Inspiraatiota & Unelmia

KARITA AALTONEN

18.-23.5.2021

THE HAPPY HAMLET | LOUNAIS-RANSKA

Mistä on kyse?

Bienvenue Lounais-Ranskan aurinkoiselle maaseudulle.

Sinulle, joka...

Olet unelmoinut retriitistä Ranskan viehättävällä maaseudulla... Haluat lomallasi yhdistää rentoutumisen ja inspiroivat aktiviteetit... Arvostat hiljaisuutta ja luonnonrauhaa... Rakastat lempeää joogaa... Iloitset pitkistä illallisista hyvässä seurassa... Nautit lähiruoasta ja
paikallisista viineistä... Toivot selkeyttä ja tasapainoa elämään... Haluat nauttia elämästä - because we are so worth it!

Onko matkalaukkusi jo pakattu?

Aiempien vieraiden kertomaa..

“Voi tätä kuplivan täyteläistä retriitti-tunnelmaa ❤ Ja tämä paikka!! Rakastan vierastalon ikiaikaisia lattialankkuja, jotka lämmittävät jalkojen alla. Rakastan rustiikkista kauneutta jokaisessa yksityiskohdassa. Rakastan loihtia herkkuja keittiössä, jonne mahtuu monta iloista kokkia yhtä aikaa. Ihmiset, luonto, eläimet ja lähikylien mielenkiintoiset jutut. The Happy Hamlet on ensikertalaisellekin koti kaukana kotoa, viivähditpä kauan tai pidempään.”  – PIRKKO (5/2018)

Lepoa, naurua, hyvää oloa...

RENNOSTI HETKISTÄ NAUTTIEN

Tervetuloa viettämään kanssamme ihanat viisi päivää Lounas-Ranskan ah niin kauniilla maaseudulla. Tämä on täydellinen pysähtyminen oman elämän äärelle. Ikäänkuin oman elämän “inventaario” jossa pääset lempeän joogan kautta syvälle omaan itseen, omaan elämään. Sukellamme miettimään omaa “sankalpaa” – oman elämän intentiota, tarkoitusta ja unelmia.

Luvassa on joka aamu superslow lempeä flow -jooga ja iltaisin terapeuttinen pitkä Yin. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Vain rohkeutta astua joogamatolle. Se tulee muuttamaan elämäsi. Karita pitää myös inspiroivan “Uskalla parantua” -luennon, jossa jokainen pääsee laskeutumaan omien unelmien ja arvojen äärelle. Mikä omassa elämässä on minulle oikeasti tärkeää? … Mistä voin päästää irti?…

Herkulliset ateriat ovat kasvisvoittoisia ja ne valmistetaan mahdollisimman pitkälle oman puutarhan ja lähituottajien antimista. Ruokailuun kuuluu aina paikallinen viini ja kahvi, kattaus on ulkona sään salliessa. Käytössämme on myös pieni tynnyrisauna ja luonnon uima-allas.

Retkemme suuntautuvat keskiaikaisen lähikylän maalaismarkkinoille, joiden herkuista valmistamme pique-nique -lounaan ja vierailemme myös viinitiloilla maistelemassa paikallisia viinejä.

– “You may say I´m a dreamer, but I´m not the only one” –

Nauti lempeästä ja lämpimästä ohjauksesta..

KARITA AALTONEN

Karita Aaltonen on joogaopettaja ja hyvinvointivalmentaja. Karita haluaa omalla esimerkillään voimaannuttaa ihmisiä voimaan ei pelkästään hyvin – vaan elämään super-onnellista ja omannäköistä, säkenoivää elämää! Karitan syöpädiagnoosi, joka antoi parista kuukaudesta maksimissaan vuoteen elinaikaa, johtikin tasapainoiseen ja täyteen elämään, unelmien toteutumiseen ja elämäntehtävän löytymiseen. Nyt hänen elämäntehtävä on jakaa sitä iloa, positiiviisuutta ja uskoa omaan itseen. “If I can do it, you can do it too”

Yin-jooga oli yksi iso asia parantumisen tiellä. Jooga eheyttää, parantaa ja tasapainottaa. Opit kuuntelemaan itseäsi lempeästi, kuulemaan kehosi  hentoja kuiskauksia (tai huutoa:)) ja toiveita. Tunnet voivasi paremmin ja tasapainosemmin. Ihanilla yin-tunneilla pääset hiljentymään oman elämän, sekä tuntien teemojen parissa miettimään omaa polkua, unelmia ja omaa “dharmaa” (elämäntehtävä, “passion”). Yin-jooga on taivaallisen lempeää ja rauhallista ja sitä ei turhaan kutsuta healing-joogaksi. Et tarvitse mitään aiempaa kokemusta joogasta. 

Uskalla astua joogamatolle. Et halua sieltä enää koskaan pois 🙂

Karita on kirjoittanut kirjan Uskalla parantua – uskomaton tositarina toivosta ja mielen voimasta (Viisas Elämä, 2017)

Lue lisää Karitasta nettisivuilta: www.karitaaaltonen.fi.

Ranskassa sanotaan "Bon Appétit". Ja sitä tarkoitetaan kirjaimellisesti.

LÄHIRUOKAA HERKUTELLEN

Ateriat valmistetaan mahdollisimman pitkälle oman tilan sekä lähituottajien anneista (sanojemme vakuudeksi koostimme pienen lähituottajakartan). Halutessasi voit lähteä mukaan tutustumaan lähitorin värikkääseen maailmaan. Runsas aamiainen, lounas ja illallinen kuuluvat oleskeluusi. Ja Hamletissa olet muutenkin kuin kotonasi, joten jos mieli tekee välipalaa, niin keittiö on auki sitä varten – tai jos lasillinen terassilla on juuri kaipaamasi, on sekin sinulle milloin tahansa halutessasi tarjolla!

Alueen viinivalikoima on vakuuttava, minkä pääset itse todistamaan niin ruokailujen yhteydessä kuin viininmaisteluilla suoraan tiloilla. Tutustu alueemme viinintuottajakarttaan!

Kuin kotiin tulisit (hotellin sijaan)...

MAATALON CHARMIA, MAKOISIA UNIA

Vuosisatoja sitten vanha maatila oli koti useammalle perheelle. Nyt vierastalo on kunnostettu retriittivieraiden käyttöön, mahdollisimman paljon vanhaa vaalien ja kierrättäen, kuitenkin kaikki mukavuustekijät huomioiden. Ikkunallisilla kylpyhuoneilla varustetuissa hurmaavissa kahden hengen huoneissa aistit historian havinaa – näillä seinillä on varmasti paljon kerrottavaa, jos vain pysähdyt kuuntelemaan.

Suuren tilan mailta löytyy niin metsää kuin peltoaukeita, laaksoja ja terasseja. Näistä nauttimiseen kannattaa käyttää aikaa – ja kun mieli tekee terveellistä välipalaa, voit käydä poimimassa tuoretta purtavaa suoraan puutarhasta. Liikunnasta palautumiseen ja itsensä kanssa olemiseen löydät lukuisia piilopaikkoja – houkuttelisiko hetki riippumatossa bambumetsän suojassa?

Rentouttavan unen takaa maaseudun täysi hiljaisuus, jonka saattaa rikkoa ainoastaan metsikössä huhuileva pöllö. Kertoakseen, että kaikki on juuri niinkuin pitääkin.. Bonne nuit.

Lisäkuvia vierastalosta, huoneista ja ulkoalueista sivun alaosassa tai suoraan kuvagalleriassa. Muiden vieraiden arvioita löydät mm. Hamletin Facebook-sivuilta.

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan ja valmistaudu pakkaamaan!

VARAUKSET & LISÄTIEDOT

Retriitin all-inclusive hinta: 1300 EUR (sis. ALV)

Hintaan sisältyy:

– Päivittäin ohjattua joogaa (aamupäivä ja iltapäivä/ilta)
– Karitan “Uskalla parantua” -luento
– Runsaasti omaa aikaa
– Kaikki ateriat, välipalat ja juomat
– Majoitus (5 yötä) The Happy Hamletin vierastalossa (2hh, toiveen mukaan “twin” tai “double”, kylpyhuone)
– Tilan kaikki palvelut: luonnon uima-allas (ei klooria eikä muita kemikaaleja!), sauna, urheiluvälineet, useat terassit ja laajat ulkoilumaastot, puutarhan antimet
– Retket (maalaismarkkinat, keskiaikainen kylä, viinitila ja -maistelut) kuljetuksineen
– Ryhmän tulo- ja lähtöaikataulujen mukainen yksi niputettu lentokenttänouto ja -tuonti 
– Iloinen ja levännyt mieli kaupan päälle! 

Varaukset ja lisätiedot:

suska@thehappyhamlet.com & karita.aaltonen@spiikki.fi

Huomioithan, että lennot eivät sisälly hintaan. Matkatoimisto Aventura auttaa halutessasi järjestelemään sinulle parhaimmat yhteydet (tai ryhmälle yhteiset lennot): sami.blomberg@aventura.fi

Järjestäjä Ranskassa: SARL HAPPY HAMLET, Lieu dit Gary, 82190 Fauroux, Ranska. The Happy Hamletin  erityisehdot, käythän tutustumassa!

Retriitin FB-TAPAHTUMASIVU – klikkaa itsesi tapahtumaan, ilmoittaudu tai osoita olevasi kiinnostunut, niin saat aika ajoin päivitettyä tapahtumainfoa ja Hamletin kuulumisia!

Inspiraatioksi ennen matkaa.

Bienvenue! Tapaamisiin Hamletissa - odotamme jo innolla!