Voi tätä kuplivan täyteläistä retriitti-tunnelmaa ❤ Ja tämä paikka!! Rakastan vierastalon ikiaikaisia lattialankkuja, jotka lämmittävät jalkojen alla. Rakastan rustiikkista kauneutta jokaisessa yksityiskohdassa. Rakastan loihtia herkkuja keittiössä, jonne mahtuu monta iloista kokkia yhtä aikaa. Ihmiset, luonto, eläimet ja lähikylien mielenkiintoiset jutut. The Happy Hamlet on ensikertalaisellekin koti kaukana kotoa, viivähditpä kauan tai pidempään.  – PIRKKO T.

Lisää kaunista vieraspalautetta >>

Lepoa. Naurua. Hyvää Oloa.


Olet unelmoinut retriitistä Ranskan viehättävällä maaseudulla… Haluat lomallasi yhdistää rentoutumisen ja inspiroivat aktiviteetit… Arvostat hiljaisuutta ja luonnonrauhaa… Rakastat lempeää joogaa… Iloitset pitkistä illallisista hyvässä seurassa… Nautit lähiruoasta ja
paikallisista viineistä… Toivot selkeyttä ja tasapainoa elämään… Haluat nauttia elämästä – because we are so worth it!

Rennosti Hetkistä Nauttien

Tervetuloa viettämään kanssamme ihanat viisi päivää Lounas-Ranskan ah niin kauniilla maaseudulla. Tämä on täydellinen pysähtyminen oman elämän äärelle. Ikäänkuin oman elämän “inventaario” jossa pääset lempeän joogan kautta syvälle omaan itseen, omaan elämään. Sukellamme miettimään omaa “sankalpaa” – oman elämän intentiota, tarkoitusta ja unelmia.

Jatka lukemista

Luvassa on joka aamu superslow lempeä flow -jooga ja iltaisin terapeuttinen pitkä Yin. Et tarvitse aiempaa kokemusta joogasta. Vain rohkeutta astua joogamatolle. Se tulee muuttamaan elämäsi. Karita pitää myös inspiroivan “Uskalla parantua” -luennon, jossa jokainen pääsee laskeutumaan omien unelmien ja arvojen äärelle. Mikä omassa elämässä on minulle oikeasti tärkeää? … Mistä voin päästää irti?…

Retkemme suuntautuvat keskiaikaisen lähikylän maalaismarkkinoille, joiden herkuista valmistamme pique-nique -lounaan ja vierailemme myös viinitiloilla maistelemassa paikallisia viinejä.

– “You may say I´m a dreamer, but I´m not the only one” –

Sulje

Ohjaaja Karita Aaltonen

Karita Aaltonen on joogaopettaja ja hyvinvointivalmentaja. Karita haluaa omalla esimerkillään voimaannuttaa ihmisiä voimaan ei pelkästään hyvin – vaan elämään super-onnellista ja omannäköistä, säkenoivää elämää! Karitan syöpädiagnoosi, joka antoi parista kuukaudesta maksimissaan vuoteen elinaikaa, johtikin tasapainoiseen ja täyteen elämään, unelmien toteutumiseen ja elämäntehtävän löytymiseen. Nyt hänen elämäntehtävä on jakaa sitä iloa, positiiviisuutta ja uskoa omaan itseen. “If I can do it, you can do it too”

Jatka lukemista

Yin-jooga oli yksi iso asia parantumisen tiellä. Jooga eheyttää, parantaa ja tasapainottaa. Opit kuuntelemaan itseäsi lempeästi, kuulemaan kehosi  hentoja kuiskauksia (tai huutoa:)) ja toiveita. Tunnet voivasi paremmin ja tasapainosemmin. Ihanilla yin-tunneilla pääset hiljentymään oman elämän, sekä tuntien teemojen parissa miettimään omaa polkua, unelmia ja omaa “dharmaa” (elämäntehtävä, “passion”). Yin-jooga on taivaallisen lempeää ja rauhallista ja sitä ei turhaan kutsuta healing-joogaksi. Et tarvitse mitään aiempaa kokemusta joogasta. 

Uskalla astua joogamatolle. Et halua sieltä enää koskaan pois 🙂

Karita on kirjoittanut kirjan Uskalla parantua – uskomaton tositarina toivosta ja mielen voimasta (Viisas Elämä, 2017)

Lue lisää Karitasta nettisivuilta: www.karitaaaltonen.fi.

Sulje

Maaseutua & Makoisia Unia

Vuosisatoja sitten vanha maatila oli koti useammalle perheelle. Nyt vierastalo on kunnostettu retriittivieraiden käyttöön, mahdollisimman paljon vanhaa vaalien ja kierrättäen, kuitenkin kaikki mukavuustekijät huomioiden. Ikkunallisilla kylpyhuoneilla varustetuissa hurmaavissa kahden hengen huoneissa aistit historian havinaa – näillä seinillä on varmasti paljon kerrottavaa, jos vain pysähdyt kuuntelemaan.

Jatka lukemista

Suuren tilan mailta löytyy niin metsää kuin peltoaukeita, laaksoja ja terasseja. Näistä nauttimiseen kannattaa käyttää aikaa – ja kun mieli tekee terveellistä välipalaa, voit käydä poimimassa tuoretta purtavaa suoraan puutarhasta. Liikunnasta palautumiseen ja itsensä kanssa olemiseen löydät lukuisia piilopaikkoja – houkuttelisiko hetki riippumatossa bambumetsän suojassa?

Rentouttavan unen takaa maaseudun täysi hiljaisuus, jonka saattaa rikkoa ainoastaan metsikössä huhuileva pöllö. Kertoakseen, että kaikki on juuri niinkuin pitääkin.. Bonne nuit.

Lisäkuvia vierastalosta, huoneista ja ulkoalueista löydät suoraan kuvagalleriasta.

Sulje

Herkullista Lähiruokaa

Herkulliset ateriat ovat kasvisvoittoisia ja ne valmistetaan mahdollisimman pitkälle oman puutarhan ja lähituottajien antimista. Halutessasi voit lähteä mukaan tutustumaan lähitorin värikkääseen maailmaan.

Hamletissa olet kuin kotonasi, joten jos mieli tekee välipalaa, niin keittiö on auki sitä varten – tai jos lasillinen terassilla on juuri kaipaamasi, on sekin sinulle halutessasi tarjolla.

Alueen viinivalikoima on vakuuttava, minkä pääset itse todistamaan niin ruokailujen yhteydessä kuin viininmaisteluilla suoraan tiloilla. 

Hinta & Lisätiedot

Tämän retriitin myyjä (sis. lennot) on Matkatoimisto Aventura, kaikki lisätiedot löytyvät suoraan tältä nettisivulta.

Seuraa meitä Facebookissa ja/tai Instagramissa, niin saat päivitettyjä kuulumisia Hamletista!

Tervetuloa! Bienvenue!


Muuta Mukavaa Hamletissa…


HOLIDAY RENTALS

WEDDINGS & OTHER PARTIES

FARM TO TABLE

RESIDENCES

RETREATS

ORGANISE A RETREAT

ESCAPE FOREST GAME

WEDDINGS & OTHER PARTIES

FARM TO TABLE

REMOTE OFFICE

MEETINGS & WORKSHOPS

PHOTO & VIDEO SHOOTING