SOLD OUT - LOPPUUNMYYTY! JONOTUSLISTAAN VOI ILMOITTAUTUA!

Suloisesti jouten

PÄIVI HIMANEN & ANNE SYVÄLAHTI

6.-11.9.2021

THE HAPPY HAMLET | LOUNAIS-RANSKA

Mistä on kyse?

Bienvenue Lounais-Ranskan aurinkoiselle maaseudulle.

Dolce far niente - suloisesti jouten.

Hiljainen maaseutu, syyskuun kauniit illat, lempeä jooga ja iloinen seura. Olisiko tämä Sinulle, pieni irtiotto arjen hyörinästä. Mitään ei tarvitse osata ennakkoon, tulet sellaisena kuin olet, ilman suorituspaineita tai suuria tavoitteita. Riittää, että lähdet. Mukaasi tarvitset rennot vaatteet, ja hyvän mielen. Tavoitteena vain nauttia elämästä!

Onko matkalaukkusi jo pakattu?

Aiempien vieraiden kertomaa..

“Ihana Happy Hamlet, vietin ikimuistoisen viikon hoteissasi. Henkisesti ja fyysisesti voimaannuttava joogaretriitti oli kaikkea, mitä toivoin, ja paljon enemmän – hurmaava ympäristö, viimeisen päälle kauniit tilat, lukemattomat yllätykselliset makuelämykset, upeat ja inspiroivat ihmiset. Happy Hamletin yltäkylläinen kauneus sekä Suskan ja Nicon vieraanvaraisuus ovat sitä osastoa, jonka kuvaamiseen eivät sanat tahdo riittää. Menkää, hyvät ihmiset, nauttikaa ja kokekaa itse.”  – LAURA (8/2017)

Lepoa, naurua, hyvää oloa...

JOOGAA JA LEVOLLISTA OLOA

Hyvänolon piilopaikkamme sijaitsee keskellä maaseutua, ympärillämme on hiljaisuus ja loppukesän kaunis luonto. Tilan ympäristössä on hyvät patikointimahdollisuudet, ja pihalle voi jäädä lukemaan kirjaa tai ottaa päiväunet. Ihan mikä sinusta tuntuu parhaalta. Jokaiseen päivään kuuluu lempeä jooga, ja lisäksi tanssimme Nia-tanssia kahtena päivänä. Teemme kukista ja yrteistä sadonkorjuuhenkisen hiuspannan, jonka kanssa sinusta otetaan kuva. Lisäksi sidomme kranssit tai pöytäkoristeet ruokapöytämme koristeeksi. Voit kuitenkin aina valita, haluatko osallistua ohjelmaan vai käpertyä peiton alle ja nukkua tai vaan oleilla ja tarkkailla ympäristöä.

Tilan keittiöstä voi tarpeen tullen hakea välipalaa tai juotavaa. Kaikki, mitä tarvitset, kuuluu matkan hintaan, ainoastaan omat ostokset, tuliaiset kustannat itse. Ruuat ovat kasvisvoittoisia, ja ruokailuun kuuluu aina viini ja kahvi, kattaus on ulkona sään salliessa.

Käytössämme on pieni tynnyrisauna ja luonnon uima-allas. The Happy Hamletissa on myös valoisa joogasali, josta avautuvat kauniin vehreät näkymät alas laaksoon. Joogamatot löytyvät paikan päältä, samoin pyyhkeet ja liinavaatteet.

Herkulliset ateriat ovat kasvisvoittoisia ja ne valmistetaan mahdollisimman pitkälle oman puutarhan ja lähituottajien antimista. Ruokailuun kuuluu aina paikallinen viini ja kahvi, kattaus on ulkona sään salliessa. Käytössämme on myös pieni tynnyrisauna ja luonnon uima-allas.

Matkan hengettärinä, ohjaajina toimivat Nia- ja joogaohjaaja Anne Syvälahti ja sisustusarkkitehti Päivi Himanen. Anne ohjaa lempeän joogan päivittäin sekä kahteen otteeseen Nia-tanssia, ja Päivi opastaa kukkien sidonnassa. Kaikki tarvikkeet sidontaa varten löytyvät paikan päältä.

Nauti lempeästä ja lämpimästä ohjauksesta..

PÄIVI HIMANEN & ANNE SYVÄLAHTI

PÄIVI HIMANEN

Valmistuin Italiassa sisustusarkkitehdiksi, ja estetiikan ihmeellinen maailma kiehtoo minua niin työssä, kuin luonnossa liikkuessani. Yrittäjänä olen toiminut lähes kaksikymmentä vuotta, ja välillä hektinen työtahti on imaissut minut magneetin lailla. Olen viime vuosina kyseenalaistanut jatkuvaa kiirettä, ja pohtinut miten rauhoittaa tahtia. Keskustelimme aiheesta Annen kanssa, ja noin vuosi sitten syntyi ajatus yhteisestä matkasta, jossa yhdistyisi lempeä liikkuminen, käsillä tekeminen ja erityisesti rauhallinen tahti. Kaikista mahdollisista vaihtoehdoista päädyimme Ranskaan, ja teimme rohkeasti varauksen keväiselle retriitille The Happy Hamletiin. Olemme molemmat hymy herkässä, nopeasti innostuvia ja mielestämme maailmaan mahtuu roppakaupalla pehmeyttä.

Kukkien sidontaa, ja kasvien suloista maailmaa olen opiskellut Johanna Lappalaisen, Bloomworksin, kursseilla Turussa. Kukat, kasvit, puut ja siemenkodat ovat olleet aina kiehtoneet minua, kotona sekä työhuoneellani vadit ovat täynnä edellä mainittuja aarteita. Tervetuloa sitomaan kukkia kanssani!

Lisää minusta nettisivuillani.

ANNE SYVÄLAHTI

Olen turkulainen psykologi sekä Nia-tanssin, joogan ja mindfulnessin ohjaaja. Suloisesti jouten -matkalla ohjaan lempeitä kehoa ja mieltä hoitavia jooga- ja mindfulness-harjoituksia sekä rytmikästä Nia-tanssia. Tuntini sopivat niin vasta-alkajalle kuin myös joogaa pidempään harrastaneelle. Ohjaustapaani on kuvattu valoisaksi ja lämpimäksi.

Matka mindfulnessin ja joogan eli läsnäolon maailmaan on ollut minulle mutkikas ja kivinen. Entisenä suorittajana rentoutuminen, hellittäminen ja itselleni asettaman vaatimustason laskeminen ovat olleet vaikeita ja aikaa vieviä asioita. Nykyään ajattelen, että elämä on harjoituspolku ja että omaa hyvinvointia voi lisätä pienin askelin. Itsemyötätunto eli armollisuus itseä kohtaan on mielestäni hyvinvoinnin perusta.

Tutustu myös nettisivuihini.

Kuin kotiin tulisit (hotellin sijaan)...

MAATALON CHARMIA, MAKOISIA UNIA

Vuosisatoja sitten vanha maatila oli koti useammalle perheelle. Nyt vierastalo on kunnostettu retriittivieraiden käyttöön, mahdollisimman paljon vanhaa vaalien ja kierrättäen, kuitenkin kaikki mukavuustekijät huomioiden. Ikkunallisilla kylpyhuoneilla varustetuissa hurmaavissa kahden hengen huoneissa aistit historian havinaa – näillä seinillä on varmasti paljon kerrottavaa, jos vain pysähdyt kuuntelemaan.

Suuren tilan mailta löytyy niin metsää kuin peltoaukeita, laaksoja ja terasseja. Näistä nauttimiseen kannattaa käyttää aikaa – ja kun mieli tekee terveellistä välipalaa, voit käydä poimimassa tuoretta purtavaa suoraan puutarhasta. Liikunnasta palautumiseen ja itsensä kanssa olemiseen löydät lukuisia piilopaikkoja – houkuttelisiko hetki riippumatossa bambumetsän suojassa?

Rentouttavan unen takaa maaseudun täysi hiljaisuus, jonka saattaa rikkoa ainoastaan metsikössä huhuileva pöllö. Kertoakseen, että kaikki on juuri niinkuin pitääkin.. Bonne nuit.

Lisäkuvia vierastalosta, huoneista ja ulkoalueista sivun alaosassa tai suoraan kuvagalleriassa. Muiden vieraiden arvioita löydät mm. Hamletin Facebook-sivuilta.

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan ja valmistaudu pakkaamaan!

VARAUKSET & LISÄTIEDOT

Retriitin all-inclusive hinta: 1400 EUR (sis. ALV)

Hintaan sisältyy:

– Päivittäin ohjattua joogaa, mindfulness-harjoituksia ja/tai Nia-tanssia
– Yrttikranssin materiaalit ja sidonnan ohjaus
– Runsaasti omaa aikaa
– Kaikki ateriat, välipalat ja juomat
– Majoitus (5 yötä) The Happy Hamletin vierastalossa (2hh, toiveen mukaan “twin” tai “double”, kylpyhuone)
– Tilan kaikki palvelut: luonnon uima-allas (ei klooria eikä muita kemikaaleja!), sauna, urheiluvälineet, useat terassit ja laajat ulkoilumaastot, puutarhan antimet
– Retket (maalaismarkkinat, keskiaikainen kylä, viinitila ja -maistelut) kuljetuksineen
– Ryhmän tulo- ja lähtöaikataulujen mukainen yksi niputettu lentokenttänouto ja -tuonti 
– Iloinen ja levännyt mieli kaupan päälle! 

Varaukset ja lisätiedot:

suska@thehappyhamlet.com, paivi@paivihimanen.fi ja anne.syvalahti@onnikuu.fi

Huomioithan, että lennot eivät sisälly hintaan. Matkatoimistokontaktimme Suomessa auttaa halutessasi järjestelemään sinulle parhaimmat yhteydet (tai ryhmälle yhteiset lennot): jaana.sinisalo@resviaria.com.

Järjestäjä Ranskassa: SARL HAPPY HAMLET, Lieu dit Gary, 82190 Fauroux, Ranska. The Happy Hamletin erityisehdot, käythän tutustumassa!

Retriitin FB-TAPAHTUMASIVU – klikkaa itsesi tapahtumaan, ilmoittaudu tai osoita olevasi kiinnostunut, niin saat aika ajoin päivitettyä tapahtumainfoa ja Hamletin kuulumisia!

Inspiraatioksi ennen matkaa.

Bienvenue! Tapaamisiin Hamletissa - odotamme jo innolla!