Ihana Happy Hamlet, vietin ikimuistoisen viikon hoteissasi. Henkisesti ja fyysisesti voimaannuttava joogaretriitti oli kaikkea, mitä toivoin, ja paljon enemmän – hurmaava ympäristö, viimeisen päälle kauniit tilat, lukemattomat yllätykselliset makuelämykset, upeat ja inspiroivat ihmiset. Happy Hamletin yltäkylläinen kauneus sekä Suskan ja Nicon vieraanvaraisuus ovat sitä osastoa, jonka kuvaamiseen eivät sanat tahdo riittää. Menkää, hyvät ihmiset, nauttikaa ja kokekaa itse. – LAURA S.

Lisää kaunista vieraspalautetta >>

Hemmottelua kaikille aisteille


** LOPPUUNMYYTY! JONOTUSLISTALLE VOI ILMOITTAUTUA! **

Tule mukaan elämäniloiselle retriitille, jolla nautit joogasta ja elämästä kaikilla aisteilla! Aloitamme aamut energisoivalla joogaharjoituksella ja päätämme ne lempeän tyynnyttävään iltaharjoitukseen. Harjoitusten välillä herkuttelemme kasvispainotteisella lähiruoalla, teemme inspiroivia retkiä lähialueelle, paistattelemme syyskesän lempeässä auringossa, ja ennen kaikkea lataamme itsemme energialla pitkää ja pimeää syksyä varten. Takaamme että palaat retriitiltä täynnä elinvoimaa ja elämäniloa – ranskalaisittain Joie de Vivrea – joka saa sinut hehkumaan pitkälle syksyyn!

Turvallinen osallistumisvaraus: Huomioimme vallitsevan maailmantilanteen myös peruutusehdoissamme. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli peruutus johtuu koronaan liittyvistä varauksesi jälkeen muuttuneista matkustusrajoituksista joko Ranskassa tai kotimaassasi, palautamme suorituksesi täysimääräisenä. 

Vahvista elinvoimaasi joogan avulla

Aloitamme aamut energisoivalla joogaharjoituksella ja päätämme ne lempeän tyynnyttävään iltaharjoitukseen joogan eri tyylisuuntia (flowjooga, hathajooga, yinjooga,) hyödyntäen. Kukin harjoitus keskittyy vahvistamaan yhtä seitsemästä chakrasta, eli kehon ja mielen elinvoimaa ruokkivasta energiakeskuksesta. Paneudumme aihepiiriin retriitin ensimmäisenä päivänä pidettävässä työpajassa, jossa tutustumme chakroihin tarkastellen niiden ilmenemistä ja vaikutuksia kehossa, mielessä ja elämän eri osa-alueilla.  

Jatka lukemista

Joogaopettajina retriitillä toimivat Hannele Savela ja Micaela Thorström. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta joogasta, vaan sovitamme lempeydellä ja kokemuksella harjoitukset kunkin osallistujan tasoon sopivaksi, yksilölliset erot huomioiden. Käytössämme on The Happy Hamletin upea joogasali, josta avautuvat henkeäsalpaavan vehreät näkymät alas laaksoon. Joogamatot löytyvät paikan päältä -tarvitset mukaasi ainoastaan joustavat ja mukavat vaatteet joogaharjoituksia varten.

Sulje

Hannele Savela

Olen Kainuun metsissä kasvanut ja sittemmin oululaistunut joogaopettaja ja akateemisen alan ammattilainen, jonka oma joogapolku alkoi pitkälti toistakymmentä vuotta sitten, vuosien tanssi- ja ryhmäliikuntaharrastuksen jatkumona. Minulle jooga on valtava elinvoiman ja elämänilon lähde, joka ulottaa positiiviset vaikutuksensa myös joogamaton ulkopuolelle ja saa hehkumaan hyvää mieltä ja oloa. Nämä vaikutukset innostivat meitä myös suunnittelemaan tämän retriitin elämäniloa -ranskalaisittain Joie de Vivrea- ja sisäistä säteilyäsi erityisesti vahvistavaksi kokonaisuudeksi.

Jatka lukemista

Joogassa minua inspiroi ennen kaikkea sen monitahoisuus mielen, kehon ja hengityksen yhdistävänä harjoituksena. Olen opettanut joogaa pian puolenkymmentä vuotta, monipuolisesti eri joogatyylejä kuten dynaamista ja lempeää hathajoogaa, lämpötunteja, yin joogaa ja flowjoogaa yhdistäen. Joogan opettamisessa minulle on tärkeää kannustavan ja lempeän ilmapiirin luominen, kehon ja mielen voimistamista unohtamatta. Olen suorittanut RYT-200 sertifioidun joogaopettajakoulutuksen Heartful Yoga Academyssä, Espoossa.

Lisää minusta facebookissa @Hannele’S Yoga ja instagramissa @hannelesyoga

Sulje

Micaela Thorström

Olen terveellisistä elämäntavoista sekä liikunnasta kiinnostunut juristi ja joogaopettaja, jonka oma joogamatka alkoi kymmenisen vuotta sitten kesken kiireisiä työ- ja ruuhkavuosia pienten lasten äitinä. Joogasta löysin ensin fyysistä hyvinvointia, mutta myös rauhoittumisen, mikä on ollut itseäni erityisesti tukeva tekijä kiireisten työ- ja perhevuosien keskellä. Minua innoittaa kovasti mahdollisuus päästä jakamaan kaikkea joogasta ja siihen liittyvästä elämäntavasta itselleni saatua iloa ja hyvinvointia myös muille. Koen, että parhaimpia tapoja tämän toteuttamiseen on päästä retriittien aikana pysähtymään oman hyvinvoinnin äärellä, ehtiä keskittyä itseensä ja kerätä voimia myös muiden ihanien ihmisten ympäröimänä. Olen itse kokenut, että retriitteihin osallistuminen on muuttanut omaa elämäni hyvin paljon ja vienyt minua eteenpäin omalla polullani.

Jatka lukemista

Tämän inspiroimana olen niin iloinen, että voimme tarjota tämän mahdollisuuden ihanassa The Happy Hamletissa myös muille. Joogatunneillani yhdistän mielellään sekä dynaamisempaa joogaa että rauhoittavampaa yin-harjoitusta. Pidän holistisesta lähtökohdasta, missä tunteihin yhdistetään sekä liikunta, rentoutuminen, lempeä suhtautuminen itseensä ja muihin, että elämänfilosofia ja terveelliset elämäntavat, yhteisöllisyyttä unohtamatta. Olen suorittanut RYT-200 joogaopettajakoulutuksen Heartful Yoga Academyssä, Espoossa.

Sulje

Huoletonta Rentoutumista

Tällä all-inclusive retriitillä sinun ei tarvitse huolehtia mistään, ainoastaan nauttia elämästä ja joogan hyvää tekevästä voimasta! Kaikki mitä tarvitset retriitin aikana The Happy Hamletissa kuuluu matkan hintaan, ainoastaan omat ostokset ja tuliaiset kustannat itse.

Joogaharjoitusten välillä herkuttelemme kasvispainotteisella lähiruoalla, teemme inspiroivia retkiä lähialueelle, rentoudumme ympäröivän maaseudun vehmaudesta ja kauniista maisemista nauttien, paistattelemme syyskesän lempeässä auringossa uima-altaalla lekotellen, ja ennen kaikkea lataamme itsemme elämänilolla ja energialla pitkää ja pimeää syksyä varten. Syyskuu on Lounais-Ranskassa vielä kesäkuukausi, sää on suurella varmuudella aurinkoinen ja lämpötila miellyttävä. Käytössämme on myös tynnyrisauna ja luonnon uima-allas viihtyisine oleskelualueineen.

Jatka lukemista

Sulje

Maaseutua & Makoisia Unia

Vuosisatoja sitten vanha maatila oli koti useammalle perheelle. Nyt vierastalo on kunnostettu retriittivieraiden käyttöön, mahdollisimman paljon vanhaa vaalien ja kierrättäen, kuitenkin kaikki mukavuustekijät huomioiden. Ikkunallisilla kylpyhuoneilla varustetuissa hurmaavissa kahden hengen huoneissa aistit historian havinaa – näillä seinillä on varmasti paljon kerrottavaa, jos vain pysähdyt kuuntelemaan.

Jatka lukemista

Suuren tilan mailta löytyy niin metsää kuin peltoaukeita, laaksoja ja terasseja. Näistä nauttimiseen kannattaa käyttää aikaa – ja kun mieli tekee terveellistä välipalaa, voit käydä poimimassa tuoretta purtavaa suoraan puutarhasta. Liikunnasta palautumiseen ja itsensä kanssa olemiseen löydät lukuisia piilopaikkoja – houkuttelisiko hetki riippumatossa bambumetsän suojassa?

Rentouttavan unen takaa maaseudun täysi hiljaisuus, jonka saattaa rikkoa ainoastaan metsikössä huhuileva pöllö. Kertoakseen, että kaikki on juuri niinkuin pitääkin.. Bonne nuit.

Lisäkuvia vierastalosta, huoneista ja ulkoalueista sivun alaosassa tai suoraan kuvagalleriassa.

Sulje

Herkullista Lähiruokaa

Herkulliset ateriat ovat kasvisvoittoisia ja ne valmistetaan mahdollisimman pitkälle oman puutarhan ja lähituottajien antimista. Lämmin ruoka tarjotaan kahdesti päivässä ja tilan keittiöstä voit tarpeen tullen hakea välipalaa tai juotavaa. Ennen aamuharjoitusta nautimme kevyen smoothien ja hedelmiä, harjoituksen jälkeen aamupäivällä on vuorossa runsas brunssi. Alkuillasta nautimme tyylikkään illallisen.

Alueen viinivalikoima on vakuuttava, minkä pääset itse todistamaan niin ruokailujen yhteydessä kuin viininmaisteluilla suoraan tiloilla. Viini ja kahvi sisältyvät mukaan aterioihin. Sään salliessa ruokailemme ulkona, upeista maisemista nauttien.

Hinta & Lisätiedot

Retriitin all-inclusive hinta: 1400 EUR (sis. ALV)

Hintaan sisältyy:

  • Päivittäiset joogaharjoitukset (yhteensä 7 harjoitusta) ja chakratyöpaja
  • Retket (Hamlet hike, maalaismarkkinat, keskiaikainen kylä, viinitila ja -maistelut) kuljetuksineen
  • Aikaa rentoutumiseen ja vapaaseen oleiluun
  • Kaikki ateriat, välipalat ja juomat
  • Majoitus (5 yötä) The Happy Hamletin vierastalossa (2hh tai 3hh, iso kylpyhuone)
  • Tilan kaikki palvelut: luonnon uima-allas (ei klooria eikä muita kemikaaleja!), sauna, jooga- ja urheiluvälineet, useat terassit ja laajat ulkoilumaastot, puutarhan antimet
  • Ryhmän tulo- ja lähtöaikataulujen mukainen yksi niputettu lentokenttänouto ja -tuonti 
  • Elämäniloa, elinvoimaa ja energiaa koko syksyn tarpeiksi!

Huomioithan, että lennot ja vakuutukset eivät sisälly hintaan.


Tiedustelut & Varaukset


Ilmoittautumiset ja tiedustelut: suska@thehappyhamlet.com, hannelesyoga@gmail.com ja micaela.thorstrom@gmail.com

Järjestäjä Ranskassa: SARL HAPPY HAMLET, Lieu dit Gary, 82190 Fauroux, Ranska. The Happy Hamletin erityisehdot, käythän tutustumassa!

Turvallinen osallistumisvaraus: Huomioimme vallitsevan maailmantilanteen myös peruutusehdoissamme. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli peruutus johtuu koronaan liittyvistä varauksesi jälkeen muuttuneista matkustusrajoituksista joko Ranskassa tai kotimaassasi, palautamme suorituksesi täysimääräisenä. 

Tarkemmat koordinaatit, lähimmät lentokentät ja juna-asemat löydät täältä.

Liity mukaan retriitin FB-tapahtumaan, niin saat aika ajoin päivitettyä tapahtumainfoa – Hamletin kuulumisia voit myös seurata Instagramissa!

Tervetuloa! Bienvenue!


Muuta Mukavaa Hamletissa…


HOLIDAY RENTALS

WEDDINGS & OTHER PARTIES

FARM TO TABLE

RESIDENCES

RETREATS

ORGANISE A RETREAT

REMOTE OFFICE

MEETINGS & WORKSHOPS

PHOTO & VIDEO SHOOTING