Voi tätä kuplivan täyteläistä retriitti-tunnelmaa ❤ Ja tämä paikka!! Rakastan vierastalon ikiaikaisia lattialankkuja, jotka lämmittävät jalkojen alla. Rakastan rustiikkista kauneutta jokaisessa yksityiskohdassa. Rakastan loihtia herkkuja keittiössä, jonne mahtuu monta iloista kokkia yhtä aikaa. Ihmiset, luonto, eläimet ja lähikylien mielenkiintoiset jutut. The Happy Hamlet on ensikertalaisellekin koti kaukana kotoa, viivähditpä kauan tai pidempään.  – PIRKKO T.

Lisää kaunista vieraspalautetta >>

Kutsu kaikille kirjoittajille!


** KESÄKUU / LOPPUUNMYYTY – SOLD OUT **

** LOKAKUU / LOPPUUNMYYTY – SOLD OUT **

Huom. Mikäli haluat saada tietoa seuraavasta Kirjoitusretriitistä Katjan kanssa ensimmäisten joukossa, laitathan meille sähköpostia!


Meitä on monta erilaista kirjoittajaa, monta erilaista sanantaitajaa, ja monta erilaista lukijaa. Kirjoittaminen on monelle rakas harrastus – ja monelle se voisi olla paljon enemmänkin. Tällä retriitillä saat kirjailija Katja Kalliolta opastusta, neuvoja ja kannustusta omaan kirjoittamiseesi, oli se millä tasolla tahansa. Jos inspiraatio on välillä karussa, opit myös, miten se huijataan takaisin aisoihin. Samalla nautimme tietenkin ranskalaisesta elämänilosta kauniissa maalaismiljöössä, jossa kirjoitusrauhasi on varmasti taattu. Ja veikkaamme, että makuhermosikin hymisevät tyytyväisyydestä!

Turvallinen osallistumisvaraus: Huomioimme vallitsevan maailmantilanteen myös peruutusehdoissamme. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli peruutus johtuu koronaan liittyvistä matkustusrajoituksista joko Ranskassa tai kotimaassasi, palautamme suorituksesi täysimääräisenä. 

Päivien Kulku & Teemat

Aloitamme päivät runsaan aamupalan jälkeen teemajohdannolla ja sen pohjalta keskusteluilla. Ennen lounasta ehdit vielä vetäytyä itseksesi tai käydä kävelyllä – tai vaikkapa nauttia riippumattonokosista tai luonnon uima-altaalla virkistäytymisestä. Iltapäivät on pyhitetty kirjoittamiselle, ennen kuin kohtaamme yhdessä ranskalaisittain aperolla ja sen perään illallisella, jolla jatketaan keskusteluja päivän teemasta.

KESÄKUUN Kirjoitusretriitin teemat ovat:
(HUOM. lokakuun sisältö täsmennetään tuotapikaa, voit myös laittaa sähköpostia, niin palaamme lisätiedoin!)

1. päivä: Vastaanottaja. Aniharva teksti on kirjoitettu siten että se ei ole tarkoitettu kenenkään luettavaksi. Kirjoittajan suhde oletettuun lukijaan, keskusteleminen hänen kanssaan. Sopimukset jotka tehdään heti alussa. Lukijan odotukset.

Jatka lukemista

2. päivä: Inspiraatio. Mitä se on ja miten sitä huijataan. Miten huijataan kriitikkoa. Kriitikko vs lukija. Valtameren ylittämisestä, voimien hupenemisesta jo rannalla. Otollisesta hetkestä. Rutiinista.

3. päivä: Tarina. Tarinan voimasta ja vallasta. Ihminen mieltää olemassaolonsa tarinana, vaikka todellisuus ei järjesty siten. Hollywood. Keskeiset asiat: Eteenpäin kaatuva rakenne sekä informaation distribuutio.

4. päivä: Kolmas silmä. Mikä kolmas silmä on? Sen aukeaminen. Sen kanssa eläminen. Ilman sitä sinnitteleminen. Arkiminä ja kirjoittava minä. Kirjoittaminen meditaationa: omasta itsestä eroon pääseminen.

Retkemme suuntautuvat lähikylän maalaismarkkinoille, joiden herkuista valmistamme pique-nique -lounaan ja vierailemme viinitiloilla maistelemassa paikallisia viinejä.

Sulje

Ohjaaja Katja Kallio

Olen pian 20-vuotistaiteilijajuhlaani viettävä kirjailija ja elokuvakäsikirjoittaja. Olen aina rakastanut järkeviä miehiä ja hulluja naisia, ja pidän elämäntehtävänäni epäsovinnaisten naisten kuvaamista suomalaisessa yhteiskunnassa. Olen kirjoittanut sekä historiallisia että nykyaikaan sijoittuvia romaaneja, ja molemmissa olen kuvannut naisten ulkopuolisuuden ja erillisyyden kokemusta. Historiallisissa romaaneissani haluan tutkia naisten vaiettua historiaa, ja antaa äänen näille ”varjonaisille”, joita emme muutoin enää näe. Uusimman romaanini, Seilin saarelle sijoittuvan Yön kantajan, olen omistanut kaikille mahdottomille naisille.

Jatka lukemista

Romaanien lisäksi olen kirjoittanut mm. kolme elokuvakäsikirjoitusta, lastenkirjan, esseitä sekä kaksi autofiktiivistä kirjoituskokoelmaa, joissa tarkastelen omaa elämääni ja sen eri vaiheita kaikille tuttujen elokuvien ja niiden katsomiskokemuksen kautta. Kirjoittamisen prosessia ja sen eri aspekteja olen tutkinut paitsi kirjailijana myös lukijana, kustannustoimittajana, ateljeekriitikkona sekä script doctorina yli kahdenkymmenen vuoden ajan.

Sulje

Maaseutua & Makoisia Unia

Vuosisatoja sitten vanha maatila oli koti useammalle perheelle. Nyt vierastalo on kunnostettu retriittivieraiden käyttöön, mahdollisimman paljon vanhaa vaalien ja kierrättäen, kuitenkin kaikki mukavuustekijät huomioiden. Ikkunallisilla kylpyhuoneilla varustetuissa hurmaavissa kahden hengen huoneissa aistit historian havinaa – näillä seinillä on varmasti paljon kerrottavaa, jos vain pysähdyt kuuntelemaan.

Jatka lukemista

Suuren tilan mailta löytyy niin metsää kuin peltoaukeita, laaksoja ja terasseja. Näistä nauttimiseen kannattaa käyttää aikaa – ja kun mieli tekee terveellistä välipalaa, voit käydä poimimassa tuoretta purtavaa suoraan puutarhasta. Liikunnasta palautumiseen ja itsensä kanssa olemiseen löydät lukuisia piilopaikkoja – houkuttelisiko hetki riippumatossa bambumetsän suojassa?

Rentouttavan unen takaa maaseudun täysi hiljaisuus, jonka saattaa rikkoa ainoastaan metsikössä huhuileva pöllö. Kertoakseen, että kaikki on juuri niinkuin pitääkin.. Bonne nuit.

Lisäkuvia vierastalosta, huoneista ja ulkoalueista kuvagalleriassamme ja kauniita vierassanoja joko FB:n arvioissa tai netin palautteissa.

Sulje

Herkullista Lähiruokaa

Ateriat valmistetaan mahdollisimman pitkälle oman tilan sekä lähituottajien anneista. Halutessasi voit lähteä mukaan tutustumaan lähitorin värikkääseen maailmaan.

Runsas aamiainen, lounas ja illallinen kuuluvat oleskeluusi. Ja Hamletissa olet muutenkin kuin kotonasi, joten jos mieli tekee välipalaa, niin keittiö on auki sitä varten – tai jos lasillinen terassilla on juuri kaipaamasi, on sekin sinulle milloin tahansa halutessasi tarjolla!

Alueen viinivalikoima on vakuuttava, minkä pääset itse todistamaan niin ruokailujen yhteydessä kuin viininmaisteluilla suoraan tiloilla. 

Hinta & Lisätiedot

Retriitin all-inclusive hinta: 1550 EUR (sis. ALV)

Hintaan sisältyy:

  • Ohjelman kuvauksen mukaiset teemakohtaiset ohjaukset
  • Henkilökohtainen sparraussessio
  • Runsaasti omaa kirjoitusaikaa
  • Kaikki ateriat, välipalat ja juomat
  • Majoitus (5 yötä) The Happy Hamletin vierastalossa (2-3hh, toiveen mukaan “twin” tai “double”, kylpyhuone)
  • Tilan kaikki palvelut: luonnon uima-allas, sauna, urheiluvälineet, useat terassit ja laajat ulkoilumaastot, puutarhan antimet
  • Retket (maalaismarkkinat ja Malbec-viinitilat) kuljetuksineen
  • Ryhmän tulo- ja lähtöaikataulujen mukainen yksi niputettu lentokenttänouto ja -tuonti. 

Huomioithan, että lennot ja vakuutukset eivät sisälly hintaan.


Tiedustelut & Varaukset


Ilmoittaudu mukaan tai kysele lisää: suska@thehappyhamlet.com

Järjestäjä Ranskassa: SARL HAPPY HAMLET, Lieu dit Gary, 82190 Fauroux, France. Tutustu The Happy Hamletin erityisehtoihin.

Turvallinen osallistumisvaraus: Huomioimme vallitsevan maailmantilanteen myös peruutusehdoissamme. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli peruutus johtuu koronaan liittyvistä matkustusrajoituksista joko Ranskassa tai kotimaassasi, palautamme suorituksesi täysimääräisenä. 

Tarkemmat koordinaatit, lähimmät lentokentät ja juna-asemat löydät täältä.

Liity mukaan Kirjoitusretriitin FB-tapahtumaan, niin saat aika ajoin päivitettyä tapahtumainfoa – Hamletin kuulumisia voit seurata myös Instagramissa!

Tervetuloa! Bienvenue!


Muuta Mukavaa Hamletissa..


HOLIDAY RENTALS

WEDDINGS & OTHER PARTIES

FARM TO TABLE

RESIDENCES

RETREATS

ORGANISE A RETREAT

REMOTE OFFICE

MEETINGS & WORKSHOPS

PHOTO & VIDEO SHOOTINGS