Yksi parhaimmista lomista ikinä! Kauniisti laitettu paikka, herkulliset ruuat, rentouttava jooga, retket lähiympäristöön sekä huippuhauska seura – ihan parasta. Mielessäni suunnittelen jo seuraavaa matkaa The Happy Hamletiin. – MAIJU H.

Lisää kaunista vieraspalautetta >>

“Levon joogaa” – Kohti rauhaa ja kiireettömyyttä


** RETRIITTI VAHVISTETTU – VIELÄ MAHTUU MUKAAN IHANALLE KEVÄTRETKELLE! **

Koska kevään 2023 Levon Vallankumous -retriitti oli niin kovin kiitelty ja kehuttu, olemme merkinneet jo ensi kevään ajankohdan kalenteriimme! Tuletko mukaan?

Tämä on retriitti sinulle, joka olet levon ja tuoreiden voimien tarpeessa. Kehosi ja mielesi saavat herätä kevääseen ja uudistua lempeän dynaamisen aamujoogan ja iltapäivien restoratiivisen joogan avulla. ”Levon jooga” on omiaan tasapainottamaan hermostoa ja tankkaamaan energiavarastoja. Retriittiä luotsaa jooganopettaja ja joogakouluttaja, kirjailija Kirsi Saivosalmi. Suuntana on rauha ja kiireettömyys. Kotiin lähdet toivottavasti rennommin askelin ja ajatuksin, repussa eväitä levollisempaan elämään.

Lempeyttä & Tasapainoa

Aiempaa joogakokemusta et tarvitse. Halutessasi voit syventää tietojasi levon merkityksestä ja restoratiivisesta joogasta antoisissa workshopeissa.

Joogaohjelmaan kuuluu päivittäisiä kiireettömiä joogatunteja:

Aamujooga

– Lempeän dynaamista hathajoogaa, jossa saat aikaa kehoyhteyden kokemiseen, sekä liikkuvuutta nivelille ja lämpöä lihaksille.
– Harjoituksessa yhdistyvät rauhallisessa tahdissa tehtävät hathajoogan liikkeet, herättelevät venytykset ja loppurentoutus.
– Vapauttaa jumeja, vahvistaa kehoa, avaa hengitystä sekä ryhtiä ja nostaa mielialaa.

Iltapäivien restoratiivinen jooga

Jatka lukemista

– Keskittyy syvään lepotilaan ja hermoston tasapainottamiseen tuetuissa rentoutusasennoissa: bolstereilla ja joogavälineillä mukaviksi tuettuja asanoissa, joissa viivytään 5–25 minuuttia.
– Vaikuttaa hermostoon tasapainottavasti, ehkäisee stressiä ja uupumusta, tukee immuniteettia ja ruuansulatusta.
– Säännöllisesti tehtynä voi näkyä esimerkiksi parempina yöunina ja tasaisempana mielialana.
– Ei vaadi notkeutta, mutta halua ”vain olemiseen” pitäisi löytyä.

Meditaatiota, hengitysharjoituksia ja yoga nidraa kuuluu myös ohjelmaan.

Ja vaikka joogaretriitistä kyse onkin, niin jokaiseen ohjattuun sessioon ei tarvitse osallistua – aina voit mennä oman mielenkiinnon ja jaksamisen mukaan!

Sulje

Kirsi Saivosalmi

Rakastuin restoratiiviseen joogaan kuormittavina aikoina 2011, kun huomasin sen hyvät vaikutukset hermostolleni, emotionaaliselle voinnille, yöunelle ja luovuudelle.

Ohjaajana minulle on tärkeää tukea osallistujien kehoyhteyden vahvistumista, ja esimerkiksi hathajoogassa se tapahtuu yksilöllisiä vaihtoehtoja tarjoamalla ja rauhallisella tahdilla.

Erikoistuin RYT200-joogaopettajaopintojeni jälkeen restoratiiviseen joogaan sen pioneereihin kuuluvan Judith Hanson Lasaterin johdolla Lontoossa ja hänen oppilaansa Adelene Cheongin kanssa opiskellen Relax and Renew® Advanced Traineriksi. 

Levon vallankumous on ensimmäinen kokonaan restoratiiviselle joogalle omistettu, suomalaisen jooganopettajan kirjoittama opas.Koulutan uusia ohjaajia ympäri maan sekä ohjaan yksityistunteja ja kursseja Turussa.

Jatka lukemista

Valmistun joogaterapeutiksi (850 h) Yoga Therapy Institutesta vuoden 2024 varrella.Koulutustaustaltani olen filosofian maisteri ja pedagogi.

Perheeseeni kuuluu puoliso, kolme aikuistuvaa nuorta ja kaksi terrieriä. Pidän kävelemisestä, koirista, kirjoittamisesta, kirjoista ja kauniista maisemista.

”Tässä elämässä ihminen tarvitsee onneen ennen kaikkea sen, että hänellä on jotakin tehtävää, jotakin rakastettavaa ja jotakin toivottavaa.” – Joseph Addison

Lisätietoa löydät nettisivuiltani ja Instagram-tililtäni.

Sulje

Muut Aktiviteetit

Harjoitusten välillä herkuttelemme kasvispainotteisella lähiruoalla, teemme retkiä lähialueelle ja nautimme ympäröivästä luonnosta.

Vapaa-ajalla voi lenkkeillä, samoilla metsissä, pyöräillä tai vaikkapa pelata petankkia! Virkistäytymisen luonnon uima-altaassa voi yhdistää tynnyrisaunan lempeisiin löylyihin. Tai vaikkapa vaan rentoutua kirjan kanssa riippumatossa tai yhdellä lukuisista terasseista, linnunlaulun toimiessa taustakonserttina.

Vierailemme Hamletin ystävien viinitilalla maistelemassa paikallisia viinejä ja lähtöpäivänä käymme maalaistorilla hakemassa tuoreet herkut läksiäislounaspöytään. Torilta löytyy myös halutessasi paikallisten artisaanien töitä tuliaisiksi, ja keskiaikainen kylä tarjoaa kauniit puitteet pienelle päiväkävelylle.

Maaseutua & Makoisia Unia

Vuosisatoja sitten vanha maatila oli koti useammalle perheelle. Nyt vierastalo on kunnostettu retriittivieraiden käyttöön, mahdollisimman paljon vanhaa vaalien ja kierrättäen, kuitenkin kaikki mukavuustekijät huomioiden. Ikkunallisilla kylpyhuoneilla varustetuissa hurmaavissa huoneissa aistit historian havinaa – näillä seinillä on varmasti paljon kerrottavaa, jos vain pysähdyt kuuntelemaan.

Jatka lukemista

Suuren tilan mailta löytyy niin metsää kuin peltoaukeita, laaksoja ja terasseja. Näistä nauttimiseen kannattaa käyttää aikaa – ja kun mieli tekee terveellistä välipalaa, voit käydä poimimassa tuoretta purtavaa suoraan puutarhasta. Liikunnasta palautumiseen ja itsensä kanssa olemiseen löydät lukuisia piilopaikkoja – houkuttelisiko hetki riippumatossa bambumetsän suojassa?

Rentouttavan unen takaa maaseudun täysi hiljaisuus, jonka saattaa rikkoa ainoastaan metsikössä huhuileva pöllö. Kertoakseen, että kaikki on juuri niinkuin pitääkin.. Bonne nuit.

Lisäkuvia vierastalosta, huoneista ja ulkoalueista sivun alaosassa tai suoraan kuvagalleriassa.

Sulje

Herkullista Lähiruokaa

Maukkaat ateriat ovat kasvisvoittoisia ja ne valmistetaan mahdollisimman pitkälle oman puutarhan ja lähituottajien antimista. Lämmin ruoka tarjotaan kahdesti päivässä ja tilan keittiöstä voit tarpeen tullen hakea välipalaa tai juotavaa. Mahdolliset ruoka-aineallergiat tai muut erityistoiveet huomioidaan tietenkin myös.

Alueen viinivalikoima on vakuuttava, minkä pääset itse todistamaan niin ruokailujen yhteydessä kuin viininmaisteluilla suoraan tiloilla. Sään salliessa ruokailemme ulkona, upeista maisemista nauttien.

Hinta & Lisätiedot

Retriitin all-inclusive hinta: 1650 EUR (sis. ALV)

HUOM! Retriittimme ovat all-inclusive sanan varsinaisessa merkityksessä! Tämä irtiotto on loma myös kukkarollesi – penniäkään ei tarvitse (eikä juuri voikaan) perillä kuluttaa eikä kotiinpaluussa ole vastassa luottokorttiylläreitä 🙂

Hintaan sisältyy:

  • Päivittäiset joogaharjoitukset (yhteensä 9 harjoitusta)
  • 2 Levon joogan -workshopia (á 75 min) halukkaille
  • Retket kuljetuksineen
  • Aikaa rentoutumiseen ja vapaaseen oleiluun
  • Kaikki ateriat, välipalat ja juomat
  • Majoitus (5 yötä) The Happy Hamletin vierastalossa (2-3hh, jokaisessa oma kylpyhuone)
  • Tilan kaikki palvelut: luonnon uima-allas (ei klooria eikä muita kemikaaleja!), sauna, jooga- ja urheiluvälineet, useat terassit ja laajat ulkoilumaastot, puutarhan antimet
  • Ryhmän tulo- ja lähtöaikataulujen mukainen yksi niputettu lentokenttänouto ja -tuonti 
  • Elämäniloa, elinvoimaa ja hyvää energiaa!

Huomioithan, että lennot ja vakuutukset eivät sisälly hintaan. Edellytämme voimassaolevaa matkavakuutusta kaikilta osallistujilta.


Tiedustelut & Varaukset


Lisätietoa retriitin ohjatusta sisällöstä: kirsi@levonvallankumous.fi

Ilmoittautumiset ja lisätiedot Hamletista: suska@thehappyhamlet.com

Järjestäjä Ranskassa: SARL HAPPY HAMLET, Lieu dit Gary, 82190 Fauroux, Ranska. The Happy Hamletin erityisehdot, käythän tutustumassa!

Tarkemmat koordinaatit, lähimmät lentokentät ja juna-asemat löydät täältä.

Liity mukaan retriitin FB-tapahtumaan, niin saat aika ajoin päivitettyä tapahtumainfoa – Hamletin kuulumisia voit myös seurata Instagramissa!

Tervetuloa! Bienvenue!


Muuta Mukavaa Hamletissa…


HOLIDAY RENTALS

WEDDINGS & OTHER PARTIES

FARM TO TABLE

RESIDENCES

RETREATS

ORGANISE A RETREAT

REMOTE OFFICE

MEETINGS & WORKSHOPS

PHOTO & VIDEO SHOOTING