Yksi parhaimmista lomista ikinä! Kauniisti laitettu paikka, herkulliset ruuat, retket lähiympäristöön sekä huippuhauska seura – ihan parasta. Mielessäni suunnittelen jo seuraavaa matkaa The Happy Hamletiin. – MAIJU H.

Lisää kaunista vieraspalautetta >>

Olemisen Nautinnollista Keveyttä


** RETRIITTI VAHVISTETTU – MUKAAN MAHTUU VIELÄ MUUTAMA! **

Le Retriitti on sinulle, joka olet aina haaveillut maailman ihanimmasta viikosta upeassa ympäristössä Lounais-Ranskan maaseudulla. Viikkoa siivittävät hyvä seura, rento hetkestä nauttiminen ja tietenkin lasillinen kuplivaa silloin tällöin kaiken muun mukavan lomassa. Kesän 2023 ensimmäinen Le Retriitti sen osoitti – naurun määrällä ei ole rajoja!

Rennosti Yhdessä (ja erikseen)

Le Retriitti pitää sisällään rentoa kokkailua yhdessä ja pieniä retkiä lähikohteisiin.

Vierailemme Hamletin ystävien viinitilalla maistelemassa paikallisia viinejä ja käymme tutustumassa laventelitilaan melkein naapurissa. Halukkaat pääsevät mukaamme löytöretkelle “tavarataivaaseen” (paikallinen “brocante”), mistä moni Hamletin ystävä on löytänyt pieniä aarteita kotiinvietäviksi. Teemme myös kävelyretken lähiravintolaan, toiseen pieneen piilopaikkaan, hyvin viehättävään sellaiseen, missä nautimme herkullisen lounaan kera paikallisten viinien.

Vapaa-ajalla voi lenkkeillä, samoilla metsissä, pyöräillä tai vaikkapa pelata petankkia! Virkistäytymisen luonnon uima-altaassa voi yhdistää tynnyrisaunan lempeisiin löylyihin. Ja milloin vain saa vaan rentoutua kirjan kanssa (tai ilman) joko riippumatossa tai yhdellä lukuisista terasseista, linnunlaulun toimiessa taustakonserttina.

Jatka lukemista

Lähtöpäivänä piipahdamme maalaistorilla hakemassa tuoreet herkut läksiäislounaspöytään. Torilta löytyy myös halutessasi paikallisten artisaanien töitä tuliaisiksi, ja keskiaikainen kylä tarjoaa kauniit puitteet pienelle päiväkävelylle.

Ja jotta Le Retriitti olisi täydellinen, voit halutessasi varata itsellesi lisämaksusta rentouttavan hieronnan (lisäinfoa alla).

Sulje

Teresa Välimäki

Le Retriitin ’Madamena’ toimin minä Teresa Välimäki. Olen kokki ja ruoka-alan monitoiminainen. Olen viettänyt The Happy Hamletissa kaksi kokonaista kesää ja useita bonusviikkoja. Tuona aikana Hamlet on jättänyt sydämeeni sellaisen hyvän olon ja onnellisuuden jäljen, että haluan jakaa sen niin monelle kuin mahdollista.

Hamletissa syntyi myös Le Keittokirja, jonka sivuilla pääseekin aistimaan Hamletin makuja ja tunnelmia. Noihin tunnelmiin haluan Le Retriittiläisetkin johdatella.

Rentoutta, iloa, naurua, uusia ystäviä ja kokemuksia sekä tietenkin hyvää ruokaa ja kuplajuomaa. Tervetuloa mukaan!

Maaseutua & Makoisia Unia

Vuosisatoja sitten vanha maatila oli koti useammalle perheelle. Nyt vierastalo on kunnostettu retriittivieraiden käyttöön, mahdollisimman paljon vanhaa vaalien ja kierrättäen, kuitenkin kaikki mukavuustekijät huomioiden. Ikkunallisilla kylpyhuoneilla varustetuissa hurmaavissa huoneissa aistit historian havinaa – näillä seinillä on varmasti paljon kerrottavaa, jos vain pysähdyt kuuntelemaan.

Jatka lukemista

Suuren tilan mailta löytyy niin metsää kuin peltoaukeita, laaksoja ja terasseja. Näistä nauttimiseen kannattaa käyttää aikaa – ja kun mieli tekee terveellistä välipalaa, voit käydä poimimassa tuoretta purtavaa suoraan puutarhasta. Liikunnasta palautumiseen ja itsensä kanssa olemiseen löydät lukuisia piilopaikkoja – houkuttelisiko hetki riippumatossa bambumetsän suojassa?

Rentouttavan unen takaa maaseudun täysi hiljaisuus, jonka saattaa rikkoa ainoastaan metsikössä huhuileva pöllö. Kertoakseen, että kaikki on juuri niinkuin pitääkin.. Bonne nuit.

Lisäkuvia vierastalosta, huoneista ja ulkoalueista sivun alaosassa tai suoraan kuvagalleriassa.

Sulje

Sampanjaa & Herkullista Lähiruokaa

Le Retriitin samppanjakumppani on upea Domaine Mailly Grand Cru, joka sijaitsee Mailly Champagnen kylässä Montagne de Reimsin alueellisen luonnonpuiston sydämessä.

Mailly Grand Cru on monella tapaa erityinen osuuskunta, se valmistaa jokaisen palstan viinit erikseen ja talon käyttämien rypäleiden poikkeuksellinen laatu on peräisin kalkkisesta maaperästä, joka säätelee maaperän lämpötilaa ja kosteutta sekä rinteiden istutuksia, jotka nauttivat auringosta. Viiniköynnöksiä hoitaa rakkaudella noin 80 viininviljelijää, jotka kaikki polveutuvat kourallisesta miehiä, jotka yhdessä vuonna 1929 perustivat tämän tilan.

Jatka lukemista

Mailly luokiteltiin Grand Cruksi vuonna 1920. Mailly Grand Cru on yksi ainoita tuottajia, joka tuottaa kaikki viininsä Grand Cru -viinitarhoista.

Le Retriitillä saamme maistella muutamia Maillyn spesiaalisamppanjoita sellaisenaan sekä tietenkin osana herkullisia aterioita.

Maukkaat ateriat ovat kasvisvoittoisia ja ne valmistetaan mahdollisimman pitkälle oman puutarhan ja lähituottajien antimista. Lämmin ruoka tarjotaan kahdesti päivässä ja tilan keittiöstä voit tarpeen tullen hakea välipalaa tai juotavaa. Mahdolliset ruoka-aineallergiat tai muut erityistoiveet huomioidaan tietenkin myös.

Alueen viinivalikoima on vakuuttava, minkä pääset itse todistamaan niin ruokailujen yhteydessä kuin viininmaisteluilla suoraan tiloilla. 

Sulje

Hinta & Lisätiedot

Retriitin all-inclusive hinta: 1650 EUR (sis. ALV)

HUOM! Retriittimme ovat all-inclusive sanan varsinaisessa merkityksessä! Tämä irtiotto on loma myös kukkarollesi – penniäkään ei tarvitse (eikä juuri voikaan) perillä kuluttaa eikä kotiinpaluussa ole vastassa luottokorttiylläreitä 🙂

Hintaan sisältyy:

  • Yhteiskokkailua Le Keittokirjan parissa
  • Retki laventelipellolle ja brocantelle
  • Kävelyretki lähiravintolaan (sis. lounas ruokajuomineen)
  • Aikaa rentoutumiseen ja vapaaseen oleiluun
  • Kaikki ateriat, välipalat ja juomat
  • Majoitus (5 yötä) The Happy Hamletin vierastalossa (2-3hh, jokaisessa oma kylpyhuone)
  • Tilan kaikki palvelut: luonnon uima-allas (ei klooria eikä muita kemikaaleja!), sauna, useat terassit ja laajat ulkoilumaastot, puutarhan antimet
  • Ryhmän tulo- ja lähtöaikataulujen mukainen yksi niputettu lentokenttänouto ja -tuonti 
  • Elämäniloa, elinvoimaa ja rutkasti hyvää energiaa!

Huomioithan, että lennot ja vakuutukset eivät sisälly hintaan. Edellytämme voimassaolevaa matkavakuutusta kaikilta osallistujilta.

Ayurvedinen Hieronta, Abhyanga (1h 15min)

Vapaavalintainen 75 euron lisämaksusta

Räätälöity ayurvedinen hieronta, jossa käytetään öljyjä ja tekniikoita, jotka valitaan vastaamaan yksilöllisiä tarpeita. Tämä rentouttava ja kipua lievittävä hieronta on myös virkistävä ja siksi täydentää mainiosti Hamlet-nautintosi.


Tiedustelut & Varaukset


Lisätietoa retriitin ohjatusta sisällöstä: teresavalimaki@gmail.com

Ilmoittautumiset ja lisätiedot Hamletista: suska@thehappyhamlet.com

Järjestäjä Ranskassa: SARL HAPPY HAMLET, Lieu dit Gary, 82190 Fauroux, Ranska. The Happy Hamletin erityisehdot, käythän tutustumassa!

Tarkemmat koordinaatit, lähimmät lentokentät ja juna-asemat löydät täältä.

Liity mukaan retriitin FB-tapahtumaan, niin saat aika ajoin päivitettyä tapahtumainfoa – Hamletin kuulumisia voit myös seurata Instagramissa!

Tervetuloa! Bienvenue!


Muuta Mukavaa Hamletissa…


HOLIDAY RENTALS

WEDDINGS & OTHER PARTIES

FARM TO TABLE

RESIDENCES

RETREATS

ORGANISE A RETREAT

REMOTE OFFICE

MEETINGS & WORKSHOPS

PHOTO & VIDEO SHOOTING