Väkevästi KokoNainen

TERESA VÄLIMÄKI, PIRKKO TAVAILA & RENJA REENPÄÄ

19.-24.4.2021

THE HAPPY HAMLET | LOUNAIS-RANSKA

Mistä on kyse?

Bienvenue Lounais-Ranskan aurinkoiselle maaseudulle.

Yhdessä. Enemmän. Paremmin. (Ja ilon kautta)

Aivoriihiä ja keskusteluja. Valmennusta ja oivalluksia. Ennen, välissä ja jälkeen maukasta lähiruokaa ja ranskalaista elämäniloa. Viinitiloja ja riippumattotorkkuja. Maalaismarkkinoita ja keskiaikaisia kyliä. Vuosisatoja vanhan maatilan täydellinen rauha, vehreä villi luonto, makoisa lähiruoka ja suloiset yöunet...

Onko matkalaukkusi jo pakattu?

Aiempien vieraiden kertomaa..

“Ihana Happy Hamlet, vietin ikimuistoisen viikon hoteissasi. Henkisesti ja fyysisesti voimaannuttava retriitti oli kaikkea, mitä toivoin, ja paljon enemmän – hurmaava ympäristö, viimeisen päälle kauniit tilat, lukemattomat yllätykselliset makuelämykset, upeat ja inspiroivat ihmiset. Happy Hamletin yltäkylläinen kauneus sekä Suskan ja Nicon vieraanvaraisuus ovat sitä osastoa, jonka kuvaamiseen eivät sanat tahdo riittää. Menkää, hyvät ihmiset, nauttikaa ja kokekaa itse.”  – LAURA (8/2017)

Hyvinvointia keholle, sielulle ja mielelle. Juuri Sinulle.

HAAVELEITKO MENTORISTA?

Miltä kuulostaisi kolme kerralla, viikoksi sinua varten? Tämä retriitti tarkoittaa irtiottoa arjestasi. Tämä on oikea matka sinulle, jos haluat päästää irti riittämättömyydestä, jatkuvasta huonosta omasta tunnosta tai ylipäätään usvaisesta tulevaisuuden kuvasta jollain elämän osa-alueella. Tilalle tarjoamme selkeyttä, oman prosessin haltuunottoa ja voimaa päätöksentekoon. Käynnistämme yhdessä prosessin, jonka avulla luot työkaluja ja tuotat selkeät omannäköisesi askelmerkit jatkoon. Lähdet kotiin hyväksyen itsesi valoinesi ja varjoinesi, täynnä luottamusta ja varmana siitä, että ratkaisusi kantavat sinut haluamaasi suuntaan.

Retriitin monipuolisen ja herkullisen menun suunnittelusta vastaa Teresa Välimäki – ja toteutuksesta me kaikki yhdessä! Kokkaamme koko porukalla Teresan johdolla samalla aperoa nautiskellen, ja välillä tietenkin jätämme vapaat kädet ammattilaisille ja nautimme.. ihan vaan olemisesta.

Tutustu ohjaajiimme: Teresa Välimäki / Helsinki Food CompanyRenja Reenpää / Ahaa Helsinki Coaching  ja Pirkko Tavaila /  EatBeNow.  

Ohjelma, joka saa sinut ylös, ulos ja liikkeelle.

PÄIVÄOHJELMA

Aloitamme jokaisen päivän yhteisellä alustuksella ja keskittymisellä päivän aiheeseen. Tästä jatkamme päivittäin workshopaten, aterioiden, oivaltaen ja omaa prosessia, tulevaisuutta työstäen.

Pääset työskentelemään yksin, pienryhmässä, kaksin mentorisi kanssa sekä tietenkin koko joukolla.

Oman ajatus- ja toimintaprosessin tuloksena opit taklaamaan haasteitasi uusin työkaluin ja tekemään päätöksiä uudella varmuudella.

Tällä retriitillä saat ammentaa mentoreistasi, meditatiivisesta ranskalaisesta maaseudusta sekä nojata tämän ryhmän luomaan yhteisöön. Retriitin vaikutukset näkyvät ja tuntuvat elämässäsi vielä pitkän ajan päästä. Luvassa on intensiivinen ja erittäin antoisa viikko enintään 10 osallistujan kesken. Vaikka paiskimme hommia tulevaisuutesi parissa, jää aikaa ja tilaa myös rentoutumiselle ja nautiskelulle, retkeilylle sekä yhteen hitsautumiselle.

Retkemme suuntautuvat lähikylän maalaismarkkinoille ja vierailemme viinitiloilla maistelemassa paikallisia viinejä – halukkaat pääsevät myös “tavarataivaaseen” eli lähikaupungin “Brocanteen” piipahtamaan löytöjä tekemään.

Kuin kotiin tulisit (hotellin sijaan)...

MAATALON CHARMIA, MAKOISIA UNIA

Vuosisatoja sitten vanha maatila oli koti useammalle perheelle. Nyt vierastalo on kunnostettu retriittivieraiden käyttöön, mahdollisimman paljon vanhaa vaalien ja kierrättäen, kuitenkin kaikki mukavuustekijät huomioiden. Ikkunallisilla kylpyhuoneilla varustetuissa hurmaavissa kahden hengen huoneissa aistit historian havinaa – näillä seinillä on varmasti paljon kerrottavaa, jos vain pysähdyt kuuntelemaan.

Suuren tilan mailta löytyy niin metsää kuin peltoaukeita, laaksoja ja terasseja. Näistä nauttimiseen kannattaa käyttää aikaa – ja kun mieli tekee terveellistä välipalaa, voit käydä poimimassa tuoretta purtavaa suoraan puutarhasta. Liikunnasta palautumiseen ja itsensä kanssa olemiseen löydät lukuisia piilopaikkoja – houkuttelisiko hetki riippumatossa bambumetsän suojassa?

Rentouttavan unen takaa maaseudun täysi hiljaisuus, jonka saattaa rikkoa ainoastaan metsikössä huhuileva pöllö. Kertoakseen, että kaikki on juuri niinkuin pitääkin.. Bonne nuit.

Lisäkuvia vierastalosta, huoneista ja ulkoalueista sivun alaosassa tai suoraan kuvagalleriassa. Muiden vieraiden arvioita löydät mm. Hamletin Facebook-sivuilta.

Ranskassa sanotaan "Bon Appétit". Ja sitä tarkoitetaan kirjaimellisesti.

HERKULLISTA LÄHIRUOKAA

Teresa Välimäki valmistaa ateriamme mahdollisimman pitkälle oman tilan sekä lähituottajien anneista (sanojemme vakuudeksi koostimme pienen lähituottajakartan). Halutessasi voit kokkailla yhdessä Teresan kanssa ja napata pari ruoanlaittovinkkiä matkaasi. Käymme myös yhdessä lähitorilla ostoksilla – ja nautimme tuoreista herkuista herkullisen lounaan!

Alueen viinivalikoima on vakuuttava, minkä pääset itse todistamaan niin ruokailujen yhteydessä kuin viininmaisteluilla suoraan tiloilla. Tutustu alueemme viinintuottajakarttaan!

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan ja valmistaudu pakkaamaan!

VARAUKSET & LISÄTIEDOT

Retriitin all-inclusive hinta: 1550 EUR (sis. ALV)

Hintaan sisältyy:

– Mentoreiden johdolla päivittäiset alustukset, keskustelut niiden pohjalta, yksilö- ja ryhmätyöt
– Kaikki ateriat, välipalat ja juomat
– Majoitus (5 yötä) The Happy Hamletin vierastalossa (2-3hh, jokaisessa ikkunallinen kylpyhuone)
– Tilan kaikki palvelut: uima-allas, sauna, urheiluvälineet,  useat terassit ja laajat ulkoilumaastot, puutarhan antimet
– Retket (maalaismarkkinat, keskiaikainen kylä, viinitilat ja -maistelut) kuljetuksineen
– Ryhmän tulo- ja lähtöaikataulujen mukainen yksi niputettu lentokenttänouto ja -tuonti. 

Lisätietoja ja varaukset:

suska@thehappyhamlet.com, teresavalimaki@helsinkifoodcompany, pirkko@eatbenow.com & coachrenja@gmail.com

Huomioithan, että retriitti alkaa ja päättyy Ranskassa, lentoliput eivät sisälly hintaan, mutta voimme sopia ryhmän kanssa yhteiset lennot etukäteen. Lähin lentokenttä: Toulouse-Blagnac, Ranska. Matkatoimistokontaktimme Suomessa auttaa halutessasi järjestelemään sinulle parhaimmat yhteydet (tai ryhmälle yhteiset lennot): jaana.sinisalo@resviaria.com.

Järjestäjä Ranskassa: SARL HAPPY HAMLET, Lieu dit Gary, 82190 Fauroux, France. Tutustu The Happy Hamletin erityisehtoihin

Retriitin FB-TAPAHTUMASIVU – klikkaa itsesi tapahtumaan, ilmoittaudu tai osoita olevasi kiinnostunut, niin saat aika ajoin päivitettyä tapahtumainfoa ja Hamletin kuulumisia!

Inspiraatioksi ennen matkaa.

Bienvenue! Tapaamisiin Hamletissa - odotamme jo innolla!