Voi tätä kuplivan täyteläistä retriitti-tunnelmaa ❤ Ja tämä paikka!! Rakastan vierastalon ikiaikaisia lattialankkuja, jotka lämmittävät jalkojen alla. Rakastan rustiikkista kauneutta jokaisessa yksityiskohdassa. Rakastan loihtia herkkuja keittiössä, jonne mahtuu monta iloista kokkia yhtä aikaa. Ihmiset, luonto, eläimet ja lähikylien mielenkiintoiset jutut. The Happy Hamlet on ensikertalaisellekin koti kaukana kotoa, viivähditpä kauan tai pidempään.  – PIRKKO T.

Lisää kaunista vieraspalautetta >>

Sinä olet ainutlaatuinen


Tule mukaan palautumaan takaisin omaan sisimpääsi ja elpymään kiireisestä nykyelämän rytmistä! Tarjoan sinulle hiljentymistä ja aikaa omalle tärkeälle sisimmällesi.

Turvallinen osallistumisvaraus: Huomioimme vallitsevan maailmantilanteen myös peruutusehdoissamme. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli peruutus johtuu koronaan liittyvistä matkustusrajoituksista joko Ranskassa tai kotimaassasi, palautamme suorituksesi täysimääräisenä. 

Inspiraatiota mielelle, keholle ja sielulle

Rennossa ja rauhallisessa olotilassa voimme saada yhteyden omaan sisimpään takaisin. Näin voimme hyvin riippumatta siitä mitä myllerryksiä ympäröivässä maailmassa tapahtuukaan. 

Teemme tai olemme tekemättä, se selviää paikan päällä. Joka tapauksessa vahvistamme sinun omaa hyvää tilaa – ja voit löytää sen kadoksissa olleen äänen sisältäsi.

Jokainen päivä sisältää aamu- ja iltaharjoitteita. Ne voivat olla ihan pelkästään hiljaisia läsnäoloharjoituksia, tai sitten toiminnallisia kehollisia stressin purkuharjoitteita. Räätälöin harjoitteet juuri tämän ryhmän mukaan, niin että ne soveltuvat kaikille. 

Jatka lukemista

Ohjaamani mielikuvaharjoitteet ovat oivalluttavia, rentouttavia ja jopa meditatiivisia. Näillä vahvistetaan sinun omaa hyvää tilaa. Ohjaamani liikunta on rauhallista, palauttavaa ja sopivasti energisoivaa. Hengitysharjoitukset lisäävät läsnäoloasi tähän hetkeen.

Aamuharjoitukset alkavat ulkona auringon ensisäteiden parantavassa valossa. Hellimme silmiämme ja herättelemme kehomme uuteen ihanaan päivään yhdessä. Iltaisin hidastamme tahtia muunlaisilla harjoituksilla, jotta saamme kehomme virittymään palauttavaan yöuneen. Päivällä on terveellisen ja kaikkia aisteja ruokkivan luonnon aika, joko laventelipellon laidassa kävelyn tai ravinteikkaan ruoan muodossa. Luonto ja ravinteikas ruoka parantaa.

Sulje

Lähiretkiä & Hetkestä Nautiskelua

Harjoitusten ja maukkaiden aterioiden välissä voit vaikkapa varastaa hetken itsellesi ja lueskella kirjaa riippumatossa. Hamletin ympäristö sopii myös mainiosti kävelyyn tai lenkkeilyyn, ja halukkaat pääsevät Nicon kanssa suositulle “Hamlet hikelle”. Voit myös virkistäytyä luonnon uima-altaassa (ei klooria eikä muita kemikaaleja!) tai rentoutua tynnyrisaunan lempeissä löylyissä kauniista maisemista nauttien. Ja kenties päätämme jonkun päivistämme petankkiturnaukseen (maassa maan tavalla!).

Retkemme suuntautuvat lähialueelle: vierailemme ystäviemme viinitilalla, missä pääsemme maistelemaan paikallisia Malbec-viinejä. Lauantaina käymme keskiaikaisessa lähikylässä maalaismarkkinoilla, mistä löytyy halukkaille tuliaisia paikallisilta artisaaneilta. Sieltä noukimme mukaan myös tuoreet herkut läksiäissamppanjabrunssille ennen viimeisiä “au revoirs” -toivotuksia – eli kunnes kohtaamme taas!

Ohjaaja Anne-Maarit

Uskon oman kehon parantavaan voimaan. Olen työskennellyt kiropraktikkona ja nähnyt potilaitteni kehojen parantavan voiman. Annan keholle pienen , lempeän sysäyksen oikeaan suuntaan ja keho osaa parantaa itsensä.

Olen tutustunut myös Alexander tekniikan sekä Pilateksen saloihin, venyttänyt lihaksia ja joogannut, rakastan kävelyä ja luonnonmukaista elämää.

Lämpimästi tervetuloa mukaan tälle ainutlaatuiselle matkalle, ainutlaatuiseen seuraan ja ainutlaatuiseen hetkeen! Täällä ei tarvita kännyköitä eikä tietokoneita, saat tulla ihan sellaisena kuin olet!

Maaseutua & Makoisia Unia

Vuosisatoja sitten vanha maatila oli koti useammalle perheelle. Nyt vierastalo on kunnostettu retriittivieraiden käyttöön, mahdollisimman paljon vanhaa vaalien ja kierrättäen, kuitenkin kaikki mukavuustekijät huomioiden. Ikkunallisilla kylpyhuoneilla varustetuissa hurmaavissa kahden hengen huoneissa aistit historian havinaa – näillä seinillä on varmasti paljon kerrottavaa, jos vain pysähdyt kuuntelemaan.

Jatka lukemista

Suuren tilan mailta löytyy niin metsää kuin peltoaukeita, laaksoja ja terasseja. Näistä nauttimiseen kannattaa käyttää aikaa – ja kun mieli tekee terveellistä välipalaa, voit käydä poimimassa tuoretta purtavaa suoraan puutarhasta. Liikunnasta palautumiseen ja itsensä kanssa olemiseen löydät lukuisia piilopaikkoja – houkuttelisiko hetki riippumatossa bambumetsän suojassa?

Rentouttavan unen takaa maaseudun täysi hiljaisuus, jonka saattaa rikkoa ainoastaan metsikössä huhuileva pöllö. Kertoakseen, että kaikki on juuri niinkuin pitääkin.. Bonne nuit.

Lisäkuvia vierastalosta, huoneista ja ulkoalueista kuvagalleriassamme ja kauniita vierassanoja joko FB:n arvioissa tai netin palautteissa.

Sulje

Herkullista Lähiruokaa

Ateriat valmistetaan mahdollisimman pitkälle oman tilan sekä lähituottajien anneista. Halutessasi voit lähteä mukaan tutustumaan lähitorin värikkääseen maailmaan.

Runsas aamiainen, lounas ja illallinen kuuluvat oleskeluusi. Ja Hamletissa olet muutenkin kuin kotonasi, joten jos mieli tekee välipalaa, niin keittiö on auki sitä varten – tai jos lasillinen terassilla on juuri kaipaamasi, on sekin sinulle milloin tahansa halutessasi tarjolla!

Alueen viinivalikoima on vakuuttava, minkä pääset itse todistamaan niin ruokailujen yhteydessä kuin viininmaisteluilla suoraan tiloilla. 

Hinta & Lisätiedot

Retriitin all-inclusive hinta: 1550 EUR (sis. ALV)

Hintaan sisältyy:

 • Silmien rentoutus- ja vahvistusharjoituksia
 • Selkärangan pidennysrentoutus
 • Aamuisin energisoivia harjoituksia ja iltaisin rauhoittavia harjoituksia
 • Rumpurentoutusta
 • Intuitiivistä piirtämistä
 • Intuitiivistä liikuntaa
 • Kaikki ateriat, välipalat ja juomat
 • Majoitus (5 yötä) The Happy Hamletin vierastalossa (2-3hh, toiveen mukaan “twin” tai “double”, kylpyhuone)
 • Tilan kaikki palvelut: luonnon uima-allas, sauna, urheiluvälineet, useat terassit ja laajat ulkoilumaastot, puutarhan antimet
 • Retket (maalaismarkkinat ja Malbec-viinitilat) kuljetuksineen
 • Ryhmän tulo- ja lähtöaikataulujen mukainen yksi niputettu lentokenttänouto ja -tuonti. 

Huomioithan, että lennot ja vakuutukset eivät sisälly hintaan. Edellytämme voimassaolevaa matkavakuutuksen ottamista kaikilta osallistujilta.


Tiedustelut & Varaukset


Lisätietoa retriitin ohjatusta sisällöstä: anne.tuhkanen@hotmail.fi

Ilmoittaudu mukaan tai lisätietoja Hamletista ja retkistä: suska@thehappyhamlet.com

Järjestäjä Ranskassa: SARL HAPPY HAMLET, Lieu dit Gary, 82190 Fauroux, France. Tutustu The Happy Hamletin erityisehtoihin.

Turvallinen osallistumisvaraus: Huomioimme vallitsevan maailmantilanteen myös peruutusehdoissamme. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli peruutus johtuu koronaan liittyvistä matkustusrajoituksista joko Ranskassa tai kotimaassasi, palautamme suorituksesi täysimääräisenä. 

Tarkemmat koordinaatit, lähimmät lentokentät ja juna-asemat löydät täältä.

Liity mukaan retriitin FB-tapahtumaan, niin saat aika ajoin päivitettyä tapahtumainfoa – Hamletin kuulumisia voit seurata myös Instagramissa!

Tervetuloa! Bienvenue!


Muuta Mukavaa Hamletissa..


HOLIDAY RENTALS

WEDDINGS & OTHER PARTIES

FARM TO TABLE

RESIDENCES

RETREATS

ORGANISE A RETREAT

REMOTE OFFICE

MEETINGS & WORKSHOPS

PHOTO & VIDEO SHOOTING