Ihana Happy Hamlet, vietin ikimuistoisen viikon hoteissasi. Henkisesti ja fyysisesti voimaannuttava joogaretriitti oli kaikkea, mitä toivoin, ja paljon enemmän – hurmaava ympäristö, viimeisen päälle kauniit tilat, lukemattomat yllätykselliset makuelämykset, upeat ja inspiroivat ihmiset. Happy Hamletin yltäkylläinen kauneus sekä Suskan ja Nicon vieraanvaraisuus ovat sitä osastoa, jonka kuvaamiseen eivät sanat tahdo riittää. Menkää, hyvät ihmiset, nauttikaa ja kokekaa itse.  – LAURA S.

Lisää kaunista vieraspalautetta >>

Lempeyttä & Latautumista!


Tässä lämminhenkisessä retriitissä tutustumme itseemme, omaan herkkyyteen, voimaan, valoon ja varjoihimme. Lataudumme, rauhoitumme, palaudumme, ja nautimme elämästä mitä ihanimassa miljöössä.

Retriitti on suunnattu aivan jokaiselle joka kokee tarvitsevansa tilaa ja rauhoittumista, sekä kenties polun takaisin niiden asioiden äärelle jotka ovat itselle tärkeitä. Joogaharjoitukset soveltuvat kaikille, et tarvitse aiempaa kokemusta, kyse on aina oman kehon kuuntelusta.

Rauhoittava ympäristö, lempeät harjoitukset, oma-aika, pako arjesta, on mitä parhaimpia keinoja ladata itseä. Olet tervetullut juuri sellaisena kuin olet.

Tervetuloa rauhoittumaan

Retriittiin sisältyy päivittäiset lempeät jooga-ja hengitysharjoitukset. Aamujoogassa herättelemme, availemme ja virkistämme kehoa. Jokaiseen harjoitukseen kuuluu myös pranayama ja shavasana, eli hengitysharjoitus ja loppurentoutus. Ohjatut meditaatiot kuuluvat ohjelmistoon, sekä workshopit, jotka eheyttävät ja vahvistavat. Täydellä Sydämellä-luento auttaa linjautumaan oman totuuden ja sydämen kanssa, muistuttaen mikä on tärkeää.  Ennen kotiinpaluuta on vielä voimaannuttava loppuseremonia.

Jatka lukemista

Retriitti tarkoittaa sisäänpäin kääntymistä, irtaantumista arjesta, ja ulkomaailmasta. Siksi on tärkeää että kuuntelet itseäsi, ja osallistut juuri niihin ohjattuihin sessioihin jotka tuntuvat omilta, jotka resonoivat.

Harjoitusten välissä nautimme herkullista lähiruokaa, paistattelemme auringossa kesäisessä lämmössä ja teemme retkiä lähialueelle. Retkemme suuntautuvat lähikylän maalaismarkkinoille, joiden herkuista valmistamme pique-nique -lounaan ja vierailemme viinitiloilla maistelemassa paikallisia viinejä.

Aikataulu on kuitenkin väljä, sillä tällä retriitillä nimenomaan rentoudutaan ja nautitaan!

PS. otathan muistiinpanovälineet mukaasi. 

Sulje

Ohjaaja Noora

Hei Ihana!

Toimin henkisenä mentori, joogaopettajana ja olen sydäntietoisuuden pitkäaikainen sanansaattaja. Tavoitteeni on joogan ja ikiaikaisten viisauksien avulla ohjata ihmisiä pois suorittamisen maailmasta ja takaisin omille juurille. Opetukseni muistuttavat kehoyhteydestä, intuitiosta, sekä korostavat armollisuutta ja rakkautta itseä, sekä muita kohtaan. Tapani ohjata on rakkaudellinen, maanläheinen, sisältäen syvyyttä sekä huumoria.

Jatka lukemista

Olen opiskellut joogan filosofiaa, advaitaa, henkisiä oppeja ja itsetuntemusta n.viisitoista vuotta. Näistä yli kymmenen olen saanut jakaa opetuksia myös eteenpäin. Oma tärkein kasvu on tapahtunut kun tapasin 2008 Äiti Amman, olen vieraillut useita kertoja hänen ashramissaan Intiassa, jossa on ammentanut suurella kauhalla Rakkautta ja tietoisuutta niin fyysisiin kuin henkisiin opetuksiin. Henkisenä mentorina pyrin rikkomaan massa-ajattelua, ohjaamaan ihmistä lähemmäs todellista itseä ja sydämenpolkua.

Kaivatessani usein Intiaan, päätin perustaa 2017 Turkuun oman joogastudion Dharamshalan, tämä on paikka jossa joogit, sekä minä itse voimme muistaa keitä olemme, ja mikä on tärkeää.

Lisää tietoa minusta löydät : Instagramista tai nettisivuilta.

Sulje

Maaseutua & Makoisia Unia

Vuosisatoja sitten vanha maatila oli koti useammalle perheelle. Nyt vierastalo on kunnostettu retriittivieraiden käyttöön, mahdollisimman paljon vanhaa vaalien ja kierrättäen, kuitenkin kaikki mukavuustekijät huomioiden. Ikkunallisilla kylpyhuoneilla varustetuissa hurmaavissa kahden hengen huoneissa aistit historian havinaa – näillä seinillä on varmasti paljon kerrottavaa, jos vain pysähdyt kuuntelemaan.

Jatka lukemista

Suuren tilan mailta löytyy niin metsää kuin peltoaukeita, laaksoja ja terasseja. Näistä nauttimiseen kannattaa käyttää aikaa – ja kun mieli tekee terveellistä välipalaa, voit käydä poimimassa tuoretta purtavaa suoraan puutarhasta. Liikunnasta palautumiseen ja itsensä kanssa olemiseen löydät lukuisia piilopaikkoja – houkuttelisiko hetki riippumatossa bambumetsän suojassa?

Rentouttavan unen takaa maaseudun täysi hiljaisuus, jonka saattaa rikkoa ainoastaan metsikössä huhuileva pöllö. Kertoakseen, että kaikki on juuri niinkuin pitääkin.. Bonne nuit.

Lisäkuvia vierastalosta, huoneista ja ulkoalueista kuvagalleriassamme ja kauniita vierassanoja joko FB:n arvioissa tai netin palautteissa.

Sulje

Herkullista Lähiruokaa

Ateriat valmistetaan mahdollisimman pitkälle oman tilan sekä lähituottajien anneista. Halutessasi voit lähteä mukaan tutustumaan lähitorin värikkääseen maailmaan.

Hamletissa olet muutenkin kuin kotonasi, joten jos mieli tekee välipalaa, niin keittiö on auki sitä varten – tai jos lasillinen terassilla on juuri kaipaamasi, on sekin sinulle milloin tahansa halutessasi tarjolla!

Hinta & Lisätiedot

Retriitin all-inclusive hinta: 1650 EUR (sis. ALV)

HUOM! Retriittimme ovat all-inclusive sanan varsinaisessa merkityksessä! Tämä irtiotto on loma myös kukkarollesi – penniäkään ei tarvitse (eikä juuri voikaan) perillä kuluttaa eikä kotiinpaluussa ole vastassa luottokorttiylläreitä 🙂

Hintaan sisältyy:

 • Ohjelman kuvauksen mukaiset päivittäiset joogaharjoitukset 
 • Täydellä Sydämellä -luento
 • 2 x meditaatio
 • 2 x workshop
 • 1 x loppuseremonia
 • Kaikki ateriat, välipalat ja juomat (aamukahvi/-tee ja hedelmät + runsas brunssi + ap´éro ja illallinen viineineen)
 • Majoitus (5 yötä) The Happy Hamletin vierastalossa (2-3hh, toiveen mukaan “twin” tai “double”, kylpyhuone)
 • Tilan kaikki palvelut: luonnon uima-allas, sauna, urheiluvälineet, useat terassit ja laajat ulkoilumaastot, puutarhan antimet
 • Retket (maalaismarkkinat ja Malbec-viinitilat) kuljetuksineen
 • Ryhmän tulo- ja lähtöaikataulujen mukainen yksi niputettu lentokenttänouto ja -tuonti. 
 • Rentoutunut & onnellinen & energinen mieli!

Huomioithan, että lennot ja vakuutukset eivät sisälly hintaan. Edellytämme voimassaolevaa matkavakuutusta kaikilta osallistujilta.


Tiedustelut & Varaukset


Ilmoittaudu mukaan tai kysele lisää:
suska@thehappyhamlet.com ja/tai rakkaudensiivin@gmail.com

Järjestäjä Ranskassa: SARL HAPPY HAMLET, Lieu dit Gary, 82190 Fauroux, France. Tutustu The Happy Hamletin erityisehtoihin.

Tarkemmat koordinaatit, lähimmät lentokentät ja juna-asemat löydät täältä.

Liity mukaan Kirjoitusretriitin FB-tapahtumaan, niin saat aika ajoin päivitettyä tapahtumainfoa – Hamletin kuulumisia voit seurata myös Instagramissa!

Tervetuloa! Bienvenue!


Muuta Mukavaa Hamletissa..


HOLIDAY RENTALS

WEDDINGS & OTHER PARTIES

FARM TO TABLE

RESIDENCES

RETREATS

ORGANISE A RETREAT

REMOTE OFFICE

MEETINGS & WORKSHOPS

PHOTO & VIDEO SHOOTINGS