Yksi parhaimmista lomista ikinä! Kauniisti laitettu paikka, herkulliset ruuat, rentouttava jooga, retket lähiympäristöön sekä huippuhauska seura – ihan parasta. Mielessäni suunnittelen jo seuraavaa matkaa The Happy Hamletiin. – MAIJU H.

Lisää kaunista vieraspalautetta >>

Syysjoogaa Ranskan maaseudulla


Uupuuko syyssuunnitelmat vuodelle 2022?

Meillä on sinulle ehdotus. Tule mukaan Ranskan maaseudulle joogaamaan ja rentoutumaan upeassa ympäristössä. Kun saavut The Happy Hamletiin, voit unohtaa päivittäisen kiireet ja paineet. Joogan lisäksi voit nauttia rauhasta, luonnosta, herkullisesta ruoasta ja elämänilosta ranskalaiseen tyyliin. The Happy Hamlet on lempeä piilopaikka arjen hulinoista.

Turvallinen osallistumisvaraus: Huomioimme vallitsevan maailmantilanteen myös peruutusehdoissamme. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli peruutus johtuu koronaan liittyvistä varauksesi jälkeen muuttuneista matkustusrajoituksista joko Ranskassa tai kotimaassasi, palautamme suorituksesi täysimääräisenä. 

Syysjooga pähkinänkuoressa

Tarjoamme sinulle työmme hedelmän ja vuosien kokemuksen. Välitämme tietämäämme, jotta voit turvallisesti rakentaa omaan joogaharjoitukseesi tietoisuutta, lisätä liikkuvuutta ja voimaa kehoosi ja mieleen. Jokainen retriittipäivä sisältää joogaa, rentoutusta ja movement-harjoituksia, jotta keho saisi monipuolisesti liikettä.

Aamut alkavat joogaharjoituksella ja illat hiljentyvät yin-joogaan tai hitaaseen flow joogaan. Iltaharjoitukseen kuuluu myös jooga-nidra, jolloin saat mahdollisuuden rentoutua syvästi. Harjoituksilla on oma teemansa ja harjoitusten aikana tutkimme miltä eri liikkeet ja asanat tuntuvat kehossamme. Lisäksi meillä on toiminnallisia harjoituksia joogamaton ulkopuolella – käymme läpi liikkeitä, jotka tukevat ja vahvistavat kehoamme kattavasti joogaa varten.

Jatka lukemista

Olisi hyvä, jos sinulla olisi jonkin verran kokemusta joogasta. Mikäli jokin asia mietityttää, olethan yhteyksissä!

Kirsi ja Rita ovat tunteneet toisensa jo vuosia. Molemmilla on kokonaisvaltainen tapa tarkastella miten ihmiskeho ja -mieli toimivat. The Happy Hamlet on heille rakas paikka aikaisemmilta retriiteiltä.

Sulje

Kirsi Tikka

Kirsi on kokenut joogaopettaja sekä tapahtuma- ja kulttuurituottaja. Hänellä on vuosien kokemus eri ryhmien opettamisesta aloittelijoista kokeneisiin ja tanssijoista rullalautailijoihin. Opettamista hän on tehnyt vuodesta 2009. Kirsi myös kouluttaa joogaopettajia, hän on Yoga Base joogastudion perustaja sekä hän on kirjoittanut yhdessä kollegansa Jarno Härkösen kanssa kirjan 30 askelta kehoon ja mieleen. Kirsin tunnit ovat luovia ja mielikuvituksellisia.

Lue lisää Kirsin nettisivuilta.

Rita Tuohimaa

Rita on 37 -vuotias movement -valmentaja ja Prana Flow joogaopettaja sekä intohimoinen kiipeilijä. Päätyö on kulttuurin parissa ja opiskelen tietojenkäsittelytieteitä yliopistolla. Ritalla on monipuolinen lajitausta: joogasta voimaharjoitteluun, kehonpainoharjoittelusta kiipeilyyn. Oma joogaharjoitus lempää ja rauhoittavaa tai  vahvaa ja virtaavaa flow joogaa. 

Muut Aktiviteetit

Harjoitusten välillä herkuttelemme kasvispainotteisella lähiruoalla, teemme retkiä lähialueelle ja nautimme ympäröivästä luonnosta.

Vapaa-ajalla voi lenkkeillä, samoilla metsissä, pyöräillä tai vaikkapa pelata petankkia! Virkistäytymisen luonnon uima-altaassa voi yhdistää tynnyrisaunan lempeisiin löylyihin. Tai vaikkapa vaan rentoutua kirjan kanssa riippumatossa tai yhdellä lukuisista terasseista, linnunlaulun toimiessa taustakonserttina.

Vierailemme ystäviemme viinitilalla maistelemassa paikallisia viinejä ja lähtöpäivänä käymme maalaistorilla hakemassa tuoreet herkut läksiäislounaspöytään. Torilta löytyy myös halutessasi paikallisten artisaanien töitä tuliaisiksi, ja keskiaikainen kylä tarjoaa kauniit puitteet pienelle päiväkävelylle.

Maaseutua & Makoisia Unia

Vuosisatoja sitten vanha maatila oli koti useammalle perheelle. Nyt vierastalo on kunnostettu retriittivieraiden käyttöön, mahdollisimman paljon vanhaa vaalien ja kierrättäen, kuitenkin kaikki mukavuustekijät huomioiden. Ikkunallisilla kylpyhuoneilla varustetuissa hurmaavissa kahden hengen huoneissa aistit historian havinaa – näillä seinillä on varmasti paljon kerrottavaa, jos vain pysähdyt kuuntelemaan.

Jatka lukemista

Suuren tilan mailta löytyy niin metsää kuin peltoaukeita, laaksoja ja terasseja. Näistä nauttimiseen kannattaa käyttää aikaa – ja kun mieli tekee terveellistä välipalaa, voit käydä poimimassa tuoretta purtavaa suoraan puutarhasta. Liikunnasta palautumiseen ja itsensä kanssa olemiseen löydät lukuisia piilopaikkoja – houkuttelisiko hetki riippumatossa bambumetsän suojassa?

Rentouttavan unen takaa maaseudun täysi hiljaisuus, jonka saattaa rikkoa ainoastaan metsikössä huhuileva pöllö. Kertoakseen, että kaikki on juuri niinkuin pitääkin.. Bonne nuit.

Lisäkuvia vierastalosta, huoneista ja ulkoalueista sivun alaosassa tai suoraan kuvagalleriassa.

Sulje

Herkullista Lähiruokaa

Maukkaat ateriat ovat kasvisvoittoisia ja ne valmistetaan mahdollisimman pitkälle oman puutarhan ja lähituottajien antimista. Lämmin ruoka tarjotaan kahdesti päivässä ja tilan keittiöstä voit tarpeen tullen hakea välipalaa tai juotavaa. Mahdolliset ruoka-aineallergiat tai muut erityistoiveet huomioidaan tietenkin myös.

Alueen viinivalikoima on vakuuttava, minkä pääset itse todistamaan niin ruokailujen yhteydessä kuin viininmaisteluilla suoraan tiloilla. Sään salliessa ruokailemme ulkona, upeista maisemista nauttien.

Hinta & Lisätiedot

Retriitin all-inclusive hinta: 1500 EUR (sis. ALV)

Hintaan sisältyy:

  • Päivittäiset joogaharjoitukset (yhteensä 9 harjoitusta)
  • Retket kuljetuksineen
  • Aikaa rentoutumiseen ja vapaaseen oleiluun
  • Kaikki ateriat, välipalat ja juomat
  • Majoitus (5 yötä) The Happy Hamletin vierastalossa (2-3hh, iso kylpyhuone)
  • Tilan kaikki palvelut: luonnon uima-allas (ei klooria eikä muita kemikaaleja!), sauna, jooga- ja urheiluvälineet, useat terassit ja laajat ulkoilumaastot, puutarhan antimet
  • Ryhmän tulo- ja lähtöaikataulujen mukainen yksi niputettu lentokenttänouto ja -tuonti 
  • Elämäniloa, elinvoimaa ja energiaa koko syksyn tarpeiksi!

Huomioithan, että lennot ja vakuutukset eivät sisälly hintaan.


Tiedustelut & Varaukset


Ilmoittautumiset ja tiedustelut: suska@thehappyhamlet.com, tikkakirsi@gmail.com, rita.tuohimaa@gmail.com

Järjestäjä Ranskassa: SARL HAPPY HAMLET, Lieu dit Gary, 82190 Fauroux, Ranska. The Happy Hamletin erityisehdot, käythän tutustumassa!

Turvallinen osallistumisvaraus: Huomioimme vallitsevan maailmantilanteen myös peruutusehdoissamme. Tämä tarkoittaa sitä, että mikäli peruutus johtuu koronaan liittyvistä varauksesi jälkeen muuttuneista matkustusrajoituksista joko Ranskassa tai kotimaassasi, palautamme suorituksesi täysimääräisenä. 

Tarkemmat koordinaatit, lähimmät lentokentät ja juna-asemat löydät täältä.

Liity mukaan retriitin FB-tapahtumaan, niin saat aika ajoin päivitettyä tapahtumainfoa – Hamletin kuulumisia voit myös seurata Instagramissa!

Tervetuloa! Bienvenue!


Muuta Mukavaa Hamletissa…


HOLIDAY RENTALS

WEDDINGS & OTHER PARTIES

FARM TO TABLE

RESIDENCES

RETREATS

ORGANISE A RETREAT

REMOTE OFFICE

MEETINGS & WORKSHOPS

PHOTO & VIDEO SHOOTING