkin se pääsyy! Lisäksi kuitenkin tarjoamme mahdollisuuden yhteiseen irtiottoon arjesta luonnonkauniissa ympäristössä, vuosisatoja vanhojen seinien sisällä ja ulkopuolella, tynnyrisaunan löylyissä ja luonnonaltaan virkistävässä vedessä, paikallisviinien maistelun parissa ja vaikkapa keskiaikaiskylän ja maalaismarkkinoiden vierailulla. Ainoastaan siksi, että nämä kaikki yhdessä tukevat onnistumista – niin jokaisen tiimisi yksilön kuin yrityksesikin.

Entä vetäytymisen jälkeen? Sen lisäksi, että palaatte kotiin ja työpisteille yhtä antoisaa yhteistä irtiottoa rikkaampana, mieli virkistyneenä ja tehokkaana kohti uusia haasteita, voitte halutessanne tilata follow up -keskustelun Business Coachinne kanssa kotiinpalun jälkeen.

Coach, joka kuuntelee, haastaa ja inspiroi.

PÄIVI HAUTAMÄKI

Executive Business Coach Päivi Hautamäki on toiminut pitkään menestyksellisesti sekä listatuissa että yksityisissä suurissa ja keskisuurissa kansainvälisisissä konserneissa johtoryhmä- ja hallitusjäsenenä. Päivi on suorittanut ICF’n hyväksymän Business Coaching Instituten Certified Business Coach -tutkinnon ja on ICF:n jäsen ja sitoutunut ICF’n eettisiin sääntöihin. Päivi toimii nykyisin yrityksensä Intu Coaching Oy:n business coachina ja mentorina johtoryhmille ja ylemmille toimihenkilöille. Toiminnassaan Päivi varmistaa aina, että kaikki coachingissa esille tulleet asiat säilyvät luottamuksellisina ja että asiakas kokee tapaamiset miellyttävinä ja mielekkäinä. Luodakseen onnistuneet puitteet oivalluksille Päivi vie asiakkaansa mielellään ulos neuvotteluhuoneista luonnonkauniisiin ympäristöihin.

Lisätietoa Päivistä intucoaching.com ja LinkedInistä.

Kuin kotiin tulisit (hotellin sijaan).

MAATALON CHARMIA, KAUNIITA UNIA

Vuosisatoja sitten vanha maatila oli koti useammalle perheelle. Nyt vierastalo on kunnostettu retriittivieraiden käyttöön, mahdollisimman paljon vanhaa vaalien ja kierrättäen, kuitenkin kaikki mukavuustekijät huomioiden. Ikkunallisilla kylpyhuoneilla varustetuissa hurmaavissa kahden hengen huoneissa aistit historian havinaa – näillä seinillä on varmasti paljon kerrottavaa, jos vain pysähdyt kuuntelemaan.

Suuren tilan mailta löytyy niin metsää kuin peltoaukeita, laaksoja ja terasseja. Näistä nauttimiseen kannattaa käyttää aikaa – ja kun mieli tekee terveellistä välipalaa, voit käydä poimimassa tuoretta purtavaa suoraan puutarhasta. Liikunnasta palautumiseen ja itsensä kanssa olemiseen löydät lukuisia piilopaikkoja – houkuttelisiko hetki riippumatossa bambumetsän suojassa?

Rentouttavan unen takaa maaseudun täysi hiljaisuus, jonka saattaa rikkoa ainoastaan metsikössä huhuileva pöllö. Kertoakseen, että kaikki on juuri niinkuin pitääkin.. Bonne nuit.

Lisäkuvia vierastalosta, huoneista ja ulkoalueista sivun alaosassa tai suoraan kuvagalleriassa.

Kiinnostuitko? Varaa aika ryhmällesi - kiitokset seuraavat perästä.

LISÄTIEDOT & VARAUKSET

Tiimipäivien ja Business Coachingin all-inclusive hinta määräytyy ryhmän koon ja oleskelun keston mukaan. Ota yhteyttä, niin täsmennetään juuri sinun tarpeisiisi sopiva kokonaisuus!

Pakettiin sisältyy:
– Henkilökohtaiset ennakkokeskustelut
– Johdanto Business Coachingiin
– Päivittäiset ohjatut tiimicoachingit, yhteensä 10-15 tuntia, niin, että jää aikaa omaan työntekoon sekä yhteiseen vapaa-aikaan
– Yksilöcoaching jokaiselle osallistujalle
– Majoitus (3-4 yötä) The Happy Hamletin vierastalossa (2hh erillisillä vuoteilla, jokaisessa huoneessa iso ikkunallinen kylpyhuone). Kesto ja sitä vastaavasti sisältö voidaan erikseen sopia myös lyhyemmäksi tai pitemmäksi (2-5 yötä).
– Täysihoito: kaikki ateriat, välipalat, juomat
– Tilan kaikki palvelut: uima-allas, sauna, urheiluvälineet ja laajat ulkoilumaastot
– Mahdolliset (erikseen sovitut) retket kuljetuksineen
– Lennot Helsinki – Toulouse – Helsinki (matkatoimisto Resviarian kautta) ohjelman aikataulujen mukaan sekä lentokenttäkuljetukset niiden mukaisesti.

Lisätietoja ja varaukset:
paivi@intucoaching.com ja suska@thehappyhamlet.com.

Järjestäjä Ranskassa: SARL HAPPY HAMLET, Lieu dit Gary, 82190 Fauroux, France. Tutustu The Happy Hamletin erityisehtoihin.

Inspiraatioksi ennen matkaa.

Bienvenue! Tapaamisiin Hamletissa - odotamme jo innolla!