MarikoVibes go The Happy Hamlet

YOGA & GOODNESS & WINE RETREAT | MARIKO

THE HAPPY HAMLET | LOUNAIS-RANSKA | 9.-14.7.2018

Mistä on kyse?

Tervetuloa Lounais-Ranskan maaseudulle. Nautitaan yhdessä.

Kenelle? Sinulle, joka janoat elämänmakuisia hetkiä.

Oi jospa oisin saanut olla mukana.. No nyt saat! Historian ensimmäinen jooga-retriittimme Marikon johdolla oli huikea menestys, mistä johtuen jatkoa seuraa: nyt sinulla on tilaisuus tulla mukaan rentoutumaan, herkuttelemaan, nauttimaan ranskalaisesta elämänilosta - ja ennen kaikkea joogaamaan. Sopii niin aloittajille kuin edistyneemmillekin, pienryhmässä huomioidaan yksilökohtaiset tarpeet ja kunkin osallistujan taso. Kaikki tehdään suurella sydämellä ja isolla riemulla: edelliset joogi-vieraamme kuvasivat elämystään mm. seuraavin sanoin: rento-luksus, rentouttava, kaunis kaikille aisteille, vastaanottavainen, lämmin, itseään kehittävä ja ihana. Siksi siellä oli viimeksikin kaikilla niin mukavaa!

Onko laukkusi pakattu?

Hengitä syvään, rentoudu ja kuuntele... itseäsi. Ja hiljaisuutta.

PÄIVIEN KULKU & OHJELMA

Tiistaina saapumisen ja majoittumisen jälkeen kevyt ateria ja unten maille, jotta seuraavista päivistä saadaan kaikki mahdollinen ilo irti. Retriittipäivät aloitetaan 1-1,5 h aamujoogalla, jonka jälkeen runsas aamupala ja vapaa-aikaa. Halukkailla on mahdollisuus lähteä Nicon “viidakkoretkelle” eli kävelylle Hamletin tiluksille, joka on ollut suosittu ohjelmanumero ajoittain hieman haasteellisesta maastosta huolimatta. Lounaan jälkeen tarjoutuu vapaa-aikaa, jota voit viettää uima-altaalla, riippumattotorkuilla tai vaikkapa kävelylenkillä luonnon vehreydessä. Myöhemmin iltapäivällä on 1-1,5 h joogatreeni, jonka perään ensin ranskalaisittain “apéro” ja perään illallinen pitkän kaavan mukaan.

Yhtenä illoista nautimme myös keskiaikaisen lähikylän osuuskuntaravintolan herkuista, ja jos mieli tekee, niin piipahdetaan sitä ennen luomusaippuakaupassa ja/tai Hamletin luotto-brocantella (eli ns. tavarataivaassa, josta monet sisustusaarteemme ovat löytyneet). Lähikylän laventelifarmilla voi käydä haistelemassa (ja ostelemassa) pientuotannon luomutuotteita – iloa kaikille aisteille takuulla!

Tekemisistä sovitaan yhdessä paikan päällä ja tehdään pitkälle “fiiliksen mukaan”, jokainen ikiomansa. Paluulentoaikataulusta riippuen voimme ehtiä vielä hakemaan maalaismarkkinoilta tuoreet eväät Au revoir -shampanjabrunssille, jonka jälkeen pikainen pakkaus ja paluu Toulousen lentokentän kautta Helsinkiin. Rentoutuneena, voimaantuneena ja yhtä The Happy Hamlet -kokemusta rikkaampana.

Ps. Kurkista Hamletin aiempien retriittivieraiden jättämiin fb-arvioihin !

Ohjaaja, joka kuuntelee, ohjaa - ja relaa kanssasi.

MARIKO

Kaksi suurinta intohimoani joogaohjauksessa ovat vinyasa flow ja pehmeä yin harjoitus. Ne muodostavat täydellisen voiman ja antautumisen yhteyden, saman balanssin, jota tavoittelemme elääksemme tasapainoista ja onnellista elämää. Rakastan kummankin harjoituksen soljuvaa energiaa, joka löytyy hengityksen ohjaamasta flowsta. Kannustan ohjauksessani oppilaita tarkastelemaan rajojaan, olivat rajat sitten fyysisesti syvemmälle menevässä harjoituksessa tai irtipäästämisessä, itseään hellemmin arvostavassa harjoituksessa. Kaikki harjoitukseni pohjaavat ergonomisesti pitkäkantoiseen ajatteluun, jotta voimme turvallisesti nauttia harjoituksesta ja sen tuomasta ilosta vuosia. Saan usein kiitosta inspiroivasta, energisestä ja kannustavasta opetustyylistäni. Missä menetkin joogataipaleellasi, vasta-alkajasta jo hieman edistyneempään, olet sydämellisesti tervetullut viihtymään harjoitukseen, jonka voi muokata kunkin tarpeita vastaavaksi.

Lue lisää mietteitäni nettisivuiltani

Mitä muuta tarvitsisit akkujen lataukseen?

HYVÄÄ LÄHIRUOKAA & MAKEAT YÖUNET

Turhaan et matkaa tee “in the middle of nowhere” saakka, vaan vastineeksi lupaamme täydellisen rauhan niin yöunille, päikkäreille tai lukuhetkille sekä kauneutta monille aisteille. Vuosisatoja vanha maatalo ja sen ympäristö on retriitin ajan kotisi. Kauniisti entisöidyt makuuhuoneet ikkunallisilla kylpyhuoneilla ja navettaan rakennettu keittiö ja “olohuone”, ruokasali ja lounge ovat vapaasti käytössäsi. Samoin kaikki ruoat ja juomat – ole kuin kotonasi, syö, juo ja nauti silloin kun haluat.

Hamletissa nautittavat ateriat valmistaa Teresa Välimäki, jonka “keittiö siirtyy kesäksi” Ranskan maaseudulle Hamletin vieraiden iloksi. Mikäli osallistujat haluavat, kokkaamme myös yhdessä apéron äärellä ja ammattilaisen opastamana maukkaan aterian! Kaikki valmistetaan mahdollisimman pitkälle oman tilan sekä lähituottajien anneista (sanojemme vakuudeksi koostimme pienen lähituottajakartan).

Halutessasi voit lähteä mukaan tutustumaan lähitorin värikkääseen maailmaan tai naapuritilan toimintaan. Alueen viinivalikoima on vakuuttava, minkä pääset itse todistamaan niin ruokailujen yhteydessä kuin viininmaisteluilla suoraan tiloilla. Tutustu alueemme viinintuottajakarttaan! Nautimme myös illallisen keskiaikaisen kylän osuuskuntaravintolassa, jonka omaperäiset ja erinomaisen maukkaat annokset kilpailevat paremmuudesta tunnelman kanssa. Takaamme: “Bon appétit”!

Kuvagalleriassa lisää tunnelmia talosta, huoneista, ympäristöstä – parhaiten näet ja koet itse paikan päällä!

Kuulostaako hyvälle? Varaa paikkasi & valmistaudu pakkaamaan!

LISÄTIEDOT & VARAUKSET

Retriitin all-inclusive hinta: 1500 EUR (sis. ALV)

Hintaan sisältyy:
– Päivittäiset Vinyasa flow ja Yin yoga -harjoitukset
– Majoitus (5 yötä) The Happy Hamletin vierastalossa (2-3hh, jokaisessa iso ikkunallinen kylpyhuone)
– Kaikki ateriat, juomat ja välipalat oman tarpeen ja maun mukaan
– Retket viinitilalle, laventelifarmille ja maalaismarkkinoille
– Tilan muut palvelut: uima-allas (luonnon, ei klooria!), sauna, ulkopelit ja maastot lenkkeilyyn tai vaan oleiluun
– Yksi yhteiskuljetus Toulousen lentokentältä ja takaisin lentokentälle
– Iloinen mieli, rentoutunut olo ja hauska seura kaupan päälle!

Varaukset ja lisätiedot:
marikovibes@gmail.com and suska@thehappyhamlet.com

Huomioithan, että lennot eivät sisälly hintaan. Matkatoimistokontaktimme Suomessa auttaa järjestelemään sinulle parhaimmat yhteydet (tai ryhmälle yhteiset lennot): jaana.sinisalo@resviaria.com.

Retriitin järjestää Ranskassa: SARL HAPPY HAMLET, Lieu dit Gary, 82190 Fauroux, Ranska. The Happy Hamletin  erityisehdot, käythän tutustumassa!

Jooga-retriitin FB-TAPAHTUMASIVU – klikkaa itsesi tapahtumaan, ilmoittaudu tai osoita olevasi kiinnostunut, niin saat aika ajoin päivitettyä tapahtumainfoa ja Hamletin kuulumisia!

Inspiraatioksi ennen matkaa.

Bienvenue! Tapaamisiin Hamletissa - odotamme jo innolla!