“Ihana Happy Hamlet, vietin ikimuistoisen viikon hoteissasi. Henkisesti ja fyysisesti voimaannuttava retriitti oli kaikkea, mitä toivoin, ja paljon enemmän – hurmaava ympäristö, viimeisen päälle kauniit tilat, lukemattomat yllätykselliset makuelämykset, upeat ja inspiroivat ihmiset. Happy Hamletin yltäkylläinen kauneus sekä Suskan ja Nicon vieraanvaraisuus ovat sitä osastoa, jonka kuvaamiseen eivät sanat tahdo riittää. Menkää, hyvät ihmiset, nauttikaa ja kokekaa itse.”  – LAURA S.

Lisää kaunista vieraspalautetta >>

Yhdessä. Enemmän. Paremmin. Ja Ilon Kautta!


** 1 PERUUTUSPAIKKA JÄLJELLÄ! **

Aivoriihiä ja keskusteluja. Valmennusta ja oivalluksia. Ennen, välissä ja jälkeen maukasta lähiruokaa ja ranskalaista elämäniloa. Viinitiloja ja riippumattotorkkuja. Maalaismarkkinoita ja keskiaikaisia kyliä. Vuosisatoja vanhan maatilan täydellinen rauha, vehreä villi luonto, makoisa lähiruoka ja suloiset yöunet…

Turvallinen osallistumisvaraus: Huomioimme vallitsevan maailmantilanteen myös peruutusehdoissamme. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli peruutus johtuu koronaan liittyvistä matkustusrajoituksista joko Ranskassa tai kotimaassasi, palautamme suorituksesi täysimääräisenä. 

Haaveiletko Mentorista?

Miltä kuulostaisi kolme kerralla, viikoksi sinua varten? Tämä retriitti tarkoittaa irtiottoa arjestasi. Tämä on oikea matka sinulle, jos haluat päästää irti riittämättömyydestä, jatkuvasta huonosta omasta tunnosta tai ylipäätään usvaisesta tulevaisuuden kuvasta jollain elämän osa-alueella. Tilalle tarjoamme selkeyttä, oman prosessin haltuunottoa ja voimaa päätöksentekoon. Käynnistämme yhdessä prosessin, jonka avulla luot työkaluja ja tuotat selkeät omannäköisesi askelmerkit jatkoon. Lähdet kotiin hyväksyen itsesi valoinesi ja varjoinesi, täynnä luottamusta ja varmana siitä, että ratkaisusi kantavat sinut haluamaasi suuntaan.

Jatka lukemista

Retriitin monipuolisen ja herkullisen menun suunnittelusta vastaa Teresa Välimäki – ja toteutuksesta me kaikki yhdessä! Kokkaamme koko porukalla Teresan johdolla samalla aperoa nautiskellen, ja välillä tietenkin jätämme vapaat kädet ammattilaisille ja nautimme.. ihan vaan olemisesta.

Tutustu ohjaajiimme: Teresa Välimäki / Helsinki Food Company, Renja Reenpää / Ahaa Helsinki Coaching  ja Pirkko Tavaila /  EatBeNow.  

Sulje

Päiväohjelma

Aloitamme jokaisen päivän yhteisellä alustuksella ja keskittymisellä päivän aiheeseen. Tästä jatkamme päivittäin workshopaten, aterioiden, oivaltaen ja omaa prosessia, tulevaisuutta työstäen.

Pääset työskentelemään yksin, pienryhmässä, kaksin mentorisi kanssa sekä tietenkin koko joukolla.

Oman ajatus- ja toimintaprosessin tuloksena opit taklaamaan haasteitasi uusin työkaluin ja tekemään päätöksiä uudella varmuudella.

Jatka lukemista

Tällä retriitillä saat ammentaa mentoreistasi, meditatiivisesta ranskalaisesta maaseudusta sekä nojata tämän ryhmän luomaan yhteisöön. Retriitin vaikutukset näkyvät ja tuntuvat elämässäsi vielä pitkän ajan päästä. Luvassa on intensiivinen ja erittäin antoisa viikko enintään 10 osallistujan kesken. Vaikka paiskimme hommia tulevaisuutesi parissa, jää aikaa ja tilaa myös rentoutumiselle ja nautiskelulle, retkeilylle sekä yhteen hitsautumiselle.

Retkemme suuntautuvat lähikylän maalaismarkkinoille ja vierailemme viinitiloilla maistelemassa paikallisia viinejä – halukkaat pääsevät myös “tavarataivaaseen” eli lähikaupungin “Brocanteen” piipahtamaan löytöjä tekemään.

Sulje

Maaseutua & Makoisia Unia

Vuosisatoja sitten vanha maatila oli koti useammalle perheelle. Nyt vierastalo on kunnostettu retriittivieraiden käyttöön, mahdollisimman paljon vanhaa vaalien ja kierrättäen, kuitenkin kaikki mukavuustekijät huomioiden. Ikkunallisilla kylpyhuoneilla varustetuissa hurmaavissa kahden hengen huoneissa aistit historian havinaa – näillä seinillä on varmasti paljon kerrottavaa, jos vain pysähdyt kuuntelemaan.

Jatka lukemista

Suuren tilan mailta löytyy niin metsää kuin peltoaukeita, laaksoja ja terasseja. Näistä nauttimiseen kannattaa käyttää aikaa – ja kun mieli tekee terveellistä välipalaa, voit käydä poimimassa tuoretta purtavaa suoraan puutarhasta. Liikunnasta palautumiseen ja itsensä kanssa olemiseen löydät lukuisia piilopaikkoja – houkuttelisiko hetki riippumatossa bambumetsän suojassa?

Rentouttavan unen takaa maaseudun täysi hiljaisuus, jonka saattaa rikkoa ainoastaan metsikössä huhuileva pöllö. Kertoakseen, että kaikki on juuri niinkuin pitääkin.. Bonne nuit.

Lisäkuvia vierastalosta, huoneista ja ulkoalueista sivun alaosassa tai suoraan kuvagalleriassa.

Sulje

Herkullista Lähiruokaa

Teresa Välimäki valmistaa ateriamme mahdollisimman pitkälle oman tilan sekä lähituottajien anneista. Halutessasi voit kokkailla yhdessä Teresan kanssa ja napata pari ruoanlaittovinkkiä matkaasi. Käymme myös yhdessä lähitorilla ostoksilla – ja nautimme tuoreista herkuista herkullisen lounaan!

Alueen viinivalikoima on vakuuttava, minkä pääset itse todistamaan niin ruokailujen yhteydessä kuin viininmaisteluilla suoraan tiloilla. 

Hinta & Lisätiedot

Retriitin all-inclusive hinta: 1550 EUR (VAT included)

Hintaan sisältyy:

  • Mentoreiden johdolla päivittäiset alustukset, keskustelut niiden pohjalta, yksilö- ja ryhmätyöt
  • Kaikki ateriat, välipalat ja juomat
  • Majoitus (5 yötä) The Happy Hamletin vierastalossa (2-3hh, jokaisessa ikkunallinen kylpyhuone)
  • Tilan kaikki palvelut: uima-allas, sauna, urheiluvälineet,  useat terassit ja laajat ulkoilumaastot, puutarhan antimet
  • Retket kuljetuksineen
  • Ryhmän tulo- ja lähtöaikataulujen mukainen yksi niputettu lentokenttänouto ja -tuonti. 

Huomioithan, että lennot ja vakuutukset eivät sisälly hintaan.


Tiedustelut & Varaukset


Kysy lisää Hamletista & varaa paikkasi: suska@thehappyhamlet.com

Sisältötiedustelut: teresavalimaki@helsinkifoodcompany, pirkko@eatbenow.com & coachrenja@gmail.com

Järjestäjä Ranskassa: SARL HAPPY HAMLET, Lieu dit Gary, 82190 Fauroux, Ranska. Tutustu The Happy Hamletin erityisehtoihin

Turvallinen osallistumisvaraus: Huomioimme vallitsevan maailmantilanteen myös peruutusehdoissamme. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli peruutus johtuu koronaan liittyvistä matkustusrajoituksista joko Ranskassa tai kotimaassasi, palautamme suorituksesi täysimääräisenä. 

Liity mukaan retriitin FB-tapahtumaan, niin saat aika ajoin päivitettyä tapahtumainfoa ja Hamletin kuulumisia!

Tarkemmat koordinaatit, lähimmät lentokentät ja juna-asemat löydät täältä.

Tervetuloa! Bienvenue!


Muuta Mukavaa Hamletissa…


HOLIDAY RENTALS

WEDDINGS & OTHER PARTIES

FARM TO TABLE

RESIDENCES

RETREATS

ORGANISE A RETREAT

REMOTE OFFICE

MEETINGS & WORKSHOPS

PHOTO & VIDEO SHOOTINGS